Aktív témák
-
szesa
senior tag
Asztali DVD ''jatekost'' keresek ami kezel CD-RW-DVD+-R/RW mindezekrol MP3/WMA esetleg van ami ezt DVD5 (dual layer) is lejatssza? Valamint a DVD/CDnel zene lejatszashoz ne kelljen a TV-t is bekapcsolni.
??
Hmm-
-
szesa
senior tag
Az asztali DVD jatekosok le tudnak jatszani DVD-ről MP3at?
Mert pl nezetem az egyik panat es kulon ki volt csillagozva hgoy MP3 CD/CDRW-rol...-
-
szesa
senior tag
Tudna vki mondani par olyan asztali dvdjatekost amiben van DTS dekoder es analog kimenetei vannak?
-
-
szesa
senior tag
gyorsan gyorsan!
Milyen olcso de jo tintasugaras nyomtatot ajnalotok?
Otthonra, (iroda is) feketeben heti rendszeres hasznalat, neha szines is kell (abrak grafikonok stb).
Neztem canon ip1500as sulinetbe 17 viszont felek, hogy beszaradhat a fej amit nem lehet a patronnal cserelni...
Mit ajanlotok?
(ja es nem art ha ha nem tul nagy...)-
-
szesa
senior tag
Olyan alaplapot keresek (szerverzbe) ami tamogatja a SATA RAID1et.
(2x2 vinyo RAID1 - tehat 4 sataportos) megbizhato stabil stb...
Mit ajanlotok?
P4 478
[Szerkesztve]-
-
szesa
senior tag
www.pixmania.hu
Ha innen rendelek egy termeket mennyiert szallitjak- rendelt mar valaki?
Mert eleg jo araik vannak de ha 30ert veszek egy dvdt es 10ert hozzak ki az eleg nagy gebasz lenne
Info?
Az ufsznek mar irtam csak meg nem jott valasz...-
-
szesa
senior tag
Létezik a volanbuszokhoz 2005-ös menetrend szerinti ''kalkulátor'' ??
Mint a MÁVnak az ELVIRA??-
-
szesa
senior tag
talatam egyet azt irja 2004 - 2005 december,
megbizzak ebben?
www.menetrendek.hu
baratnom meg muterja lentvannek vmi isten hata mogotti telepulesen rokonoknal, vasarnap szoktak jonni volannal, de szombaton nincs az a jarat es holnap jonnenek ha tudnak...
most ez a menetrendes -rendes- kiadott vmi jaratot amivel atszallassal lehetne feljonni pestre
be merjem ezt vallalni?
-holnap felhivom az ugyfelszolgalatot mondjanak valami okosat...
(elvegre a mavos elvira igen frankon szokott muxeni... )
hmm-
-
szesa
senior tag
Mikor fizet az apeh?
varom vissza a sulinetes 30kmat...-
-
szesa
senior tag
Udv!
Van valakinek otlete,hogy egy winxpbol hogyan tunhet el a tcp/ip szolgaltatas?
egyszeruen nem muxik a halozat, ipconfig semmi nem megy.
hogy lehet ezt ujra felraki? (tcp/ip protokoll - mert eltvolitani nem lehet)
leeht hogy hibas reg bejegyzesek miat
talaltam egy ilyet
netsh int ip reset x.txt
ez elvileg ujrainidatna a szolgaltatast de nem tette csak a logfileba irt, hogy registryben van vmi zurje...
namost ilyenkor mit hogy?-
-
szesa
senior tag
Üdv!
Van egy pctv kartyam es van hozza egy taviranyito is a gond azm, hogy a vevot a soros portra kene kotni ami nincs a gepemen.
Lehet valahogy ezt usb portra kötni vmi atalakitoval?-
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Gamer PC MSI Geforce Rtx 4070 Ti, Ryzen 9 3900X , 32 GB RAM 3600 MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest