Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zozoz1

    aktív tag

    válasz katt777 #26298 üzenetére

    Sziasztok /szia! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Szóval egy összefoglaló a HIS 3870 iceQ3-ról.
    Csak a jót: :C
    Jó kari, megbízható, amit a gyári gpu órajeltől elvárható azt hozza. Renkívűl halk (inkább hangtalan, mert még nem hallottam levett ház oldalajtóval sem 3D-ben), és hidegen megy. 2D/45-49°C, 3D/ max 62-65°C. A hűtője egy cooler factory, hőcsövekkel,réz tengerrel,házon kívűlre fújja a szahara levegőjét. Ha nem akarjuk lóversenyre küldeni, a világ legjobb karija.
    Csak rosszat: :W
    Mindent elkövettem, hogy mégvadabb szerető legyen. Nem csak én, a foreveryoung is. Ami létezik segéd progik (hosszan sorolhatnám) kipróbáltuk. Különböző driverek. Majd törlések minden francos teszt után. Ati uninstal all, drive sweeper, your uni., stb ezt is sorolhatnám. De a VGA nem gyorsul, sőt már nem hogy szerető, de már főzni sem akart a drága ha eröltettük bele a driverek sokaságát. Mindennek ellenállt, mindent felül bírált, vagy egyszerűen nem engedte átállítani a Mhz-ket. Jó esetben "megvakult, nagy feketeség, és reset.
    Tény, úgy tűnik húzhatatlan. A HIS gondolja, jó hűtéstől ne szállj el, és ne piszkáld. Főleg ne 2év garanciánál. A bios-t ezek után már le sem mertem tegezni.
    Lényeg, addig drivereztünk, míg tegnap az XP is megadta magát. (múlthéten a foreveryung is újra húzta.
    Nos katt777 nagyrabecsült barátunk. Most szűz az XP. Nem baj ha lehal ez is, mert az Acronis-al csináltam egy mentést róla backup archives-t. 10perc és újra áll a szüz oprendszer. VGA drivert még csak a közelébe sem vittem.
    Már semmit sem akarok, csak 2D-ben vegye le az órajelet a bios (szerint tudja) 388/562-re. Mert erre sem hajlandó.

    Ui: A turbó változat lehet szerencsésebb választás lett volna,mert alapból húzva van. De az tuti hogy válogatott alkatrészekből van.

    A viták vitték elöbbre az emberiséget

Új hozzászólás Aktív témák