- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Biztos nem jó helyre írok de lenne egy routher problémám hátha tud valaki segíteni. Ez egy Mercury kob br100
Nem éppen új,és semmilyen program vagy ilyesmi nincs hozzá csak bedugtam és ment eddig,de tegnap valami történt mert azt irja ki ez a kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre (természetesen net van)
Használat közben állt meg ,és se a hálózati diagnosztika,se hálózat javítás nem segít,Itt felhasználó neves digi net van amit nem én állítottam be hanem a digi szerelője a Futtatás -menüben ügyködött valamit de nem figyeltem,ipconfig-al próbálkoztam az nem hozott eredményt,ki be kapcsolás meg volt 50 x semmi.
Tud esetleg valaki még valamit amit ki tudok próbálni?
Előre is köszönömWhatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz föccer #58986 üzenetére
Nem nincs net routheren keresztül,de a ledek mennek illetve csatlakoztatva van,
én arra gondolok hogy mivel itt felhasználó név illetve jelszó van amit tárolni kellene a routhernek,de mivel nincs semmilyen program hozzá így nem tudom elmenteni.olyan mintha egy digi netet dugnál a gépedbe és próbálnál csatlakozni jelszó nélkül,kb ugyan az sárga háromszög plusz felkiáltó jel....a digis srác azt mondta fel kellet törni....de hogy hogy azt nem kérdeztem.
Szerintem az lehet a gond,mert a diginek csinálnom kellet egy új kapcsolatot ahol megadtam a jelszót stb és csak utána indult el,előtte úgyan azt írta mint a routher-nél nincs kapcsolat vagy korlátozott.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz föccer #58992 üzenetére
Benne van lehet router -t használni,nem tudom mit jelentett nála a feltörés vagy hogy értette de jó lett volna figyelni mit csinál,mert az tény hogy meg tudta csinálni......
Amit mondok csak lehet nem jól fogalmaztam meg ..
Amikor történt ez a kis baleset kihúztam a lan kábelt a routher-böl (úgye itt nincs modem csak egy lan kábel)Azt bedugtam a gépembe, de semmi ugyan azt írta mint a routher nél majd előkotortam a papírt és a következőket tettem
start-kellékek-kommunikáció-Új kapcsolat-Felhasználónevet,jelszót igénylő szélessávú kapcsolat-parancsikon elhelyezés az asztalon,beírtam a felhasználó nevet jelszót és lett net.Tehát ugyanezt a routher-el nem tudom eljátszani,és itt jönne amit a digis szerelő feltörésnek nevezett hogy ezt a lépést valahogy kihagyta....(modemesnél más ott kihúzom bedugom ip cím kérése és már megy is)
De itt ezt nem tudom megoldani.Tényleg nem tudom hogy csinálta.Ui 3 hetes határidőt tudnak mondani kiszállásra,kicsit elfoglaltak...állítólag.
[ Szerkesztve ]
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz föccer #58996 üzenetére
Csak egy lan kábel van........nem modemes.(panel ház)
Illetve új routher-hez mindhez van program vagy cd amivel be tudom állítani plusz 5 e volt hogy egy héten belül bekössék a netet mikor kivettük ezt a lakást,nem érnek rá állítólag......tehát új routhert be tudok lőni?Állítólag a routher-programjában kéne beállítani ezt a felhasználó nevet a papír szerint amit adtak...Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
Nekünk volt már digi és ugyan ez a rendszer volt akkor is.Csak akkor nem használtam routhert.
-
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Vodafon net jegyet hasszál valaki ha igen hogy kell életre kelteni mert nekemMobilkapcsolatra nincs lehetőség.
- Állítsa be alapértelmezettnek a jelenlegi mobilkészüléket
a Speciális ablak "Eszközök" sávján.
- Győződjön meg arról, hogy a mobilkészüléket más alkalmazás
nem használja, és rövid idő után próbálja újra
- Törölje a készüléket a Speciális ablak "Eszközök"
sávjáról, majd vegye fel újra és próbálja a kapcsolódást újra
- Ha az előfizetéstípus lehetőség megjelenik az Opciók ablakban,
ellenőrizze, hogy a helyes előfizetéstípus van a SIM-kártyához kiválasztva.Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba
az Ügyfélszolgálattal a mobilhálózati szolgáltatónál.Támogatás információ:
RAS hibakód 668Kb ezt írja ki folyamatosan ,olyan 2-3 órát szántam eddig rá. Persze az itt leírtakon már túl vagyok.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Raider 01 #59075 üzenetére
Szerintem simán kéne vinni a netet meg a youtube-ot,másik böngészővel próbáltad,chrome vagy exlporer 8
esetleg hdd-t kéne megnézni.nekem 1.7 Pentium M gépem van semmi gond vele ilyen téren,a másik gépem Amd turion 64 2x 1.6ghz 2 gb rammal,
De youtube,és böngészés közben szinte nincs eltérés a két gép között.
Esetleg nézd meg a cpu használatot lehet valami pörgeti a procit a hátérben (update,ilyesmi)
Amiket írtál arra alkalmas a gép.
[ Szerkesztve ]
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz anonymus89 #59191 üzenetére
Sziasztok van egy compaq gepem nemet billel.....
most vettem eszre hogz nem ir ekezetett illetve regen forditva volt a z/y de most az is vissza cserelodott...ez mi lehet es hogy tudom vissza allitani reggel meg nemvolt semmi gond .bill kombinaciokat probaltam.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Csak jelzem hogy [link]ez megjavult valami vírus lehetett mert a nod 32 után megszünt a híba jelenség.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
Szerintetek mért van az hogy a család összes gépe be lassult egyszerre?
Ezek a módositások történtek minden gépnél.-új routhert használok internet speed test szerint 21mbs 17mbs szerintem ez jó...
-nod32 virusírtó lett telepítve próbáltam letiltani az automatikus indulást de nem segített
-Vodafone mobilnet program lett rátéve minden gépre (én erre gyanakszom.de most ezt minden használat után töröljem le a régebbi stick programjával nem volt ilyen gondom.Tapasztalt valaki ilyet határozottan érezhető minden gépen hogy lassabb.....
Ui Windows cd lehet sz@r már úgy értem ezek a közelmúltban lettek telepíve és egy új cd-t használók a cd eredeti xp sp3 minden driver fent van de mintha korábban a régi cd-mel történt telepítések valahogy sokkal tartósabbak voltak és érezhetőbb volt egy újratelepítés hatása.Vagy ez hülyeség?
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dexter-2000 #59340 üzenetére
Óriási kamunak hangzik hiszen ha számlát adott volna akkor azt kéne stornozni de még csak azt sem kaptál ha jól értem,tehát mit kell neki vissza keresni,gondolom még egy pénztár bizonylat sincs mivel nem személyesen fizettél....
Vagy időt húz mert jön a cucc csak még nem ért oda (ez a jobbik eset szerintem mert akkor meg fogod kapni)
Vagy csaló a cég viszont ha jógi útra viszed a dolgot és van ügyvéde a cégnek ami szinte bíztos akkor azt fogja mondani hogy ügyvédi letétbe helyezi a pénzed mivel elindult az eljárás .és az ügy végén kapod majd meg.hogy miért szívatásból.Hiszen a feljelentés nem szűnik meg attól hogy téged kártalanít.
Én várnék egy két hetet még bíztos nem lesz a lehúzás
Lehet 3-4 év múlva a jogászuk elővesz egy szerződést amit elfogadtál egy pipával,vagy a regisztrációval és máris a tiéd a perkőltség.
Habár mindenképp neked van igazad természetesen.Remélem rendeződik.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dexter-2000 #59348 üzenetére
Akkor csak időt húzott szerencséd van,
Néha kár hogy vannak törvények az ilyen cégek vezetőjét fejbe verném egy lapáttal......
Hol a pénzem ?páfffffffffff egyet a lapáttal[ Szerkesztve ]
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dexter-2000 #59350 üzenetére
Fejbe dobnám egy kosár labdával az tővény ellenes? ,hiszen lehet baleset is ..
-
amdathlonxp
aktív tag
Hello
Nagyon valószínű a gpu híbaui: komoly az ujra inditási teknikád, esetleg reset nincs rajta valahol?
hp gépeknél ha nyomod a touch pad melleti részt folyamatosan még be nem tölt az megoldást jelenthet.(nem minden típusra igaz de egy próbát megér folyamatosan erősen nyomva kell tartani)
ha így indul akkor tutti a gpu híba de tudod még használni.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Valaki használja a liciter nevű oldalt?El lehet ott adni valamit?Én tegnap regeltem szerintem az oldal nagyon jó.kb ebay színvonalú,de úgy láttam sehol senki se vevő se eladó.nem tudom milyen lehet.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Intel fan11 #60126 üzenetére
A w7 megjelenésekor is mindenki ezt mondta
Amúgy egyet értek,pont mint amikor a w7 bejött......Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy telefonos kérdésemBeszámoltam egy Samsung star2 es telot de nem nagyon néztem meg láttam hogy bekapcsol de kb ennyi
A telo jól üzemel viszont beleraktam egy vodás kártyát kéri a pint majd ezt irja kiphone freeze sim nem elérhető forduljon a szolgáltatóhoz
ez mit jelenthet illetve nem kérdeztem meg hogy független e vagy milyen kártya kell bele (mondom abszolút nem érdekelnek a telok)de szeretném elajándékozni családon belül ezért kéne tudnom hogy ez most le van tiltva vagy mi lehet vele ......
ui a srácot akitől van nem nagyon tudom elérni...........tehát nem tudom megkérdezni.
Csak vodás sim van itthon így mást nem tudok bele tenni próba kép..
[ Szerkesztve ]
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Vakegérke #60134 üzenetére
Biztató
Akkor lehet nemsokára kopogtatnak a rend őrei remélem valami rablásból származik vagy ilyesmi .
Legalább szólna hogy ne tegyem bele a névre szoló sim-em
Imádom az ilyen embereket maga a teló nem érdekel...ha nem dobta volna rá akkor is elfogadtam volna az ajánlatát...Ilyenkor mit kell csinálni?
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Intel fan11 #60138 üzenetére
Sztm azért korai a váltás mert lehet a jól bevált programjaidat nem fogod megtalálni w8 verzióban,,,bár nincs tapasztalatom de a w7 nél volt ilyen gondom
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz orion1025 #60289 üzenetére
Szerintem azt is meg kellene emliteni miből mibe rakod mert pl nekem volt már hogy így elindult de közel azonos gépben volt telepítve,de kicsi rá az esély azt fogja írni
lemezolvasási hiba.ha nincs benne odd akkor
pendrive
kinti cd meghajtó
esetleg lan -on keresztül ha van ilyen a biosba (én próbáltam így is de nekem magas volt )állitólag egyszerű.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Intel fan11 #60461 üzenetére
Sziasztok
Létezik olyan adapter szerintetek ami képes egy ram slot-bol 2 db varázsolni,notbook ba kellene.
Nem tudom hogy van e ilyen mert még nem láttam de hátha valaki már igen.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
opel astra betegség ,cserélni kell szerintem a szövet alatti rész van eltörve....
állandó hiba opel astra f,g,corsa, esetében...sztm az csak a tekerő meg a műanyag burkolat ami nincs fent
ui haza vitted az ülést?
[ Szerkesztve ]
-
amdathlonxp
aktív tag
Szerintem nem hiányzik semmi onnan viszont ha dönthető akkor nézd meg alul a sínnél hogy van min 2 oldalon egy kampó szerű pöcök ami mozog ha mozgatod azt a kart amivel előre tudod dönteni lehet annak a bowdene van elszakadva és az egyik oldali kampó nem megy vissza a helyére.
-
amdathlonxp
aktív tag
Sztm eszközkezelő és ne töröld a listából mert akkor újra fel fogja ismerni hanem
tilsd le-használatban van engedélyezett
-nincs használatban tiltva
Ez a két opció vanha csak a bill a gond érdemesebb cserélni,ha alaplapi a probléma az gáz...
ha sehogy nem megy húzd le az alaplapról a szalagkábelt bárt ezt a szervizes is meg tehette volna ha úgysem tudod használni.
[ Szerkesztve ]
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek mennyire veszélyes egy kis overclock noti esetében?Van nálam 2 db hp nx6110 az egyikbe alapból 2ghz proci van
a másik 1.73 ghz vel szerelt (na ezt tettem fel 2.0 ghz re )Szerintetek ez még bele fér?egyenlőre jó minden annyi hogy a vent pörög jobban egy kicsit..
clockgent használtam......van valakinek tapasztalata?Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz amdathlonxp #60550 üzenetére
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz kornyiktamas #60649 üzenetére
A sípolás hiba jelzés a biosod (típúsa)szerint meg kellene nézni mit jelent 1rövid 2 hosszú stb .....google -ba találsz leírásokat mi mit jelent...
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz 800.henrik #60652 üzenetére
Parancsolj ha sietsz még tudsz rá licitálni
De úgy láttam csak egy van fent belőle ez nagyon népszerű termék lehet.......http://www.ebay.com/itm/Sciphone-i68-Quad-Band-Dual-Sim-Card-Cracked-Screen-/301044681669?pt=Cell_Phones&hash=item4617a94bc5
Most nézem hogy ez hibás (vagy már gyárilag úgy adják?)
[ Szerkesztve ]
-
amdathlonxp
aktív tag
-
amdathlonxp
aktív tag
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz kornyiktamas #60715 üzenetére
Próbád meg blokkolni a felesleges automatikusan induló programokat ccleaner erre tökéletes
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz kornyiktamas #60720 üzenetére
A notebookos kérdések órájában volt valami ilyesmi egy jó linkel ellátva ott xp frissités volt a gond és le volt írva hogy tudod leállítani,futtatás menüben kellet ügyködni,nem a vezérlő pult automatikus frissitések letiltására gondolok,,esetleg ha valaki emlékszik rá lehet elküldi neked a linket amin le volt írva érthetően..
én most nem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz kornyiktamas #60750 üzenetére
Ide sd adapter (ha ide hdd d van és ha notiról beszélünk)Nálam pont találsz is ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest