Aktív témák
-
simi01
csendes tag
Sziasztok!!
Problémák a következő a rma jaimnem mennek duak c-be csak single módban!!
Konfig:gigabyte ga m56 s3
A 64 X2 4400
Geeforce 8600 gt
2X1gb PQI power ddr2 800 rm
bárhogy rakom őket a gép be sem bootol még a monitor sem kapcsol be!!m lehet a probléma?esetleg pont ezt a márkájú ramot nme szereti a lap?mert az ajénlott mem tipusok között nincs pqi?? -
simi01
csendes tag
valaki esetleg??plz
-
klambi
addikt
1 kérdés..1 ASUS A8N SLI Deluxban ugye nf4 a chipset...de kéne a 6600gt helyett új vidkari...de a vidkaris topikban 2600XT ajánlották mint inkább a 8600gts-t..a HD miatt
szóval akkor meiket inkább?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
StuFFy
tag
Sziasztok!
A következőkben szeretném a segítségeteket kérni. Előfordul, hogy a gép bekapcsolása után amikor a windows el kezd töltődni, akadozva teszi ezt, ilyen 0,5-1 fps el kb (látni mert a csík ami folyamatosan szokott kuszni akadozik), ilyenkor tudom hogy jön a baj. Kapok egy kék képernyőt néhány másodperc után, ami valamit magyaráz az ACPII ről, hogy szerezzek be új frissitést, illetve a windoz telepítésénél kapcsoljam be vagy ki az acpii modot. Ha legközelebb produkálja akkor megnézem komolyabban. A kék képernyő után nincs más mód mint resetelni, utána vagy ez újra, vagy bebootol a gép abszolut normálisan, bár a windoz megkérdi milyen modban akarom inditani, normál modban is minden rendben marad. A konfigom Gigabyte S3, 4400+, gef8600
A segítséget előre is kösziAz építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
-
Andrewhouse
aktív tag
Hát...
1.tápgység milyen márka??.......
2. Újrakéne tenni előszőr a Windows-t
3. Ez lehet akármilyn hiba..de mivel lévén azon hogy csak windows töltösénél kezd már lassú lenni az akármi lehet, elősőr tedd újra...és utána ha mindig rossakkor ki kell próbálni minden hardvert egyesével hogy melyik okozhatja a hibát.......[ Szerkesztve ]
-
davidsonic
csendes tag
Sziasztok!
Hallottam olyanokat, hogy hiába van PCIE*16 slot az alaplapon, hiába támogatja, mégsem hajtja meg a VGA kártyát az alaplap. Nekem van egy ASRock 939DUALVSTA alaplapom (van rajta PCIE*16 slot), és az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy GeForce 8800GT kártyát, akkor vajon működni fog-e. Elképzelhető, hogy nem hajtja meg?
-
klambi
addikt
válasz davidsonic #3310 üzenetére
hát érdekeset hallottál..
PCIexp. akkor belemey(márpedíg az) és el is fog indulni, amimiatt nem fogod tudni kihajtani a karit az a proci miatt esetleg...
mekkora procid van hozzá?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
törölt tag
válasz davidsonic #3310 üzenetére
Működni fog benne. 100%. De kell alá egy erős CPU, hogy az erőegyensúly meglegyen, különben CPU limitált lesz a gép.
-
klambi
addikt
DFI alaplapból meik a legjobb AM2-es most?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
Vettem egy AC freezer 64 pro-t és az lenne a gondom, hogy ahogy feltettem az srock alivexfire lapomra úgy vettem észre, h. meghajlította az alaplapot!
Nem tör le semmit de félek, hogy megtörik valami rajta megy fixen jól hűt de engem zavar, h. hajlítja a lapot
Várom a lehetőségeket!
Üdv.: Tommmmka
-
klambi
addikt
válasz davidsonic #3315 üzenetére
úú persze még a 4200+is lehet hogy csak tuningal is épp elég...
hát az azt jelenti hogy nem fogod tudni kihasználni maximáliasan a karit,van ez a procid, ezzel xxfps lesz veszel 1 nagyobatt azzal meg több lesz mert a proci jobban viszi a vidkarit!"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Lacitek
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég vettem egy új gépet, a pontos adatok a profilomban.
Szóval nekiestem tuningolni a gépet, és érdekes tapasztalatokkal "gazdagodtam" : az Everest szerint az alaplap 53 fokos, míg a proci 100%-os terhelés mellett 32-33 fokos.
Kérdésem: nem baj, ha ilyen forró az alaplap? Különben meg volt egy BIOS update, a 0803-as verzióra. Vajon attól melegszik? Vagy ez a normális?
Másik kérdés, azt hiszem, ez is még ide tartozik: Proci szorzóját állítólag változtathatom. Át is állítottam, ki is írja a BIOS-ban, h mennyi az aktuális érték, viszont miután bebootol a gép, a CPU-Z azt írja, h a szorzó 13x-os, ami az alapot jelenti, pedig én megváltoztattam.
Miért nem marad annyin, amennyire beállítottam?
És az utolsó: ha a memória beállításokhoz nyúlok, akkor el sem indul a gép, míg nem csinálok egy CMOS reset-et. Ez volt a helyzet a régi BIOS-szal, az újjal még nem próbáltam. Tehát, ha egy értéket be tudtam állítani Windows-ban, azt az értéket már nem tudtam beállítani BIOS-ban, mert se kép, se hang.
Remélem, h érthető voltam.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv![ Szerkesztve ]
''Aki nem tud úszni, az ne másszon fára, mert elüti a villamos --> Térdig érő szélben nem lehet dzsemet kaszálni''
-
davidsonic
csendes tag
-
klambi
addikt
válasz davidsonic #3318 üzenetére
a 8800GT erősebb, többet bírna nagyobb procival, ezzel a procival így marad benne még tartalék, nemtom hogy 8600 mennyit bírna de a 8800gt azt tuti nem tudja teljesen kihasználni az a proci(de ha nem tervezel mostanában procit vennni vagy gépet cserélni akkor jó a 8600gt-gts)
-
t-rac
senior tag
Üdv!
Melyiket vegyem szerintetek?
Gigabyte P35-DS3L
vagy
MSI P35 Neo Combo-T.
Egyárban vannak. -
Perry-sama
tag
Hali.
Szerintetek ez jó lap?
MSI s775 945GCM5-F V2 FSB 1333és a videókártya?
MSI NX8600GT Twin Turbo nVidia 8600GT 256MB PCI-eAsus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz Perry-sama #3327 üzenetére
Szerintem hanyagold az Msi-t inkább Giga
A vidkari még elmegy[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hi all!
Adott egy gép: intel cel. 2.6ghz, 512ram, 40hdd, ati 9250, mercury alaplap. A probléma a következő: Ha bekapcsolom a gépet kijön a mercury felirat, de itt kb 1 percig áll, utána sípol egyet, de minden további nélkül bebootol és tökéletesen működik! Miért áll ennyi ideig a mercury feliratnál? Minden teljesen jól működik, az eszk. kezelőben is minden rendben, egyedül ez a baja hogy elég lassan kapcsol be!Volt már hasonló géppel dolgom, ott kb. 3 mp-ig állt, tehát ez az 1 perces semmit tevés nem normális dolog! Előre is köszi -
Perry-sama
tag
válasz Andrewhouse #3328 üzenetére
A gigák jobbak akkor mint az msi-k? mert én pont fordítva hallottam. Nem, nem szükséges kombó lap casak egy olcsóbb kategóriás lapot szeretnék.
Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
-
Qru
MODERÁTOR
Bios-ban állítgattál vmi mostanság? Haveromnál csinált egy régi ECS lap ilyet. Bakapcsolta állt pár percig aztán bootolt meg menet stabilan a gép. Viszont pár hét múlva meghalt az alaplap, a kondik felpúposodtak. Nézd meg a tiéden milyen állapotban vannak a kondik, lehet a tiéd is a halálán van...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Perry-sama #3331 üzenetére
Tuningra mindenképpen jobb a Giga ha ez számít. Amúgy az MSI-k sem rosszak ha alap gépnek kell (no tuning).
#nincsbennetarcsi
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz Perry-sama #3331 üzenetére
Nemtom hol hallodtad de a Giga fél millió évezreddel előrébb van! Kétlegnagyobb alaplap gyártó Giga, Asus....a többi elhanyagolható
[ Szerkesztve ]
-
Andrewhouse
aktív tag
Esetleg púposak ki lehet őket cserélni...persze ha van ismerősőd vagyakármi..amúgy nem érdemes vele foglakozni...érdemesebb egy új lapot venni.....Esetleg Bios frissítést meg lehet próbálni....Ha az után sem javul meg..akkor...ki kell próbálni az egyes hardver elemket..persze ha Windowsba jól mükszik a dolog...akkor a lap lessz a ludas!
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
hali lenne egy problémám mikor öszeraktam egy gépet asus p5p800 se
ezt írta kiCMOS system wrong
Chassis intruded
fatal error system haltedmár 2 napja ezzel szenvedek próbálgattam elemkiszedést a jumpert átrakni, kivenni de semmi
lécci segítsetek
-
őstag
válasz Andrewhouse #3336 üzenetére
Köszi akkor megnézem! Holnap kipróbálom a tőled vásárolt 400wattos chieftec tápot! Boldog karácsonyt neked is, meg mindenkinek!
-
Perry-sama
tag
válasz Andrewhouse #3335 üzenetére
Kösz, ezt nem tudtam. Az asust azt igen, de nme gondoltam volna a gigára. na akkor nézek vmi értelmes giga lapot
Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
-
cuko#
tag
Sziasztok!
Van egy (számomra legalábbis) igazán érdekes problémám: a ds3p alaplapomban nem működik a vadi új bill (a4tech: link) 2-W-S-X gombjai, más bill megy a gépen, a bill is megy más gépen: ez hogy lehet? (mindenesetre vicces ^^) -
lacafaca
addikt
tudnátok ajánlani egy jó m-atx deszkaát kór2 alá?
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
StuFFy
tag
válasz Andrewhouse #3308 üzenetére
A táp Deer, sztem elég ide. Windozt nem tenném újra, mer elég kevésszer van ez, és nincs sok kedvem szorakozni a telepítéssel. Reméltem mondtok vmi olyan hogy ezt kapcsoljam be vagy ki, és elmúlik, de hát ha marad akkor sincs semmi baj.
Köszi a helpet.Az építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
-
Sas madár
őstag
SZÉP,BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK.!!
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
klambi
addikt
ez jó!!
csak nics olyan ami Nvidás, mert ha jól néztem akkor ez crossfire-es?! vagy hülyeséget néztem?
(és ez az új chipset es intel ez mennyi?képecskéje)[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- ASUS PRIME X570-P
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest