- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz nixx-21 #40720 üzenetére
Álohááá!
Uhh bazzz... Én se szerettem a nyelvtant, de 4es meg volt belőle mindig. Na jó talán volt 1X-2X hármasom is általánosban.MÁS: Sikerült széthámozni a HP-t. Elsősorban azért, mert csörömpölt benne a ventilátor, már az idegeimre ment. Azt hittem a maga a venti van a tengelyen fellazulva. Hát nem. A venti alatt volt egy vékony alumínium lemez, abba vert bele. Kicsit meghajlítottam a lemezt, úgy raktam vissza, mindjárt kussban van a dolog. Újrapasztáztam a procit is, meg a gpu-t is. Mindkettő szörnyen nézett ki. Most már azok is rendben vannak. Por alig volt a laposban, nagyon okos konstrukció, gyakorlatilag többet nem is kell szétszednem a por végett, csak pasztázásnál. Porszívóval tökéletesen ki lehet húzni belőle a port. Tetszik. Kívülről is letakarítottam, billentyű alól is a port, nagyon szépen néz ki most. Ennyit szántam rá, pláne mióta itthon vagyok nem használtam nagyon 1 percet sem.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz nixx-21 #40720 üzenetére
én sem tanultam semmit aztán mmindenből felelhettem volna az 5 ösért, de mivel erre nem is számítottam ezért mnem készültem, marad minden 4, kivéve töri, az éppen hogy 2-es pedig mindig 4-5 voltam belőle, most volt 4 doga ebben az évben, és pont mindig előtte buliztunk az albérletben, csak a dogaközbeni alvás rémlik... ez valahogy szarul jött ki bassza meg :S anyámék megölnek majd
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
Aktív témák
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5