Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz sutszi #42150 üzenetére

    Na most van időm válaszolni rendesen. Szóval az Avalanche-nak a pH-ja 11-11.5 között van, a Citrus Pre Wash-nak meg a biztonsági adatlap szerint 9.5. Én próbáltam mindkettőt, de az Avalanche sokkal hatékonyabb mint a Valet Pro Citrus Pre Wash. Nyilván ezáltal a waxot sem kíméli annyira mint egy pH semleges szer, viszont tényleg nagyon jól fel oldja a dzsuvát a kocsin, illetve olyan habja van hogy még órák múlva is ott van a betonon.
    Az egyik legjobb snow foam amivel találkoztam. Ez szerintem a 2 véglet között van félúton. Egyik végleg a pH semleges szerek csoportja amik ugye annyira nem hatékonyak, a másik végletnek a Nerta termékeit venném amik aztán viszik magukkal a waxot is egyből, és akkor közéjük tenném be az Avalanche-t.
    Viszont ha veszel akkor mindenképp az 5l-es kiszerelést, mert az sokkal gazdaságosabb mint a literes. Én 1:4-be hígítom és ez nagyon jól be is vált.
    Szóval ha a szennyoldás a fontos akkor ezt ajánlom, ha inkább kímélnéd a kocsin lévő bevonatot és a cél az hogy a koszt fellazítsad valamennyire akkor pH semleges szert nézzél.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák