Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Sztem elég lesz bőven, főleg hogy ottvan még a másik venti is, meg amúgy is vannak 420-as tápok amik simán mennek 1 8-as ventivel, szóval nem lehet gond
De ha bővebbet akarsz megtudni, akkor itt kérdezd meg mondjuk Csaba20-at, lehetőleg priviben, mert nemszeretik a topicban a nagyon nem odaillő hsz-eket[link]
Itt meg tuti kapsz ilyen hűtőt és jó árban is van[link] -
Spirit
őstag
válasz
Dufresne #4947 üzenetére
Nem tudom mire gondolok
A bajom az,hogy már 1060mhz-es memória sebességnél azt írja,hogy teszt sikertelen.Nem hiszem el,hogy csak ennyit tud.Ráadásul ezen nem szemetel, vagyis valamennyivel még biztos menne feljebb.A Rivatuner sem engedi feljebb, test sikertelen.A memóriák még csak nem is langyosak egyébként. -
Dufresne
addikt
Nem csak attól függ, hogy langyosak-e vagy sem
Amúgy csak kérdezem, hogy minek akarsz 1060Mhz fölé menni, mire nem elég az 560/1060-as sebesség neked?
Amúgy ha se rivatuner, se nvidia-s tuningprogi nemengedi feljebb húzni a karit, akkor lehet ott a vége. Amúgy milyen kártya is ezen. Mert valóban sok kártyának 1000Mhz alapból a ram órajele, szóval azért azt illene 1060-nál fentebb járatni tudni, de ha csak mondjuk 900Mhz, akkor az 1060 sztem tűrhető, az is több, mint 10% tuning -
lorcsi
veterán
Szevasztok kellene egy kis segítség.
Keiro tűzfalat használok, de csak akkor tudok belépni a ph-ra ha kikapcsolom, már mindent rákérdez-re állítottam be a hálózatbiztonság alkalmazásoknál ( megjelent az ffox is engedélyeztem a ki-be menő kapcslatot) de sehogy nem tudok bekapcsolt állapotban belépni... -
Secretive
aktív tag
Adott egy SMC típusú router.
A probléma az,hogy a rácsatlakoztatott gépekről nem lehet belépni több oldalra, illetve nem érhető el több webfunkció sem (pl. nem lehet belépni a freestart startmailjébe sem). Mivel jellemzően php kódot futtató oldalakról van szó,emiatt a megoldás is valószínű ezen téma körül várható,a kérfdés csak az,hogy milyen funkciót kell ellenőrizni,illetve beállítani a routernél,hogy ''normálisan'' működjön?
Amit tudtam már átnéztem,de nem igazán jöttem rá a megoldásra.
köszi a segítséget.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Sziasztok!
Lenne egy alaplapi integrált Soundstrom hangkártya (nforce 2-es alaplapon).
Tegnap kedves apám próbálkozott a hifit összedugni a hangkártyával (régebben sikerült, nem ez a lényeg). Aztán mit ád Isten nem sikerült. Na nem baj, gondolom ezt túlélem. Aztán akarom visszadugni a hangfalat és nem megy. Ennyire ügyes lenne apám ? Még csak zajt se ad ki, semmit. Ez mindössze azért érdekes, mert elvileg teljesen jól megy a hangkártya a winfos szerint. Másrészt meg pl. elindítom a winampot és teljes zavar nélkül játsza le a hangokat, sokat érek vele, ha nem jut ki a gépből. Nekilátok újratelepíteni a drivereket és nem jó. Minden jó beállításon van elvileg, újra is lett rakva a driver, rendesen fel is ismeri a gép hangkarit és játsza a zenei számokat. Természetesen megnéztem a hangfalat és másik gépen meg müködik és a hangerőt is.
Lehet, hogy apám barom módjára dugdosta a hifit a hangkarival és attól ment ki? Ezt azért nem hinném.Vagy mi lehet a baja? Találgatni se tudok...
Segítségeteket előre is köszönöm.http://westnotebook.hu/
-
Poctar
senior tag
Alaplap csere
Esetleg vegyél egy PCI-os hangkarit.
Én mindig ki szoktam próbálni mindent, ha valami problémám van és nem sikerül elsőre megoldanom. Gépszerelés, programok telepítése és végső soron op.rendszer csere. Ha ezután is fenn áll a probléma, akkor jön a hardver kiszerelése. Majd segítek rajta kalapáccsal.Aztán GO bolt, persze csak ha elég vastag a pénztárca.
Nézd meg, hogy hol gyártották, mert ha Orosz, akkor nyugodtan ütheted.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
-
Spirit
őstag
válasz
Dufresne #4957 üzenetére
Elég-elég,(Cod2 dx9-ben full grafon csak 20-30 fps, így nem lehet multizni), de ugye Te is tudod,hogy a 6600Gt-nek 128 bit-es memóriája van, ezért elég fájdalmas pont lehet a memória tuning.Alapból 500/1000-en megy, egyébként Inno.A GPU gyönyörűen hozza kötelező 10% pluszt(559), de a memória szerintem 1100-1150-en minimum el tudna menni.Szerintem sokat dobna rajta +100Mhz
-
rii
nagyúr
Helyde halló !
van egy (web)kamerákom, de nem'tom milyen, meg driver sincsen hozzá .... mitet tudok tenni, hogy használhassam?
Előre is köszönet a válaszokért .....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
oregcsóka
őstag
-
rii
nagyúr
válasz
oregcsóka #4970 üzenetére
A popóján nincsen semmi ...
de tanázoltam képet hozzá ... Ő az.... taláomra rákerestem google-ba, hogy genius web cam, és az 5. lapon ott is volta képe ....
a tipusszámát talán már meg találom valahol, mert ennek az aján egy semmit mondó CAV3 szreepel
azé' raktam beja képét így, hátha valaki felismeri ...
köszönet a segítségért ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
A_ScHuLcZ
addikt
1 gyors kérdés:
Ha beteszek 1 gépbe 1 pluszwinyót, akkor az megoldható-e, hogy azon a gépen a partíciók nem látszanak, viszont másik gépről el tudom érni a partíciókat hálón keresztül?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Fortis
csendes tag
Sziasztok. Az alábbi lenne a gondom:
-a saját gépembe egy mobil rackbe raktam egy vinyót és lementettem róla 80 giga adatot az én gépemre. Aztán vinyó ki és be a másik gépbe ahol volt. Leformáztam és felraktam rá ujra az xp-t. Semmi gond nem is volt,minden ugy ment ahogy kell. Régen nem volt particionálva,most lett 30/90 giga arányba. Ami a gondom,hogy ujra beraktam a gépeme,hogy a lementett dolgokat visszatöltsem rá,de most az én gépem nem bootol be ha ez a vinyó is bent van. A boot xp logó meg a kis mozgó dolog alul lemegy ,de utána egy fekete képernyő áll és nem csinál semmit.
ha kiveszem az uj xp-s vinyót,akkor problémamentesen feláll a rendszer.
Mi akad össze? Állitanom kell valamit a biosomba? -
rii
nagyúr
nem lehet, hogy a műtét alá vett vinyón eddig nem volt op.rendszer, és ezért ha beteted a msáik gépbe, akkor azért nem arról akart bootolni, mert a rendszer ''átlépett'' fölötte, de most hogy már van rajta OS, és a bootolási sorrendben (lehet, hogy) az első, ezért sikeretlen?
Szóval eddig is ez a HDD -rpl akart volna bootolni, csak eddig nem volt rjata OS, most megmár van ....
beszélek össze-vissza ... nehari
amúgy ja, a BIOS-ban lehet, hogy tudod állítani, (sőt bizztos) a HDD-k közti prioritást,
1st,
2nd,
3rd
de majd a többet tudók, meg pihentebbek megmondják a frankót ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Fortis
csendes tag
Hozzáteszem,hogy a vinyó a saját gépében tökéletesen müködik,szűz xp vel.
Bootol,stb -
Fortis
csendes tag
A biosban a ''first boot'': HDD-0
és a többi lehetőség is HDD-0 ra van állitva,ahogy eddig volt. nem lett állitgatva. -
forceberg
veterán
Sziasztok! Tud vki stream-et lementő progit, ami műxik is? Streambox-om van, de vmiért nem megy...
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Poctar
senior tag
Bár nem pont infos kérdés...
Szegen térkép kellene nekem, mert nincs és nem tudom, hol van az általam keresett utca.
Van ilyen -
Pósa Tamás
csendes tag
válasz
Pósa Tamás #4988 üzenetére
Szeged Térkép (SzE-TR)[link]
-
forceberg
veterán
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Bigya
őstag
Halli!
*.DTS vivel lehet kiírni? valaki azt mondta hogy Nero plugin kell, de nem találok ilyet! -
sasa311
veterán
Help SOS!
A vinyón kijelöltem egy csomó képet, jobbklikk kivág, aztán ahová át akartam tenni, ott beilleszt.
Erre ez a hibaüzenet: hiba a fájl áthelyezése során, a forrásfájlt vagy a lemezt nem lehet olvasni!
Viszont a képek eltűntek a mappából!Elvileg még mindig a vágólapon vannak, mert van beillesztés opció....
Hova tűntek? És hogy lehet őket visszahozni?Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
ArGab
őstag
Nagyon gyors help kéne.
Asus P5GD1 alaplap (i915) megeszi a 64bites 2 megás procikat, mert egy összerakott gép nem indul el vele, BIOS alatt lelövi magát az IDE eszközök ellenőrzése után. Valami Overclocking hibaüzenetet ad. -
alga
tag
Arra lennék kíváncsi, ha van egy lapolvasóm illetve egy nyomtatóm, amit a számítógéptől távolabb (8-10 m dróttal elérhető helyen) akarok elhelyezni, akkor azt hogyan lehet megoldani. Mindkét eszköz USB csatlakozású.
Van egy routerem, ami wifi-t is tud.
Van-e olyan eszköz, amit (lehetőleg rádiós hálózaton keresztül, esetleg hálózati kábellel, netalántán Bluetooth-al) csatlakoztathatok a helyi hálózatomhoz, és ezzel a hálózathoz csatlakozó bármelyik géppel tudok nyomtatni/scannelni?
Ven-e ilyesmi témájú topik?
(És ez mennyibe kerülhet?) -
rii
nagyúr
A Total Commander melyik file-ban is tárolja az FTP password-okat?
Haza kell vinnem ....
megvan bocs...
C:\WINDOWS\wcx_ftp.ini
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Mop@
csendes tag
Minden Kedves Olvasónak csélör!
Lenne egy kérdésem spyokkal kapcs. Valamilyen programom crakelése során a gépen elszaporodtak a spyok a legrosszabb fajtából, és képtelen vagyok leírtani. Tudományom sajnos megállt, mivel kb öt különböző fajta programmal/SpyBot, SpywareDoctor, Spy Sweeper, Counter Spy, AdAware6 + popup washer és Zone Alarm/ és csökkentett módban meg minden anyám knja probáltam leírtani sikertelenül.. Kedves mellékhatásuk, hogy kb. 5 percenként felugrik egy mozilla ablak különböző nyaralásokat kínálva, ami tökéletesen lehetetlenné teszi bárminemű internetigényes működésemet. Ha bárkinek ötlete lenne leírtásuk módjával kapcsolatban nem venném rossz néven.
Kösz, Mop@z gon
-
Dufresne
addikt
Asszem talán megeszi, de csak legújabb bios-al.
925-ös chipsetet néztem még anno és azok is csak biosfrissítéssel látják. Jah amúgy 630-as procira néztem ezt a helyzetet, a feljebb levőkre gondolom pláne ez a helyzet.
Szóval loegfrisebb bios fel a régi procival és utána talán... -
Dufresne
addikt
USB hosszabbítót lehet kapni és ez a 8-10méter még bőven belefér a hatótávba.
Amúgy meg lehet kapni routert, ami tud nyomtató megosztást is asszem, szóval arra kell rádugni a nyomtatót és akkor az osztja az összes rácsatlakozó gépnek.
Vagy csak simán egy gépre kötöd a nyomtatót és a scannert és aztán a gépen megosztod őket a hálózatra és akkor a többi user is tudja őket használni, legaláőbbis nyomtatót biztos, scannerbe már ne vagyok biztos, hacsak nem multikészülékről van szó.
Árban egy ilyen nyomtatóportos router húzósabb dolog tudomásom szerint
Jah meg van valami nyomtatóelosztó dolog is, amivel szintén működhet a dolog, de ennek az árát most tényleg nemtudom. -
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet hogy egy iso mérete 3,49GB kírtam majd ismét isot csináltam belőle de akkor már a méret 3,53GB?
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Nem találtam olyan topicot, ahova beírjam a kérdésem, újat pedig nem akartam emiatt nyitni.
Szükségem volna egy elfogadható minőségű sztereó hangfalra a PC mellé. A felső árkategória bruttó 10K.
2 hangfalat néztem ki első körben:
A Genius SP-HF2.0 800 [link] 8900.-Ft
és a Trust SP-3300M [link] 8290.-Ft
Ezek közül ismeri valaki valamelyiket? Melyik szól szebben?
Persze ha van olcsóbb, de szép hangú alternatíva, 2.0-ban arra a véleményre is kíváncsi vagyok.
Jóü volna azonnali válasz, mert jelenleg hangfal nélkül vagyok
Ami még szóba jöhetne, és azonnal be tudnám szerezni, az a Genius SP-J16 4900.-Ft, Genius SP-J10 3500.-Ft, és Kinyo hangfalak 3500-4900.-Ft-ig.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
alga
tag
válasz
Dufresne #5001 üzenetére
USB hosszabbító, ha 10 méterig működik, ez lesz a megoldás. Úgy hittem, az bőven sok, de ha nem, akkor jó.
A probléma ugyanis elsősorban a hellyel van (új helyre került a gép, és most nem fér a gép mellé/környékére a nyomtató/scanner).
A megosztásokkal (ha már megy a dolog) nem lenne gond.
A nyomtatoszerver/routerrel elvileg könnyebb lenne a nyomtatónak/scannernek helyet találni, de ha drága, és van más megoldás, akkor annyit nekem nem ér. Pláne, hogy ami infót találtam róluk a netenm az nekem kevés volt a megértéshez.
Köszönöm az infókat! -
Dufresne
addikt
Emberek, nyitom az új topicot, oda folytassátok majd, köszi
-
parandroid
nagyúr
Folytatás itt: [link]
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Legyen egy olcsóbb OnePlus Ace is? Tessék
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj és szűrő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- [Re:] Szeptember 13-án startolhat az iPhone 14
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Thinkpad P50 27% 15,6" FHD IPS, i7-6820HQ, 16GB, 256GB+500GB M1000M ujjolv., gar
- Apple iMac 24" M1 kék üzletből, Apple gyártói garanciával 8 magos GPU-val
- Thinkpad T480s, 14 FHD IPS érintő i5-8350U 8 v.mag , 16GB DDR4, 256GB NVMe ujjolv., gar
- Bontatlan! Ryzen 9 5900X 12-Core AM4 Processzor! BeszámítOK
- Thinkpad Yoga 370 27% ÁFA 13.3" FHD IPS érintő i7-7600U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest