Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz aya #13958 üzenetére

    70 fokig maradna a 60%-os sávban, de csak 64-ig ment el. Mondjuk, ha letöltöd, és megnézed a reg fájlban a beállításokat, 10%-onként állítgattam finomra a karit. 80%-nál lesz hirtelen hangos, olyan 70-ig lehet nyugodtan pörgetni. Gondolom ott lép fel valamilyen turbulencia, a nagyobb fordsz. miatt, máskülönben folyamatosan erősödne, mint az XP. De végül is tök mindegy, hogy csinálták, a lényeg, hogy halk és hűvös. (Aki meg akarja, cserélgesse rajta a hűtőket jó pénzért. :D )
    Most azt nem értem, XP alatt miért 0 a fan% grafikon, Vista alatt pedig miért nem ismeri fel a 30%-os beállítást. :F (Áttettem oda az XP-s beállításokat, csak más reg-kulcs alá kellett betenni.) Lám, vannak ennek is olyan hülye beütései, mint az ATT-nak. Mindenesetre XP alatt a 30%-os sávban 45 fok körül van nyugalmi állapotban a kari, Vista alatt a 40%-osban meg 35 fok körül.
    Az egyébként szép volt, ahogy GPU max keresése közben a grafikon szépen mutatta, hogyan melegszik-hűt a VGA (nem lehetett hallani, mint az 1950XT-vel), szépen bent maradva az 56-64 fokos sávban 867 MHz-ig.

    ....

    Megnéztem újra, most meg van fan% grafikon. Király. :W Csak a 30%-os beállítással 22-n megy a venti (nézem, 25-re fogadta el). Érdekes ez a RivaTuner. Azt már megfigyeltem, hogy az alsó/felső végértékeknél különösen viselkedik. De ha 22%, és csak 47-48 fok, nekem OK.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák