Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • BYD Dolphin menetpróba

    ma Sokkal kisebbnek tűnik, mint amekkora valójában, ezért aztán nem tűnik elég olcsónak. Pedig ez a hatótáv és felszereltség ennyiért elég gáláns.

Aktív témák

  • Hitman

    aktív tag

    válasz Superman #1357 üzenetére

    Na felszereltem az x2 hűtőt meg a moddolt ac vrm alulapkát is. Az előző hozzászólásomban vannak képek játékok/terhelés alatt mennyi memóriát használ fedőnéven, ott vannak gyári hűtő +2db 12cm-es hűtővel mért hőmérsékletek, és itt egy kép:[link] az új hűtővel.

    Meg vagyok elégedve,GPU esetén kb 20C csökkenés max terhelésnél, a memória max 42C körüli értéken megállt, ez nem sokat változott, de ha figyelembe vesszük, hogy az artic-cooling esetén egyetlen házhűtő se volt bekapcsolva akkor jó értéknek számít,ráadásul csendesebb is :C
    Első tapasztalataim alapján ajánlom az x2-őt mindenki figyelmébe ;)

    A ''Voltage Regulator Heat Spreader''-ből a tápcsatlakozónál kellett kivágni 1x1cm-es darabkát, így már tökéletesen illeszkedett az AGP-s sapphire x-1950pro-ra. Próbáltam hőmérsékletet mérni a vrm modulon, de csak ''analóg''(=higanyos vagy nemtom milyen töltelékű hőmérőm van) :DDD , lényeg hogy a felületén ~35C

Aktív témák