Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz ƵøŁĭ #3142 üzenetére

    Szia!

    Az új frissítés óta az Avast szereti lekapcsolni magát. Semmi csinnadratta, csak szépen csöndben, titokban leáll a védelem. Csupán a tálcaikon árulkodik róla, de azt nem könnyű észrevenni, mert a tálcám automatikus elrejtésre volt állítva. Azóta állandóan láthatóra tettem, de így nem szeretem, és folyamatosan szemmel kell tartanom őkelmét. Filmnézés vagy játék közben ez különösen egyszerű... :O Azért nem bánnám, ha egy kicsit ilyenkor is buzgólkodna, nem csak akkor, amikor el akar adni nekem valamit.

    Ha megnyitom és kattintok a kijavítás gombon (vagy a probléma feloldása a neve?) nem csinál semmit! Csak a gép újraindítása old(hat)ja meg a problémát, de az sem mindig elsőre. :W

    Utálom!!! Tapasztalt már más is ilyet? Mit csináljak vele? Először arra gondoltam, hogy visszarakom a korábbit, azzal semmi bajom nem volt. Aztán meg az jutott eszembe, hogy nyilván okkal frissítették, nem kéne a régit visszaraknom ehelyett. Ugyanakkor ez még ennek ellenére dilemma, mert így sem nevezhető tökéletesnek a védelem! ;] (Oké, tudom, a világon sincs tökéletes védelem, de ebbe most ne menjünk bele. ;) )

    Megint az Avirán gondolkozom, amúgy is unom már az Avast reklámkampányát. Vagy valami más? Ötletek? Persze az volna a legegyszerűbb, ha ezt meg lehetne oldani könnyen, leszedés és telepítgetés nélkül. Álmodik a nyomor?

Új hozzászólás Aktív témák