Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Magnum - The Serpent Rings

    dallamos hard rock

    Egyáltalán nem ismertem az együttest eddig. Tudtam, hogy létezik egy Magnum nevű, ismertebb banda, de nekem a névről hamarabb jut eszembe a bajszos-ferraris fazon (vagy épp a jégkrém), mint az együttes - de ez a jövőben máshogy lesz. Tegnap reggel, munkába menet olvastam a vonatkozó HRM kritikát és gondoltam, melóhelyen adok majd neki egy esélyt, Kolléganőm úgyis a "lightosabb" dolgokat szereti. Amikor negyedjére indult újra a korong, gondoltam hogy kis változatosságra lenne szükség. Úgyhogy gyorsan előbányásztam egy Spotify válogatást - a Magnumról. Merthogy teljesen lenyűgözött mind a lemez, mind az együttes! Egyszerre dallamos, tökös, változatos és ráadásul baromi jól szól. Minden a helyén van, néha a gitár mellé grátisz hangszeres játék párosul, ami szintúgy nagyon passzol. De az ének az, ami aztán végképp mindent visz.
    Nem is az a döbbenet, hogy félelmetesen nagyot énekel az énekes (Bob Catley - meg kell tanulnom a nevét!), hanem az, hogy mindezt 72 évesen (!!!) teszi! A szólógitáros Tony Clarkin pedig novemberben múlt 73. HIHETETLEN.

    Nagyon jó szívvel ajánlom a lemezt, engem teljesen elvarázsolt. Igen szép munkát raktak össze a nagyok, minden tiszteletet megérdemelnek.

    Kóstoló:
    - Where are your Eden?
    - Not forgiven

    SPOTIFY
    YOUTUBE

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák