- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Adott egy gép ami egy vállalati location-ban van bejelentkezés csak jelszóval.
Sikerült átállítanom (valamit tesztelni akartam) egy másik (nem létező) munkacsoportra. Na, újraindítás után továbbra is kéri a jelszót de amit beírok azt nem fogadja el. Hogy tudok visszaállítani a locationt vagy kiszedni a jelszókérést? -
Blaze71
őstag
válasz total90 #28808 üzenetére
Beszarok!!! Ugyanannyi. Köszönöm. Az viszont feltűnt, hogy a sebességed rohadt kevés. Nem tudom, hogy van-e tuning, de nagyon kevés. Nekem az X2 4000+ 5300, ha nincs húzva. Ha megrángatom 3 GHz környékére, akkor meg 8000 fölött. Ennyit ment a 2,66-os Intel Pentium egy MSI P6N lapban, de ott csak 1 db 1 GB-os memória volt, így nem Dual-ban ment, mert nem volt kivel....
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom.
A konfig Gigabyte GA-G31M-S2L, E2180, HD4670.
A ramok 2x1GB 800MHz ozc dual kit..
Amíg nemvolt videokarim addig tökéletesen működtek. Kivéve azt, hogy a vista, Win7, SP3 nem futott a gépen. Figyelmen kívül hagytam , gondoltam meg karcolódott a CD, vagy rossz volt amit letöltöttem.
Aztán mikor sorkerült a vga-ra HD4670 . akkor megint csak jelentkezett a bug.
A gép bekapcsolásakor, mikor belehet lépni a BIOS-ba ott szimplán befagy és írja, hogy MEMORY hiba..
Kivettem 1 modul ramot és akkor jóvolt..
Más RAM-ok mennek a lapban duálban.
Az is fura volt, hogy mikor megvettem a ramokat, először betettem rohadtul melegedtek 1 hétig, utána semmi..langyos volt a borda és jó napot!!
Ez most mi? Ki lehet valahogy javítani a hibát vagy vigyem vissza a boltba?
Előre is köszi a válaszokat!! -
total90
veterán
Egy cserét mindenképpen megér ha már ennyi gondod volt vele.
Amúgy meg ha a Vista,Win7 és az SP3-as XP sem ment a gépen akkor Linuxot nyomattál ? Szóval nekem nem teljesen világos a szöveged közepe de a lényeg, hogy ha gari alatt vannak a ramok akkor egy csere vagy egy teszt beleférne.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
kfron
aktív tag
Üdv.
Annak mi lehet az oka, hogy minden kb. 7-8-ik bekapcsolásnál a beáll a kékhalál, ritkább esetben csak egy fekete képernyő fogad, és a Win persze nem tölt be. Ha újrarakom a Winxp-t akkor is ugyanúgy előfordul, tehát nem foghatom arra, hogy széthullott a Win...
Nagyon elegem van már ebből a mókusból itt a gépben... Újraindulgatni nem szokott programok közben, csak bekapcsolásnál sz*rakszik. A konfig a nevem alatt.
A segítséget előre is köszönöm. -
gooool
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom:Szeretnék egy nagyon energiatakarékos netezős gépet összerakni,ami így nézne ki:
Zotac NF630i-D-E
Intel Pentium Dual Core E2200(ez már megvan,a régi gépből)
AC Alpine 7 Pro
OCZ Platinum 2×512Mb DDR2 800MHz CL5(ez is)
WD 80Gb SATA2 8 Mb
Nec ND3550A IDE(ez is)
Ehhez kéne valami költséghatékony ház+táp,mert a jelenlegi 400W-os FSP BS2-met fölösnek tartom.
Kösz a választ!Üdv, Balázs
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Dany007
veterán
Megtudná mondani valaki a Bravo Hits legelső Magyarországon kiadott kazettájának a tracklist-jét?
Nem, nem arra gondolok amit a google elsőre kiad. Az egy német verzió.
Az itthon kiadott Bravo Hits 1-en más számok vannak, mint a németen.
Egyszer régen valahol megtaláltam, de azóta se sikerül.
Hátha valakinek van ötlete... =/ -
gooool
őstag
válasz Tomate #28823 üzenetére
Hát így alakult,ha megfelel mindennek szerinted:
Gigabyte EG31MF-S2
Intel E2200
AC Alpine 7 Pro
OCZ Platinum 2×512Mb DDR2 800MHz CL5
WD 80Gb SATA2 8 Mb
Nec ND3550A IDE
Spire Speeze Blackfin II+AC AF9225L
FSP Bluestorm2 400W
Így is megfelel a célra?
Kikötés:halk,energiatakarékos,gyors(netes alkalmazásokkor).
Kösz a további segítséget!Üdv, Balázs
-
Nyiscsák
aktív tag
Hello!
Egy olyan gondom van hogy mostanában gondol egyet a gép, megfagy és becsíkozódik a képernyől! Régebben is volt ilyen gond de ott bad sectoros volt a vinyó, kicseréltem és elmúlt! Most ugyanaz a hiba előjött egy hónap múlva! Tönkre fog menni a videókártya vagy mi lehet a probléma
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek olyan problémám van, hogy vettem egy USB-s billenytyűzetet és eljött a windows újratelepítésnek az ideje cd felpörög fejön az ablak hogy nyomjak egy gombot a telepítéshez de ekkor az usb bill nem kap áramot csak előtte amikor a bios tölt be meg utána amikor a windows töltőcsík megjelenik.
Szóval hogy lehetne ez megoldani hogy működjön a telepítés indításnál?
Az alaplapom egy AsRock P4I65G.Előre is kössz a válaszokat!
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
hoby36
senior tag
válasz lakatosturbo #28830 üzenetére
A biosban lehet beállítani.Azt hiszem usb keyboard on,esetleg usb keyboard support via vagy,valami hasonló.
[ Szerkesztve ]
A logikában semmi sem véletlen!
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
BSplayerem minden filmet 4:3-ban játszik le. Ha beállítom a 16:9-et egy ki-be kapcsolás után elfelejti és megint 4:3. Felratam egy csomó verziót és kodeket de mindegyikkel ezt csinálja, mi a fene ez?
-
Blaze71
őstag
válasz total90 #28811 üzenetére
Én egy MSI P6N lapban húztam egy Intel Pentium 2,66-os procit, de a számára már nem emlékszem. 3,8 GHz volt a vége, ott már szakított 6000 fölött a memória Single-Channel módban. Akkor még feszt nem mertem adni se a procinak, se a memóriának, pedig meg lehetett volna a 4 GHz is. Intelnél nem úgy működik, mint AMD-nél. Külön állítottam az FSB-t és a memória órajelét. Gondolom, hogy a magas procifrekvenciának és a számítási sebességnek köszönhetően nővekedett a memória sebessége is. Azt, hogy alapon miért ilyen alacsony, nem tudom. Még 478-as P4 3GHz-es proci esetén, DualChannel DDR400-nál is 5000 fölött volt, pedig azt nem tuningoltam.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
R
senior tag
válasz Sk8erPeter #28820 üzenetére
igen, thx
-
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok
Lap vásárlás előtt vagyok, és segítségeteket szeretném kérni 2 lappal kapcsolatban:
1.) GA-EP43-S3L
2.) GA-EP35-DS3
Melyik jobb tuningban, mivel egy E5200 teszek bele, 2x1Gb ram
Köszi[ Szerkesztve ]
Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz Oxy.kiraly #28840 üzenetére
Én a P35-öst ajánlom! De itt segítenek neked!
-
-
honyike
aktív tag
Hello!
Olyan gondom lenne, hogy az Acer TravelMate 530-as laptopom 2GHz-es alapból, de csak 1199MHz-en jár... Ez mitől lehet? Hogyan tudnám visszaszerezni a 2GHz-et?
Köszi: Gábor
-
tsii_H
tag
hali.
nem tud valaki egy programot amivel ugymond be lehet hatarolni az eger duplaklikk sebesseget ket korlat koze? nah hogy egy kicsit erthetobb legyek leirom mi a problema. egyik haveromnal is ugyan ez van, aki a szomszedban lakik, igyhat ha ketten jutunk egy 100nm-s teruletre akkor gondolom a nagyvilagban mas is talalkozott vele. szoval. van az eger. az en esetemben egy 2 eves MX Revolutionrol van szo, ami egyebkent priman mukodik, csak (gondolom en) kicsit mar retkes belul, bar lehet mas baja van. a lenyeg a lenyeg hogy kb az esetek harmadaban, amikor siman akarok nyomni egy clicket duplan clickel, mert (gondolom en) duplan erzekeli a senzor hogy lenyomtam a gombot, holott nem igy tortent. Es hat ilyenkor olyanok tortennek hogy pl be akarok zarni egy ablakot az "x" -el a sarokban, de a ket click miatt bezarja az alattalevot is, vagy ki akarok jelolni valamit, de duplaclick, az elinditja, ugyan ez a mappaknal, az atnevezeseknel, ha drag-n-drop-olni akarok, ha stb..ha stb. ha jobban belegondol az ember ezer es ezer hatulutoje van, es rohadtul idegesito. tehat valami olyan progi kene ami figyelmen kivul hagyja a duplaclick-et, hogyha az teszem azt egy ezred masodperc alatt tortenik (nincs ember aki ilyen gyorsan nyomja a gombot, ez egyertelmuen hardverhiba). remelem ertheto voltam. vagy ha egy regisrty erteket mondtok hogy melyiket allitsam at az is perfect lenne, vagy akarmilyen alternativ megoldas, de mar az agyamra megy, csak nincs kedvem szetkapni egy 20k-s egeret megtisztitas celjabol, mar csak a microgear miatt sem, mert azt sztem tuti nem tudom visszaszerelni :S -
Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- DIGI internet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB DDR4 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest