- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
volvoguy
addikt
a felerősitett procihűtő a ti alaplapotok hátulját is kidomboritja egy picit?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
utánvétel
aktív tag
válasz Stalker-2572 #4288 üzenetére
Mint korábban írtam,egy hozzáértő már tesztelte a hibás lapot a megfelelő teszt műszerrel,ami jelzi,hogy hol akad el a lap az indulásban.Másik alaplap beszerezve,csak gondoltam anyi ügyes szaki van aki mindent javít.Korábban ismertem én is valakit akit tudott déli hidat is cserélni,sajna kiléte azóta ismeretlen.
[ Szerkesztve ]
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
-
volvoguy
addikt
válasz janos80 #4409 üzenetére
de nekem nem állt ellen az alaplap. szép simán felment rá, minden erőszak nélkül. cak utána jobban szemügyrevettem, hogy miylen a hátulja...
más: amikor a gépet összedobtam, akkor mielőtt a lapot behelyeztem volna, a tábtartókat fel kellett csavarozom. na most az alaplapot legalább 2szer, de inkább 3szor ki, illetve visszakellett tennem a helyére, megnézni, hogy hova kerülnek majd a csavarok. 1-1 iilyen behelyezéskor/probakor az alaplapot csak ugy ráhelyeztem a távtartókra, nem pont a helyükre.
az érdekelne, hogy okozhatott ez maradandó kárt? a hátlja nagyon picit karcos lett a sarkoknál, de lehet hogy az nem is karca, nemtom...
megnéztem, meg nem is tört le semmi, mondjuk az alaplap hátulján nicns is semmilehet ebből még baj?
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
ShiZy
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy új gépet, melybe Gigabyte P35-DS3 alaplap került. Minden rendben is van vele, de sajnos a mikrofont valamiért nem ismeri fel. Próbáltam, hogy csatlakoztatom az előlapi panelon, illetve próbáltam hátul is. Mindkét esetben feljött a Gigabyte driver ami szerint új eszközt csatlakoztattam, és fel is ismerte, hogy mikrofon az. De ez után semmi, mintha azt hinné a win, hogy nincs is csatlakoztatva semmi. Sem a vezérlőpulton, sem a driverben nem tudom állítani pl. a mikrofon hangerejét, sőt, semmilyen más opció sem elérhető. A mikrofonhoz nincs külön driver, és az előző gépemen elég volt csak bedugni, és már használhattam is. Az is biztos, hogy a füles nem romlott el, mert az új gép előtt is használtam. Egyébként minden más működik, a fülhallgató jól szól, csak a hozzátartozó mikrofon nem megy.
Valaki tudna adni pár tanácsot, hogy mire kellene gyanakodnom? Köszönöm előre is!
-
janos80
senior tag
-
janos80
senior tag
nos . hat bedugtam en is a mikrofont. megneztem a folyamatot,mert hat nagyon reg hasznaltam mikrofont. igazabol egybol mukodott.
de leellenoriztem a vezerlopulton keresztul. nyomtam vele egy tesztet es ok. nalad a vezerlopultban meg volt a teszt? vegig nezted,hogy nincs e valahol veletlenul lenemitva a mikrofonod?udv
Janos -
volvoguy
addikt
üdv.
az alaplapon van egy oylan csatlakozó, hogy CD_IN. ennek van vmi funkcuója? mert a hozzá való kábel a dvd/cd-hez csatlakozik, és csak azrét kérdem, mert volt hogy nem volt bekötve, és ugy sem volt semmi gond....mire való ez a csatlakozó és a kábel?
-
naensuppedek
csendes tag
-
kosaga
tag
válasz 7Heads Drago #4368 üzenetére
Hali.Xp-t használok.Azért gondoltam még 2 gigára,hátha sikerül elpasszolni a 2*512-t később,illetve,ha 1-2 év múlva +bízható lesz a vista,annak 2Gb sem sok.
Pap leszek, az kurvaisten!
-
volvoguy
addikt
vki megtudja mondani ,hogy miért nem képes az XP cd-m formatálás illetve uj vinyó esetén bootolni? mindig azt irja ki, hogy PRESS A KEY....ez régen Win98-al működött...akkor az XP-vel miért nem?
-
ShiZy
csendes tag
válasz janos80 #4416 üzenetére
Nem is enged semmit sem állítani. A hangerőt sem. Némításon küvül semmi sem aktív. A némítást meg már számba vettem, de ez nem lehet megoldás, mert a win úgy viselkedik, mintha ... szóval nem lehet állítani semmilyen beállítást.
Drivert majd megpróbálom, de megnéztem, és a legújabb van fent nálam is.
Azon gondolkozok, hogy szerintem driver és miki csatlakoztatás nélkül is lehetett állítani régen a mikrofon hangerejét például. Szóval itt valami nagyon nem stimmel...
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
A hangerő szabályzót indíts el.
Majd fennt a menüben válaszd a felvételt.
Ott pipáld ki az összes bemenetett. És katt az okéra.
Itt elvileg megnyitja neked a bemeneti hanerő szabályzást, és itt ki kell választanod a mikrofont. A hangerőt tekerd legalább 60 %-ra.
Ennyi.
Ha így nem jó akkor lehet hogy nem jó a miki.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
ShiZy
csendes tag
válasz 7Heads Drago #4424 üzenetére
Nekem angol a windows, és kicsit zavaros is amit mondasz, de ha jól gondolom, akkor ugyan azzal próbálkoznál, amivel én is. Bár itt nem tudom, hogy milyen mikrofont kellene kiválasztani. Vagy arra gondolsz, hogy van a Mic In-nek egy külön oszlop, és ott állítsam a hangerőt? Mert ha igen, akkor ... nem lehet állítani a hangerőt. Nekem ez nagyon furcsa, mert régen akkor is lehetett állítani a mikrofon hangerejét, ha az nem is volt felcsatlakoztatva. Most meg inaktív minden beállítása... A miki meg tuti hogy jó, tegnapelőtt még használtam a régi gépen. Holnap meg fogom nézni újra azért, de szinte biztos, hogy semmi baja.
-
Jozzz
tag
Az egyik haverom most vett gépet Giga P35-DS3L lappal. Össze szerelés után működött a gép rendesen, aztán kétszer is kékhalált dobott. Most pedig Award BIOS BLOCK!!! Nem csinált vele semmit, nem frissített vele BIOS. Szerintetek alaplap csere? Vagy van rá valami megoldás?
-
Jozzz
tag
válasz Andrewhouse #4428 üzenetére
Nem volt teljes az infóm BIOS-t akart frissíteni
-
hali srácok.Segítsen nekem valaki, akinek p5e-s lapja van, q6600-as procival, és már csinált valamilyen tuningot vele.Szeretném felhúzni olyan 3-3,2 Ghz-re.De egyszerűen nem tudom, hogy a biosban mit hova állítsak.Mit tiltsak, mit engedélyezzek.Szinte alig állítottam valamit, máris csak két magot látott a bios. Na erre visszatettem alapra, így újra látja mind a négyet.Gondoltam megpróbálkozom ráállítom az FSB-t 300-ra.Mondom magamnak, hohy ez lófasz, 9*300 csak 2.7 Ghz.Erre még csak be sem bútol.Na most kéne valamilyen segítség srácok.Ha valaki hajlandó lenne, annak megköszönném.
-
iko
tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem. Van egy P4GE-MX alaplap ami a specifikációja szerint "2 x 184-pin DIMM Socket max. 2GB PC2700 / PC2100 /PC1600 DDR SDRAM" memóriákat támogat. Kérdésem, hogy elvileg a PC2700 szabvány az 333mhz DDR SDRAM, de rosszabb lesz-e attól esetleg, ha egy 400mhz-es DDR ramot teszek bele. Mivel mostanság 333-as ramot már alig árulnak.
-
iko
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik a legjobb lap egy 1400/133/512 P3-S alá, és mennyibe kerül mostanság? Csak mert nekem egy ASUS TUSL2-C lapom van, amiben ha húzom a procit, akkor AGP visszaáll 2x-esre, még ez tweakelt BIOS-al OK is lenne, de sajna csak 512 SD-t kezel a lap...
Előre is köszi
-
Beckett
tag
Sziasztok!
1 hete rakták össze a gépem: core2 e4500, 2gb geil ultra, 8800gt, Gigabyte p35 ds3l alaplap. Oprendszer vista32. Időnként bedob egy kékhalált, van hogy 1-2 napig semmi probléma. A hibakeresésnél a következő üzenetet kapom:
Problem caused by Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS)
This problem was caused by Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS). This program was created by Realtek Semiconductor Corp.. Realtek Semiconductor Corp. does not currently have a solution for the problem that you reported.Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: d1
BCP1: 00000008
BCP2: 00000002
BCP3: 00000001
BCP4: 877215B2
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\Mini012208-01.dmp
C:\Windows\Temp\WER-22744-0.sysdata.xml
C:\Windows\Temp\WER96F1.tmp.version.txtDriverek frissítve, hangkártyát az alaplapit használom, hálókártya szintúgy. Tud vki vmi megoldást esetleg, hogyn tudnám fixálni ezt a dolgot? Előre is köszi
-
FehérHolló
veterán
válasz Beckett #4441 üzenetére
Ez az integrált hálókártya drivere.
Próbáld meg innét a másodikat leszedni és felrakni (gondolom, az első van fenn): [link]Az alaplap topicjában ([link]) nagyobb eséllyel kapsz megfelelő segítséget ilyen problémával kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Beckett
tag
válasz FehérHolló #4443 üzenetére
köszi megpróbálom
-
senior tag
üdv.
hogy lehet biost másolni, vagy lementeni?tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
actworld
csendes tag
Sziasztok! Összeraktam egy gépet az alábbi komponensekből:
ASUS tuv4x s370 alaplap
2x512mb sdram INFINEON + 1x512mb sdram
P3 1.4 tualatin processzorBe van kötve egy 60-as vinyó, egy 250-es mobil rack, illetve secondary-re 2 db cd író.
Ezek mind-mind működnek külön-külön, viszont amikor elindítom nem akarta bebootolni a windowst. Gondoltam egy újratelepítés megoldás lehet, de nem indítja el a telepítőlemezt sem. Az elején látja a meghajtókat, illetve a processzort is rendesen, a memóriák közül viszont csak a sima sdramot ismeri fel, az INFINEONkat nem. Elég komplex probléma, de hátha tudna valaki segíteni, nagyon hálás lennék. köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest