Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz BiP #32079 üzenetére

    Építőmérnök BSc / Közlekedési létesítmények [https://prohardver.hu/tema/jar_valaki_a_bme-re_a_ph_sok_kozul/hsz_14752-14752.html]
    Jó, tudom, biztos megszokja az ember pár hónap alatt a számokat (el tudja képzelni az egy láb hosszúságot fejszámolgatás nélkül, de a váltások is gyorsan berögződnek az átmeneti időszakra), szoftverben tervezésnél nem is annyira számít (úgyis minden csak egy x,y,z koordináta a saját rendszerében), kivitelezésnél pedig ott van előtte a terep, meglévő elemek, számok nélkül is látni, hogy mi mekkora.

    Mondjuk... nem tudom, hogy ha nagyon kéne, a leckekönyvemmel (amiről csak a diplomamunka hiányzik + persze államvizsga) is találnék-e alacsonyabb, de vállalható fizetéssel munkát mérnökként, akár tervezésben is úgy, hogy egy "igazi mérnők" (kellő tapasztalattal, kamarai tervezői jogosultsággal, stb) passzolja szét a munkát hozzám hasonlóknak, és a végén ő nézi át, javítja, írja alá. Most ugrott be, hogy ilyen munkát kínáltak nekem itthon nem sokkal azután, hogy "kibuktam" az egyetemről, csak pszichológiailag ugyan úgy ellenkeztem, mint az ellen, hogy befejezzem, de ez már régen volt, már eltűnt ez a szorongás és az "undor", ami abból fakadt (ott nem a szakmát utáltam meg, csak úgy éreztem, hogy kidobott idő az egész iskola: Minek erőlködjek, ha napi szinten az öngyilkosság kerülget és úgysem akarok dolgozni sehol ugyan ezért... aztán ez kivetült az oktatókra, az iskolára, végül a szakmára...).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák