Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    NEM KÉRDÉS!
    Volt egy részeg agymenésem egy streaming sorozat kapcsán, és ide fogom berni, aztán ide linkelek (és vállalom a következményeket!).

    Tudjátok mi kell nekünk? Dopeman - Az országhaáz fantomja ! :)) :)) :))
    Amcsiban is van ma is sokkal gyengébb "minőségű" és hasonló témájú médium a TOP10-listákon, csak nálunk halt ez ki a "világbirodalmon kívüli" államokban.
    Pedig ~14 évesen a 2002-es években milyen vicces volt, mikor a "truth or dare" játékban azt mondtad, hogy szereted Dopeman-t, és az "Alpha Dog" 'kigyúrt gyerek' rád nézett, és elpirult, hogy "én is imádom azt az albumot" -> tiszta 2000% természetes "woke" társadalom, "bro romance", csak épp konkrét sex nélkül, illetve csajokkal körbe véve, akik most picit össze vannak zavarodva, hogy akkor most te vagy-e a Beta, ha szemezik veled és vállon tapogat az Alfa...
    És mikor a gimnáziumi tanárok öntötték volna a fejedbe az aktuális komcsi propagandát, akkor a te fejedben az járt, hogy "Hogy lehet egy bíró komcsiból MIÉPes kutya?", és belementél a "harcba" az 'Alfával', hogy random "direkt b@sszuk el a pszichológia tesztet: 'te balról jobbra, én jobbról balra karikázok keresztben mindent,', és az 'alfa' megy terápiára, te pedig skizofrénként bennmaradsz a kiváltságosok közt, és sz@patod az etikett tanárt minden héten az idióta teóriáiddal, hogy "hülye komcsik" (mert ugye majdnem minden tanár komcsi [akkor biztos, de tippre ma is, ez valami általános féreg az oktatásban...], és ha őszintén töltötted volna ki a 0-day tesztet, akkor te lennél terápián etikett helyett...).
    Bár az osztály legjobb csaja is terápián van, de lesz@rod, mert neked a 3. legjobb is elég jó, aki épp előtted ül, és simogatod a haját, mikor vele játszod tovább a "ki mit mer?" játékot, ha le kell komcsizni egy tanárt [egyszer lekomcsiztam "Botkát" -> az apát, akinek a fia ma is komcsi polgármester, és kb. 2 percig csend volt a teremben... Öreg Botka sem mert megszólalni, pedig ő volt az "old guard" utolsó képviselője, aki mert üvölteni és verni, de nekem fel sem állt a székéből, csak gondolkozott, aztán visszatért a régi témához...], mikor tényleg komcsi propagandát próbál tanítani, míg a 'terápiások' zombiként jönnek vissza földrajzra, és szerintem semmi nem ment már be a fejükbe a "fejtágítás" után...)
    Hú... Ugye nem leszek örökre kitiltva? (Tilts ki 2 hétre, azt elfogadom! Köszi!)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák