Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
Acélfarkas #3 üzenetére
Inkabb a WD RED ssd ellen keszult, mintsem a micron es intell DC ssd-k ellen. Konkretan 60tb-nal jarnak, es nem sima nvme, hanem u.2 nvme. Szoval ez inkabb olcso hazi szerverbe.
Még mindig másodrangú állampolgár
-
ló úr
őstag
válasz
Acélfarkas #3 üzenetére
A másik kettő max otthonokba elég bár 1 TB alatt szerintem már sehova se valóak ezek..
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
S_x96x_S
addikt
> "miközben az OCP NVMe SSD 2.0 támogatása
> lehetővé teszi az OCP-s rendszerekbe történő integrációt."apróbetűs kiegészítés:
"Complies with most (not all) requirements of the Open Compute Project Datacenter NVMe SSD Specification 2.0"
( via )Mottó: "A verseny jó!"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Minek az? Éhen halni anélkül is simán lehet.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Reggie0
félisten
Lehet jo lesz. SSD-t meg nem gyartanak olyan reg, hogy rajojjenek hogyan kell szarul csinalni.
-
Acélfarkas
senior tag
Adatközpontokba nem kicsik ezek a kapacitások? A 2 Terás még csak elmegy, de a másik kettő már szerintem elég karcsú.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Nem, de azért ennél már feltételezném, hogy van.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
fatpingvin
addikt
csak én nem látom ebben a leírásban hogy van-e DRAM cache?
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nytro termékcsalád bővült egy kompakt, PCI Express 4.0-s típussal, amit három tárhelymérettel választhatunk.
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel