- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psion2101
tag
Sziasztok!
Azt szeretnem kérdezni,hogy van nekünk egy Philips EP5365 tipusú kávégépünk.Ti mivel tisztitjátok az ilyen tipusú gépek tejtartályát/csövét.Hiába próbáltam kimosni olyan mintha romlott tejet adagolna.Ha megveszem a gyári tisztitó cuccot amit be kell helyezni a viztartályba az segitene? -
psion2101
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy nemrég vásároltunk egy Philips Ep5365\10 automata kávégépet.Arra lenneék kiváncsi,hogy tervezem hozzá megrendelni a tisztitó készletet ami a Philips oldalán van.De sok embertől hallottam,hogy ne foglalkozzak vele.Citromsavat bele és akkor minden jó lesz.Erről mi a vélemény?Citromsavval ki lehet váltani mindent amit gyárilag ajánlanak hozzá?Nyilván a föző egység zsirját nem,de a többit igen? -
psion2101
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha húlyén fejezem ki magam,de nem vagyok szakértő.Olyat produkál a gép,hogy megpróbálnám örölt kávé módban takaritani,de nem csinál semmit csak melegiti a vizet.Majd mutatja,hogy a habositón engedné ki inkább a vizet.Az utolsó kávéfőzés is hasonló gomd volt.Nem is csinált már kávét.Kitakaritottam mindent amit lehet.Meghalhatott a gép szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest