Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lela

    aktív tag

    válasz weres78 #34386 üzenetére

    Te használsz ilyen habosító permetezőt? Igazából érdekelne hogy valaki használ e ilyen habosító permetezőt az előmosó (valet pro) felvitelére, vagy mindenki MJJC vel nyomatja?
    Én még akkor vettem egy habosítót ezelőtt 10 évvel amikor bejöttek. Akkor még nem MJJC volt a neve. Sajnos a műanyag tartálynak a menete az lenyalódott mikor eldőlt egy párszor annyira silány minőségű. Rendeltem hozzá MJJC feliratú csak tartályt, de az meg nem passzol az én régi habosítómhoz(menet). Másrészt az én tartályos habosítóm nem éppen gazdaságos zabálja a sampont (wolf yellow snow), mire normálisan el kezd habzani minden maxra van tekerve és a tartályban is töményen van a szer. Ezért is hajlanék erre az FM50 habosító tartályra, hátha gazdaságosabb lenne, most akarok váltani valet pro pre wash citrusra.

    (#34387) Formaster: A "hobbibarkács" alatt kit kell érteni, mert szerintem egy pneumatikus csatlakozó applikálása egy tartályra nem éri el még a "barkács" szintet sem...

    (#34394) BMW001:
    Bőrápolóból a letherzentrum a best buy, esetleg az autoglymet is ajánlják, de az nem "ipari". Nem tudom hol laksz de van egy srác Bozzai-ban akitől én vettem(postán elküldte a tisztítót és az ápolót). Ő bőrfelújítással foglakozik nagyon profi!
    A sampon kérdés engem is érdekelne, mert az előmosó a valetpro Citrus a legajánlottabb,APC-ből a meguiars. de pl samponra mi a best buy? (Meguiars,autofinesse, chemical Guys, koch chemie, autoglym)
    Most akarok rendelni egy pár dolgot: (sampon, előmosó, kefék, gyurma, APC, szárító törölközőt stb), ebben is bizonytalan vagyok, hogy sims, vagy cleanyourcar, ki melyiket preferálja főleg ha több mindent rendelnék? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák