- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
newclass
tag
A márkakereskedésben biztosan tudnak segíteni!
Ott azonban bizonyára drága, ezért érdemes a használtpiacon körbenézni.
pl.: vatera.hu, ebay..stb...
De autohifire specializálódott cégeknél is fel-fellelhető.
(de szeritnem jobban járnál ha vennél egy alap cd-s fejegységet.
pl.: a pionak van a VW műszerfalmegvilágításhoz passzoló cd-s fejegysége.(25-30e Ft körüli az ára) Lenne egy új, garanciás Cd-d ami mp3-t is le tudna játszani!
Még egy tárolórekeszed is megmaradna. Szerintem még olcsóbban is jönnél ki...) -
newclass
tag
Írásodból azt veszem ki nem sokat szánsz a dologra. Amennyiben így lenne ajánlanám a Becker cd-s rádiókat. Nagyon letisztult formavilága kategóriájának egyik legjobb hangját burkolja.
Csak kiváncsiságból érdemes megnézned:
[link]
Írásod alapján:
Én a helyedben bemennék egy kereskedésbe és megkérdezném a lehetőségeket, illetve megtudnám a kinézett modell pontos cikkszámát.
Ezután rákeresnék a neten.
Megkeresnék telefonon VW-re specializálódott bontókat. [link]
Itt az alkatrész pontban (alúl) van néhány, de van valahol egy oldal, ahol több VW bontónak is megvan a telefonszáma. (linkjét hirtelen nem találom, de google-ban rákereshetsz a VW+bontóra) Hátha akad valahol...
Arra vigyázz, hogy nem minden gyári fej tud másik egységet (pl.édé-váltó, vagy amit te szeretnél) vezérelni! Erre is érdemes rákérdezni.
[Szerkesztve] -
newclass
tag
Még annyit, hogy a gyári fejek mindíg is aránytalanul drágák, főleg tudásukhoz képest. Akinek fontos a minőség is az nem gondolkodik gyári fejekben. Csak azért írom le, mert valaki biztosan leírná. Hadd játszam má' egy kicsit az okost!
Nekem is VW van kazetás rádióval, amit le szeretnék cserélni. Nekem is fontos a harmónikus design, de valamelyest áldozni fogok ennek oltárán, mert ha már kiadok x Ft-t azért mást is szeretnék kapni mint csinos küldőt. Elvégre hallgatni fogom út közben nem pedig nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest