- Idén is lesz Android TV-s Panasonic televízió
- Virtuális termékmegjelenítéssel próbálkoznak az amerikai streamszolgáltatók
- Ezt tudja a FidelityFX Super Resolution 2.0
- Már egyedi színösszeállítású PlayStation 5 kontrollerrel is menőzhetünk
- Újabb hardvereket szült az ASUS és a Neon Genesis Evangelion frigye
Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz
.:InnoMan:. #999 üzenetére
clone cd?esetleg ill van valami sunburn nevü
-
Rez_Grof
őstag
Az első nyomtató nem ismerem, de a IP4000-t igen, abba azt mondják elég drága egy új fejegység, én nem sporolnék rajta, hogy rendes patronokat tegyek bele.
Meg eddig mindig volt valami minőségi gikszer az utángyártott patronakkal, amit nyomtatókba beletettem. Igaz csak HP nyomtatókban használtam utángyártott patront.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
róland
veterán
Amennyire én tudom, csak az Epson gyárt külön fejet és patront, a többi nagy gyártónál a nyomtatófej a patronnal egybe van építve. Tehát minden patroncserénél a fejet is cseréled egyben.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
WillChi
senior tag
válasz
Hülye kérdés következik: tud az íród a 8x-ostól kisebb sebességet?
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Az újabb, gyors cd/dvd-pörkölők nem képesek lassan írni. Sőt,a modern alapanyagokra is csak nagy sebességgel lehet írni.Ez a ''fejlődés''. Tehát nem program, hanem író kérdése. Szerezz egy régi cd-írót (max 8x), vagy dvd-írót (max. 4x-est), és azzal remélhetőleg megy. Nomeg szerezz hozzá elég ''régi'', jó minőségű alapanyagot... ez lesz a nehezebb. Az ilyen cd-kből az előrelátók alaposan bespájzoltak, kapni már nem igazán lehet.
-
[-HERO-]
senior tag
Helló!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem:
Van egy php-nuke oldal, teljesen üzemel semmi gáz vele, mindent át lehet szinezni rajta háttereket stb, DE egyetlen hátteret nem tudok átszinezni rajta, méghozzá egy nagyon fontosat, ami középen van a modulok alatti háttér, nem a modulok háttere hanem ami alatta van.
Plíz valaki segítsen, mert életbevágó### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Bigya
őstag
Hali! .7z kiterjesztést mivel lehet kicsomagolni?
-
Rez_Grof
őstag
-
Tithian
őstag
Milyen okból nem ismerheti fel a nyomtató (HP 7150) az egyik patront?
A foglalat hibátlan, más fajta patronnal (6658) működik, de a feketémet (6656) nem ismeri fel, holott tegnap még minden rendben volt
Tinta még van benne elég, tegnap óta nem nyúlt hozzá senki.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Norton Internet Security 2005öt használok és T-online internetelőfizetésem van.
Pár napja nem tudok emailt küldeni sem Outlook Express-szel, sem sima Outlook-kal, mert a NIS csak 110 és 25ös portokat engedélyezi az email klienseknek.
A T-online beállításai viszont a 25 illetve a 995-ös portokat használja.
Amikor emailt szeretnék küldeni az a hibaüzenet, hogy:
''An encrypted email connection has been detected. Please see help for more information on how to transmit encrypted email.'' Bővebben: link
Ezeket viszont hiába csinálom meg, akkor sem működik. Ha a küldés idejére kikapcsolom a NIS-t, akkor persze minden oké, de nem szeretném folyton ki-be kapcsolgatni, amikor email küldök.
Tud erre valaki megoldást javasolni?
Ide várom a válaszokat: Bővebben: link -
zfarkas
senior tag
Hello!
Vehetnek egy ilyen gepek: Abit BF6 (Intel 440BX), 700Cel, 384SD, 40 HDD, Voodoo 3000 AGP. Szoval:
- ez a konfig irodai munkara ugye teljesen jo (nem lassan jonnek az ablakok, ...)?
- a lapba rakhatok Slot1->Socket 370 atalakitot?
- ha igen, akkor mehet bele 133 FSB-s proci is?
Szoval a pontos konfig: Intel Celeron 700 MHz, 320 MB RAM, 3dfx Voodoo 3000 AGP, IBM 40 GB Hard Drive, SoundBlaster 64 AWE, USB, Lite-On DVD Drive, Floppy Drive, 100 MBit Network Card
Ezert kernenek tolem kb. 25e Ft-ot (150 CHF-et). Megeri-e nekem?
Koszi!Raw Dark Pure
-
mdk01
addikt
Sziasztok!
Holnap menék fel az Elte-Ik-ra vonattal szfvárról.
Az IK a Pázmány Péter sétányon van és avn két pályaudvar a két oldalán. Az egyik Kelenföldön a Bartók Béla út mellett a másik pedig egyel arréb(ha Szfvárról nézzük) a Ferencvárosi pályaudvar.
A suli pont a két pályaudvar között van.
Érdeklődnék hogy ki melyik pályaudvart ajánlaná és hogy onnan hogyan tudok legkönnyebben eljutni a sulihoz.
A taxi csak a végső megoldás.
Itt egy térkép segítség képpen.
Bővebben: link
Előre is köszi -
Tithian
őstag
válasz
Tithian #1010 üzenetére
Megtisztítottam a rézcsatlakozókat a patronon, de így sem ismeri fel. Mivel más patronnal működik, gondolom, nem a foglalat a hibás, csak azt nem tudom, mi lehet a patron baja. Egyik napról a másikra ''elöregedett'' volna?
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
csoxy
csendes tag
Kérdés:
Ha 4-5 gépet szeretnénk összekötni a haverokkal, akkor mik kellenek hozzá?(hub v. switch v. router,milyen kábelek)
Köszi a válaszokat!
Internet nem kell!!!
CSak játékMSI B450m Mortar, Ryzen 5 3600, 2x8GB Corsair Vengeance LED 3000Mhz CL15, Corsair RM 850X, Zotac RTX 3080ti Amp HOLO 12Gb
-
zfarkas
senior tag
válasz
Rez_Grof #1013 üzenetére
Koszi. Es a Slot1 -> Socket 370 atalakitoval hasznalhatok 133 FSB-s procit is.
Es: meger az alabbi gep kb. 25k-t?
Intel Celeron 700 MHz, 320 MB RAM, 3dfx Voodoo 3000 AGP, IBM 40 GB Hard Drive, SoundBlaster 64 AWE, USB, Lite-On DVD Drive, Floppy Drive, 100 MBit Network CardRaw Dark Pure
-
mdk01
addikt
Kell mindenki gépébe egy utp-s hálókari.Lehetőleg 10/100-as mert akkor gyorsabban lehet másolni egyik gépről a másikra.Ha csak játékra kell akkor eyg utp BNC s hálókari is megfelel mert elég a 10mbit/s es kapcsolat is. Alegjobbviszont az első megoldás hogy 1500Ft-ért vesztek 10/100 as hálókari.
Elosztóból pedig a switchet ajánlom mert csillag alakba köti össze a gépeket és így méggyorsabb.
Persze ezt játéknál megint nem nagyon veszed észre csak azért a switchet ajánlom mert már nincs akkor árkülönbség a hub és a switch között hogy érdemes legyen hub-ot venni.
10k alatt is lehet már e célra megfelelőt kpani.
Káblből viszont ha jó emléxem PATCH UTP kábel kell.
A léyneg hogy ha használtok vmiylen elosztót(router, switch,hub)akkor mindig pAtch kábel kell, de ha két gépet akarsz összekötni elosztóó nélkül akkor Cross kábelre van szükség.
Patch UTP kábel oylan 500ft/5m.
Nem emléxem már mindenre pointosan de majd kijavítanak ha vmit rosszúl mondtam.
#1014re válasz vkitől PLS. -
Rez_Grof
őstag
válasz
zfarkas #1017 üzenetére
Belemegy a 133MHz-s proci, de honlap szerint nem támogatja a Tualatin magot a lap.
Biosok:
Bővebben: link
Ezeket a procikat támogatja 133FSB-vel: 866, 933, 1000 MHz P3 CPU.
Szvsz 25K-t megér. Főleg irodába.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
Bkv útvonaltervező.
Bővebben: linkA bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
tkesy
őstag
Ferencvárosi pu. ---> 103 busz Bővebben: link (Könyves Kálmán krt) és amint átért a hídon, pont a Pázmány Péter sétányon rak le...
( a BKV útvonaltervezője jól mutatja...Bővebben: link)
A másik megoldás a Kelenföldi pu lett volna, onnan a 49 v. a 19 villamossal a Móricz Zsigmond térig majd onnan 6 villamossal a Goldman György térig (Petőfi híd budai hídfő)
[Szerkesztve]>>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<
-
tomcsi23
veterán
Ez megy azzal is. Bővebben: link
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
ngabor2
nagyúr
Sajnos nincs már időm keresgetni a neten, de hamarosan nagy szükségem lenne egy apró wines progira, ami pl. beül a tálcára, és kiírja, hogy mennyi a feltöltési/letöltési sebességem. Egyszerre megy 3 letöltőprogi (ebből 2 BT 1 DC), és nem bírom követni, hogy épp lazsálás van, vagy 100%-os kihasználtság.
EIK. -
.:InnoMan:.
senior tag
Az problémát jelent hogyha a kifejezetten cd-s Playstation 2-es cuccot dvd-re írom ki? Beolvassa a PS2?
[Szerkesztve] -
sheft5
csendes tag
na hi csak egy kérdésem lenne hozzátok számitógép gurukhoz
-
sheft5
csendes tag
mert én csak egy kezdő felhasználó vagyok és egy kis segitségre lenne szükségem
-
sheft5
csendes tag
van egy epson stylus c43ux-es nyomtatóm és elveszett a telepitő lemezem!!!!!és égető szükségem lenne a nyomtatora mit tegyek???????????????? valaki segitsen ha tud!!! nagyon hálás lennék. elöre is kössz mindenkinek aki tud segiteni!!!
-
turho
őstag
válasz
.:InnoMan:. #1032 üzenetére
Tapasztalataim szerint igen. cd-n meg szenved vele még a pstwo is. Tudnám, melyik gyík találta ki ezt a rippelt baromságoskodáts, dvd-s játékot cd-re.
-
Rez_Grof
őstag
Jobb oldali menü:
Bővebben: linkA bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
turho
őstag
Üdv!
Hülye problémám van. Adott egy mp3 album, amelyet se megnyitni, se törölni nem tudok. Illetve mintha töröltem volna először, de az a lényeg hogy megmaradt a mappanév. Ma bal vagy jobb gombbal rákattintok, a következő hibaüzi van:
.....olyan helyre mutat amely nem érhető el. A hely a számítógép merevlemezén vagy a hálózaton lehet. blablabla...
Nem tudom áthelyezni, törölni, tulajdonságait nézni...Total Commanderrel sem. Másik gép se tud vele mit kezdeni hálón keresztül. -
WillChi
senior tag
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
MyKonzerv
senior tag
két kérdés:
a ''k'' pontosan miért jelöl ezret? 5k...10k...stb... használom én is,de nem tom mé
hogyan tom beállítani, hogy rendszerfelálláskor induljon a net is mindenféle kattintgatás nélkül?Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: The IT Solutions B.V.
Város: Debrecen
Cég: 2100Labs
Város: Budapest