- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Újra lett rakva a napokban a Vista.Az Ipod Touch-omon jelenleg 4gb adat van,de ahhoz hogy most tudjak rá tenni valamit,lekell formatálnom az egészet,amit persze nem akarok.Mit tegyek,hogy lássam az Itunes-ban az Ipodon lévő dolgaimat?FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz manutdzoli #9851 üzenetére
Talán így? (bár a szinkronizálásnál van valami sunyiság )
Amúgy nem értek hozzá sajnos, csak gondoltam megnézem a support-ot.blabla
-
pachito
őstag
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam.
-
joki19
tag
válasz WildBoarTeam #9843 üzenetére
Szereztem egy teszt alaplapot, és minden működik rajta.
25101823
-
joki19
tag
válasz WildBoarTeam #9855 üzenetére
Volt égzengés nem is kicsi, de az hogyan rontja el az alaplapot? A tápnak semmi baja.
A másik meg ez: egy hétig még jó, és azután megy tönkre?.25101823
-
S.O.S.
senior tag
-
WildBoarTeam
senior tag
Az elektronika az egy érdekes állatfaj. Csinál olyanokat, amire még álmodban sem gondolnál.
Lehet egy áramszünet kapcsán valamelyik alaplapi ketyerén több feszkó szaladt át, de csak egy későbbi indításkor halt be teljesen. Előfordul az ilyen...
Amúgy nem látsz rajta semmilyen "megsült" alkatrészt?blabla
-
CaptainChaos
tag
Erre lécci segítsetek!
végre lenne egy normális gépem, és szarakodik. Má nagyon tele van ...
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok teljesen biztos a dolgomban, szóval előbb kérdezek...
Van egy Edimax ES-3108P, 8 portos switch-em. Itthon T-s netem van, tehát a felhasználónév-jelszó együttest be kellene valahová írnom, hogy csatlakozhassak a webre. A switch-en hiába próbálgattam végig a megszokott IP címeket, Basic Setup sehol. Létezik, hogy nincs is? Nem lehetne sehogy sem megosztani vezetékesen az internetet ezzel? Régebben egy "LAN-party"-n pedig valahogy így osztottuk egymás közt a netet haverokkal. Nem volt router. Segítsetek pls! Köszönöm! -
joki19
tag
válasz WildBoarTeam #9860 üzenetére
Nem találtam megsült, megolvadt alkatrészt.
Sajnos ez van, köszönöm a segítséget.25101823
-
olloczky
senior tag
Hello
Adott a a sam broadcaster és a shoutcaster (továbbiakban sc) porgi. Mikor megnyitom a sam-et, vele együtt bejön az sc is, de mezőket nem látok rajta, ahova be kéne írni az adatokat. Ezt a problémát csak úgy tudom megoldani, ha újratelepítem a sam-et, és akkor jó az sc addig(!!) amíg, be nem zárom a samet. És akkor megint jöhet a reinstall..valami ötlet, hogy mit csináljak vele?
üdv: olloczky
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
olloczky
senior tag
Megoldva, elnézést!
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
törölt tag
tud valaki ertekelheto infot adni azzal kapcsolatban, hogy az intel quad core-s procik "s" valtozatai miert fogyasztanak kevesebbet? pl q8200, q8200s Amennyire en latom ugyanozon gyartasi technologia, csikszelesseg, cache-meret, megis 95w helyett csak 65w a fogyasztas
a ket proci [Q8200] es [Q8200s] adatai, latszik, hogy MINDEN egyezik, kiveve a maximalis fogyasztasat
olyan nincs h ez ne menjen valaminek a rovasara ...
-
Sátán44
addikt
1 órája a philips 190s monitoromon megjelent egy ilyen hibaüzenet: "OSD MAIN CONTROLS LOCKED" és 3mp-ként váltogatja "OSD MAIN CONTROLS UNLOCKED" sehogy nem tudom eltüntetni.Megnyomom a menü gombot,majd le gomb és egyből ugrik az almenübe,úgy viselkedik,mintha beragadt volna az OK gomb.Meghibásodott volna a panel?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Sátán44 #9871 üzenetére
Előfordulhat. Én az Asus monitorommal jártam így. A mikrokapcsoló rugója megadta magát és nem jött vissza alaphelyzetbe. Így összeragasztottam a mikrokapcsolót a benyomógombbal (ami kilátszik), mert az a feszítés elég neki, amivel az jön vissza az alaphelyzetbe...
Azóta nincs gondom vele, szóval lehet nálad is ilyesmi a gond.(#9870) pitepeti71
Én így néztem, de tényleg nem sok látszik.[ Szerkesztve ]
blabla
-
nagyúr
-
Sátán44
addikt
válasz WildBoarTeam #9872 üzenetére
Nekem visszaugrik szépen,tehát ez nem gond.Felhívtam a szervízt és azt mondták 10.000+áfáért eltüntetik nekem ezt a hibaüzenetet. Nem tom mi lehet a gond
-
Sátán44
addikt
válasz WildBoarTeam #9876 üzenetére
Köszönöm,de ez sem oldotta meg a problémám.
-
Immy
őstag
Üdv
Asus p4p800-as alaplapot vásároltam.
Beszereltem, csak a winchestert dugtam rá és a ps/2-es billentyűzetemet.A feltelepített oprendszert egyszerűen nem akarja elindítani. Memóriákat is cseréltem. Beraktam másik winchestert azzal is ugyanezt a hibát dobja:
Van bárkinek bármilyen ötlete? Videókártyát is cseréltem. Linux live cd-vel. megy a rendszer.
Immy
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Sátán44
addikt
válasz WildBoarTeam #9876 üzenetére
Végső elkeseredésemben forrasztópárkával nekiestem az OK gombnak és újracineztem.Most összedugtam és lám működik rendesen.
-
NEMO1968
őstag
válasz CaptainChaos #9861 üzenetére
Próbáld ki 1másik,erősebb táppal.
Hűtésed jó?Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
ANT
addikt
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
vanek
tag
Sziasztok!
A problémám, hogy ma reggel ahogy bekapcsoltam a gépet, olyan hangot adott ki, mint amikor újraindítom és felpörög újra a vinyó és amikor ezt a hangott adta ki, akkor belassult a gép, de nem fagyott ki.
Ezek után lekapcsoltam a gépet, majd hagytam du-ig, amikor megint bekapcsoltam, de megszűnt ez a probléma, de alig akarta betölteni a windows-t..mikor betöltött, még az üdvözlő hang ios laggolt..majd kb félóra netezés után pittyegő hangot hallottam és kikapcsolt a monitor
-
rii
nagyúr
nem tudja valaki, hogy egy Pirelli A225g-nél hogy kel beállítani az SNMP-t?
miatta kellene. :-/
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Mikrofonos problémám lenne. Találtam is a gondomnak megfelelő topikot, de ott sem oldották meg.
Adott egy integrált hangkari és egy mikrofon. Annyit szeretnék elérni, hogy a hangfalból visszahalljam azt, amit a mikrofonba énekelek. Próbáltam mindenfélét pipálni, de nem sikerül.
Külön programban és a Windows hangrögzítőjével hibátlanul működik a mikrofon, mivel lehet kinyomni a hangszóróra real-time?
Windows XP az oprendszer, előre is köszi!
-
whited
addikt
hy
erről vélemény?
[link]
esetleg valaki tud 300ig bezárólag "gémer" notit?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Mr.Grincs
veterán
Tud valaki olyan programot mondani ami hangot torzít? És a lejátszott zenét eltorzítja, pl mókushangra meg stb?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
whited
addikt
Valaki ennek a címét megtudná mondani?
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
hy
ha ilyet rakok mm led sort a lámpába mint ahogy az audikba van azért szólhat a rendőr?
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
PH-User
addikt
Hali!
Egy fagylaltárusító triciklit mennyi pénzből lehetne összerakni?
3 kerék, váz, hűtőegység, akkumulátorok, tégelyek.Ha valaki tud válaszolni, annak örülni fogok!
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
fabko
tag
Sziasztok!
Mitől szűnhetett meg a billentyűzetem ha bekapcsolom a gépet? Tehát sem a biosba nem tudok belépni, sem a boot menűbe hogy melyik oprendszer induljon. Ha betölt az oprendszer, akkor meg észhez tér és hibátlanul működik. Próbáltam USB-s és PS2-es billentyűkkel is,mind ugyanaz. Az alaplap egy p5k deluxe, ha ez számít.
Köszönöm a segítséget! -
NasCa
tag
Helló!
Nem tudja valaki hogy Digsby-nél hogy lehet kikapcsolni a Listening to.. funkciót? Marha idegesítő...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest