- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz mcroberto #5278 üzenetére
Tipikus gyári firmware hibát írtál le a TP esetében.15M nethez marhaság szervert csinálni, de te tudod.
Nekem is van van szerver, azért mosolygok. Szóval a TP-re feltoltolsz egy ddwrt vs openwrt, és örülsz.EgyTP-1043 nem fagy meg az elöbbi fimware-kel.Mégha top digi v UPC neted van akkor is birni fogja.Ehhez semmi pénz nem kell, de ha szorni akarod a cég pénzét rajta vegyél valami i7-t.[ Szerkesztve ]
-
Laca 012
őstag
válasz mcroberto #5280 üzenetére
Brogyi pont a stabilitás miatt írta, hogy manapság a gyári (home) eszközök "gyorsan összecsapott" firmware-i szinte kivétel nélkül összeomlanak-instabilak, ha 2-3 gépnél többet kell kiszolgálniuk.. (kivételek erősítik a szabályt)
Ezt a feladatot még a webkiszolgálóval pendrive-ostól is simán elviszi pl. egy Asus RT-N16, de az sem gyári firmware-rel!! (Vagy a D-link DIR825, TP-Link TL-WR1043ND is, bár ez utóbbit hallottam fagyogatni openWRT-vel is..)Az i7, pedig csak szimbolizálta a felesleges pénzszórást..
Ettől függetlenül persze hasznos egy szerver, és ha az utolsó pár hsz-t átnézed találsz is javaslatokat a hardverre-szoftverre vonatkozóan. A Wifit ettől függetlenül lehet egyszerűbb és gyorsabb megoldás, ha egy gyári AP-vel szórod.. Jó wifi kártyát beszerezni körülményes és bár nálam "atomstabil" 2-3 géppel, de másoknál hallani stabilitási problémákat. .
[ Szerkesztve ]
-
válasz mcroberto #5282 üzenetére
Laca rögtön vette a vicces beszolásomat. Bocsi.A TP nálam már kezelt 7000 fölötti kapcsolatszámot is. Ez már nem irodai igénybevétel hanem torrent használat.Nem ritka 10-12 user egyidőben.Ebből 4-5 wifi(laptop,iphone,samsung galaxy...). Mindezek felett a telefon is ezen megy. A vonalon még lóg egy torrent szerver is (0-24-ig).Gondolkoztam azon is hogy a szervert megfaragom úgy mint Laca, de elég amatör vagyok, és így nagyon sok idő.Éppen elég idő volt kigooglizni az ubuntu-rutorrent párost.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest