Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varoz

    őstag

    válasz FireKeeper #41185 üzenetére

    One M7, de lassan M8 is akad ennyiért. Használtan persze. Újonnan nem hiszem, hogy lenne esetleg pár Desire ami becsúszik 50 alá, főleg, hogy a hTC eléggé a prémium szegmens, mint az Apple. :)
    Frissítésben az egyik legjobb a hTC. Pláne, hogy a Google Nexsusokat is ők csinálták többször is és jelenleg csak ők csinálják, így evidens, hogy ők kapják meg elsőnek a frissítéseket. :)
    Egyébként 2 évre visszamenőleg megkapják a Droidokat, de van amikor több is, de ez a garantált. Nekem is 2 éves az M8 és szépen csücsül rajta a 6-os droid, pedig anno még 4.4.2-vel jött ki. Ráadásul elsők között volt az M8 amikor megjött a 6-os droid. A többi márka csak jóval később kapta meg. :D

    Az a baj, hogy ennyiért, jó hardverrel, újonnan max kínait kapsz. Az meg olyan is. Ennyiért le kell adni az igényekből sajnos.

    hTC-ből a Desire 728G lehet jó vétel ezen az árszinten, újonnan.

    [ Szerkesztve ]

    hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

Új hozzászólás Aktív témák