- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz swoody #28604 üzenetére
Az alaplap bal sarkán vannak a csati tüskék.Egy fekete müanyag aljzatban ott keresd meg a kettőt amit rövidre kell zárni és egyszerűen csavarhúzóval,vagy vmivel zárd rövidre.De ha lyukak vannak ugy is jó természetesen.Az a lényeg hogy ne hagyd őket összeérintve csak amig indul a lap.
[ Szerkesztve ]
http://cpu-tuning.joruska.com/
-
AcE punK
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan probléáma volna a gépemmel, hogy, állandóan ujraindul. Hol egyböl, hol 3-4-5 sec eltetltével. Volt már szerelőnél, 2x is. 2 giga Ram helyett belett téve 3, így jó volt a gép 1 napig. A hiba valószínű oka, hogy rossz az alaplap.
Jelenleg egy ASUS P5N32-E SLI PLUS lap volt benn. Kérlek, ajánljatok valami ehhez hasonló erősségű lapot, de jó ára legyen (nem nagyon van most pénzem ilyenre..)
Válaszotok előre is nagyon szépen köszöönm.
Tisztelettel: AcE punK
-
Mian
aktív tag
válasz Blaze71 #28597 üzenetére
Nem bios szerintem, visszaállítottam mindent gyári beállításra a biosban és úgy is megmarad a probléma. Meghát az is érdekes, mondjuk nem tudom, ha pendrive-ról telepít win.-t az ember akkor az hogyan történik, hogyan látja az ember (én még nem csináltam ilyet, de elvileg lehet pendrive-ról is ha jól tudom), de win. telepítéskor amikor benne vagyok már a biosban, és a partíciókat látom, akkor ottvan a 4usb a partíciók alatt, csak nem tudok hozzájuk nyúlni mert szürkék, de szerintem nem kéne ott legyenek szóval elég különös.
Ha ujratelepítés alatt benne hagyok pendriveot a gépben és cdről telepítek is ott kell hogy lássam a pendriveot? (én még nem hagytam benne pen.ot telepítéskor..)[ Szerkesztve ]
-
swoody
senior tag
mmcc02 Még egyenlőre most rakom bele a ramokat,vga-t.Szerintem Os ezen a héten nem is lesz.
enemy107 Nem,nem hanem a nagyra gondolok arról kellett lehúzni egy "kisebb részt."
-
RAiN91
őstag
Hali
Mi lenne a best buy, 14-15-16k-ért?
Mostani procim AM2-es Athlon X2, olyan kellene, amibe bele megy ez a proci, de majd egy 4 magos finom is bele fog menni. Van ilyen? Érdemes venni? (persze DDR2) -
7Heads Drago
veterán
válasz Morris #28588 üzenetére
A nagyobb gyártók lapjait ismeri fel, ha normális integrált kütyük vannak rajta. Viszont ha kisebb gyártók vagy a kevésbé használatos integrált cuccok vannak rajta akkor lesz olyan amit nem ismer fel.
Nem túl régen raktam win7-et egy 1 éves Msi laptopra és a hangkarit nem hogy nem ismerte fel, de még csak Vista támogatással sem rendelkezik. (csak Xp) Viszont az Xp-s driverekkel is rendesen mükszik rajta a hang.
Egy kopasz gépen viszont lényegesen nehezebb bármit is elindítani.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
swoody
senior tag
Nah közbe,ahogy nézem valami baja van a videokártyának(ati 9600).
Megnéztem 2 monitorral is és nem küld képet.Meglehet valahogy nézni,hogy mi baja lehet? Gondolom házilag nem. -
-
-
enemy107
senior tag
válasz swoody #28630 üzenetére
Néztem egy képet a lapról az oldalán
A bios reset jó ötlet.Én utána a ramokat tenném be egyesével az egyes szlotba.De valami igencsak döglött.De te ismered az előéletét a cuccnak.Ugyanez volt a konfig mikor ment?Ha nem mi lett kicserélve.Lehet nem jól tudom de szerintem nem jut el ram nélkül biosig.http://cpu-tuning.joruska.com/
-
pitbull93
tag
Sziasztok!Júniusban szeretnék vásárolni majd alaplapot!Szerintetek melyiket és mért?
Asus Rampage III Extreme vagy Gigabyte GA-X58A-UD7??Köszönöm üdv! (Gamergép lesz legfőképp ,processzor tuning stb,vízhűtés)
-
Lenry
félisten
válasz pitbull93 #28632 üzenetére
szerintem majd júniusban nézz vissza. addig változnak az árak, új alaplapok jöhetnek ki, kiderülhet, hogy az Asus rákot okoz, vagy mittomén... még 17x fogod addig meggondolni magad
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
norbi19884
tag
Hali!
Nincs valakinek egy fölös P5N32 SLI plus hátlapja? Több lap-é is jó Striker,- Extreme, P5n32 Sli ezek-é biztos jó. Már feltettem az apróra is, de itt talán nagyobb eséllyel találok.
-
animatrix11
őstag
válasz norbi19884 #28639 üzenetére
alternativ megoldás, egyszer volt ilyenem, kartonlapból kivágni, a célnak tökéletesen megfelel
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
gab3n_01
csendes tag
Sziasztok,Kicsit bajban vagyok az alaplapom specifikációival kapcsolatban.Na már most pár hónapja rendeltem egy MSI 770-C45 típusú deszkát,ami meg is jött,de 770T-C45 néven,az MSI honlapján T jelölésű lap nincs is,és nem is azt tudja a dobozon leírtak szerint,mint az MSI oldalán.De találtam egy cikket a 770T-C45-ről,ami viszont ugyanazt írja amit az MSI a sima 770-C45-ről.Ezzel csak az a problémám hogy ha majd ramokat akarok cserélni vagy netán procit, akkor kérdés ez a lap befogja-e venni az 1066-nál nagyobb ramokat ? Kicsit kezdem átverve érezni magam,de remélem valaki tud erre valami magyarázatot.
A doboz szerint:
CPU:AMD Phenom II/Athlon Processors with HyperTransport 3.0 system bus
Memory:4x DIMMs Max 8GB for DDR2-1066(*)/800/667
*Whether 1066 Mhz memory speed is supported depends on the CPU being used.
Video:1x PCI Express 2.0 x16
Audio:8-channel (7.1)HD Audio subsystem
LAN:10/100/1000Mbits/sec
Peripheral interfaces:6x SATA 3.0/Gbps ports from SB710 with RAID support
1x PATA IDE port with ATA-66/100/133 support
12x USB 2.0 HIgh speed ports
Expansion capabilities:2x PCI Express 2.0 1x slots 3x PCI slots
MSI szerint : http://eu.msi.com/index.php?func=prodpage2&maincat_no=1&cat2_no=171
Cikk szerint: http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/azmsibemutattaazuj770tc45alaplapjat -
Ventur@
senior tag
válasz gab3n_01 #28642 üzenetére
Másik pedig:
Main Memory
• Supports Dual DDR2 533/667/800/1066
- 4 DDR2 DIMMs (240pin / 1.8V)
- Supports a maximum memory size up to 8GB.Összegezve: Létezik ilyen lap az MSI oldalán és igen támogatja az 1066-os memóriákat .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
atti_2010
nagyúr
válasz gab3n_01 #28642 üzenetére
Az MSI honlapján csak T jelölésű lap van,de milyen memóriát akarsz belerakni mert a legnagyobb az 1150-es, de az ritka mint a fehér holló és az ára is olyan, viszont sebességben nem hoz semmit, sőt az 1066 és a 800 között is csak mérhető különbség van szemmel nem látható, tehát nem gyorsul semmit tőle a géped.
Ventur@.De ő nagyobbat akar mint 1066, de szerintem keveri a DDR3-al.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
gab3n_01
csendes tag
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz gab3n_01 #28647 üzenetére
Nem nagyon,azért nem éri meg bosszankodni, pláne ha játékra akarod használni,ott aztán egyáltalán nem jön ki a ramok közti különbség annál inkább a mennyiség.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
bati1989
csendes tag
válasz AcE punK #28606 üzenetére
Nem túl sok információt írtál, hogy mire szoktad használni a gépet, de általános használatra én ezt ajánlanám.
Bár régen valóban elég gyenge minőségűek voltak az Asrock alaplapok, ez egy jó ideje már nem így van. Eddig akárkinek raktam Asrock lappal gépet semmi baj nem volt velük.
Foxconn WinFast NF4SK8AA-8EKRS, AMD Athlon 64 3500+, 1024 mb Kingston DDR ram, ATI X 1650 Pro 256 Mb
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest