- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #37053 üzenetére
de ha jön egy i7, akkor szó nélkül.
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #37055 üzenetére
ha kifizeted nekem az i7-et, akkor igen, megkapod az i5-öt.
-
FireKeeper
nagyúr
valami ilyesmire mondom hogy tökéletes alak
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #37060 üzenetére
Pontosan
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
F34R
nagyúr
Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom , Akarom ,
flood off
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Asszem felfogtuk
Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam Alábam
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
F34R
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #37063 üzenetére
Akkor rosszul fejeztem ki Must
FuckHave! -
westcoastog
veterán
urak, valaki nem tudna nekem pesten venni egy 2,5'-3,5'-ös beépítőkeretet ssd-hez?
Ilyen filléres baszásokat nem lehet kapni itt vidéken, ma 2 boltban is jártam, de nincs, rendelni meg drága lenne egy ilyen 6-700 forintos izét. -
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #37065 üzenetére
miert nem fursz lyukakat az 5,25-os talca aljara (legalso) es csak siman odafogatod-- paa
EARL
Ace of Spades-t lattad mar ?
-
-
F34R
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #37068 üzenetére
Enyem meg log a gep aljan valahol kiterdekel amig nincs normalis hazam, keretem jo van ez igy.
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #37068 üzenetére
Nem tudom jobban mondani, szeretem ha minden helyén van és nem belógatva/behányva, akkor is szeretem ha szépen be van rögzítve ha nem is látom.
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #37070 üzenetére
adjal neki 100-as szoget
-
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
válasz westcoastog #37074 üzenetére
ha 1-2 csavarral valahogy oda tudod fogatni a 3,5-ös helyre, akár egy oldalról, már megáll rendesen (mivel hogy a tömege rohadt kicsi).
am a postásgumi pont vinyóhoz "jó" megoldás, mert csökkenti a rezonanciát, amit a vinyó átad a gépháznak, de cserébe kicsit veszélyes módszer is, mert a gumik gyorsan fáradnak/szakadnak, és azt gondolom nem kell ecsetelnem hogy mennyire nem szeretnek a vinyók leesni...
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
westcoastog
veterán
válasz FireKeeper #37075 üzenetére
igen 1-2 csavarral lesz odafogatva, de a lelkemnek mégis jobb lesz majd ha a a másik oldalról is meglesz tartva.
postásgumit meg ilyen vackokat nem szívesen használnék én sem. -
- = Zk = -
félisten
hibbátlan...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FireKeeper
nagyúr
válasz - = Zk = - #37077 üzenetére
ojj faszom, pont kurvajókor (FYI a vizsgaidőszak előtt) kezd rajtam eluralkodni a nőhiány
-
törölt tag
válasz FireKeeper #37078 üzenetére
ülj le STO-zni, AC-zni, vagy kezdj el Minecraftozni, Mass Effectezni, Skyrim, egyéb RPG-k és máris nem fog hiányozni semmi.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz #19617792 #37079 üzenetére
egyik játék sem fog megvigasztalni ha valami bajom van, egyik sem fog megnevettetni, leülni velem beszélgetni, eljönni sétálni, meginni valamint, megnézni egy filmet, megölelni, megcsókolni vagy ágyba bújni velem.... ez most biztos ultra buzisan hangzott de sajnos ez a helyzet
-
törölt tag
válasz FireKeeper #37080 üzenetére
kutyafüle, ezek csak kifogások. a gamek nem fogják a pénzedet negatív végtelenbe szívni, nem nyavalyognak, stb. ha bajod van, game elindít és remek földelő (feszültséglevezető). beszélgetés? coop is tolható egynémelyik game, lőj be Teamspeaket, Ventrillot, Mumblet, stb és haverokkal lehet nyomni. nagy fun.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz #19617792 #37081 üzenetére
a pénzemet én magam is a negatív végtelenbe nyomom, ha már az állam szívja, akkor miért ne szívhatná egy nő is, ha mellette mást is szív? és nem cigit
nem nyavajog? hát végülis igen, ha soha nem akarsz egy másik emberrel pár instánál hosszabb ideig együtt élni akkor ez tényleg jó kifogás.
a szex tapasztalatiam szerint eléggé jó feszültséglevezetés
azért TS-en általában nem önti ki a lelkét kvázi ismeretleneknek, max ügyes bajos dolgairól mesél, de nem ugyanaz mintha megoszthatná a legbelsőbb hülyeségeid.bár asszem ha ilyen érveket tudsz felhozni, akkor felesleges vitázni mert úgysem érted amit mondok, amit sajnálok, mert ha átélted volna már, értenéd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FireKeeper #37082 üzenetére
"nem nyavajog? hát végülis igen, ha soha nem akarsz egy másik emberrel pár instánál hosszabb ideig együtt élni akkor ez tényleg jó kifogás."
ja de, updateket kér. nem random emberekkel kell társalogni, hanem jó ismerősökkel, barátokkal. mi legalábbis mindenről dumálunk, és amikor éppen STO-zunk, akkor is, mert STO közben nagyon ráérünk.
"bár asszem ha ilyen érveket tudsz felhozni, akkor felesleges vitázni mert úgysem érted amit mondok, amit sajnálok, mert ha átélted volna már, értenéd."
érteni értem. csak valahol jó lent van a prioritási listámon. egy random csaj ne akarjon úgy belépni az életembe, hogy felforgatja azt és nem kockul(hat)ok annyit, mint előtte. előbb a kockulás, karrier, tanulás, materiális dolgok, mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
-
westcoastog
veterán
Oh fényévekkel gyorsabban bootol a gép.
-
F34R
nagyúr
válasz FireKeeper #37091 üzenetére
nah ennyit errol hogy melyik plattform halott, meg meddig eletkepes a foglalat.
nala soha nem lehet tudni
most mar csak egy 5870-en kell es ugyan ott van ahonnan elindult
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ittakary #37088 üzenetére
én csak a hűtő miatt szóltam be. amúgy grat! 1156 "halott" ide vagy oda, teljesen jó ez. 4G-n pláne.
(#37092) F34R: ha találtam volna elég olcsón 1156-ot év elején, akkor nekem is az lenne. de mivel nem volt, így 1155 lett a vége. szerintem az se ma lesz, mire egy "régi" i5 4GHz-en kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Nyomjak az ssd-n valami disk benchmarkot hogy hozza e amit kell?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ittakary #37096 üzenetére
de attól lenne halott, mert nem lehet újabb procit tenni bele? és, tojni bele, ha erős / megfelelő és emellett még jó áron is volt, akkor nem kell vele foglalkozni. mennyi volt?
(#37095) westcoastog: nyomhatsz, de nem annyira fontos. amúgy tedd fel az AHCI, meg chipset, meg egyéb alaplapi drivereket, mert azok picit még javítanak is rajta. nálam legalábbis dobott az SSD sebességén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest