- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz ALONSO11 #16900 üzenetére
miresz kolléga által linkelt teszt világosan mutatja, hogy a húzott 2500K 10 fps-t tudott csak ráverni az én mérésemre. Én nyáron 26.300-ért vettem boltban a 955-öst, míg egy 2500K 57.161. ft ,10 fps-ért?
A 6850 - 6870-eshez bőven elég egyenlőre egy X4 955.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Casanova*
veterán
szasztok! ati 6870 vga-m van. driver beállításokba nincs olyan,hogy felbontás módosítása - testreszabása. egyedi felbontást szeretnék csinálni. előtte nvidia driver beállításba volt ilyen. 1680 x 750 felbontást csináltam. van ilyen beállítás ati-nál??? vagy tudtok ilyen programot?? google-ba nem találtam.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
gordonfreemN
addikt
válasz Alister71 #16901 üzenetére
[link]Azért a huszonhatezer-háromszázat kicsit túlzásnak tartom. De tény, hogy olcsóbb. Amikor én mégis i5 2500-at vettem, az apró pangott, alig volt 955, vagy felette. Mondhatni 1-2, ez múlthét.
Amugy szerintem kár a K-s verziót erőltetni, a sima is megy egy z68-as lapban 3,8-4-et. E felett meg már nincs szükség TerraherzekreAmúgy kicsit bánom, hogy i5 lett, de 38k-ért mindenestül annyira nem is. Pehnom 3 már gatya volt.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Alister71
nagyúr
válasz gordonfreemN #16906 üzenetére
Nagyon felment az ára, én nyáron annyiért vettem, amit írtam. 35-ért már nem számít olyan jó vételnek.
Nem emlékszek az I5 mennyi volt pontosan nyáron.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Fekete123
csendes tag
válasz gordonfreemN #16906 üzenetére
Hát nyáron még annyi volt... Csak ugye az euro... Haverom multkor akart gépet bőviteni. Kinézte mikell, következő héten elment megvenni és 20k-val drágább volt. lap proci mem... nem is vette meg. Az én 6850-em is drágább most mint egy évvel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
válasz Alister71 #16907 üzenetére
Nekem 33500Ft-ba fájt a HD6850 Toxic. A HD5850 Xrteme helyett adták. Az a vicc az egészben, hogy most 50000Ft körüli összegbe kerül. (mármint a 6850)
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
zoleeno1
veterán
válasz Turbolada II #16912 üzenetére
Na igen, de számoljunk csak, annyit azért nem romlott ez a nyüves forint szal a boltok azért erre jócskán rájátszanak szerintem, ráfognak mindent az árfolyamra, de ekkora árkülönbség akkor lehetne csak e miatt, ha 500 körül mozogna az euro...
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Turbolada II
őstag
válasz zoleeno1 #16913 üzenetére
Azalatt a 2 hét alatt amíg küldték az újat erősödött a forint. Ez még a tavasz végén volt.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
miresz
veterán
válasz Alister71 #16893 üzenetére
AMD FX6100@3300Mhz 6870@ 775/1000Mhz (nem tudtam lejjebb venni catalystban)
AMD FX6100@4500Mhz 6870@ 970/1150Mhz
Ami érdekes,hogy 1 modul dolgozott 90-100%-on a prociban a többi meg 20% körül. Nem igazán tud mit kezdeni szerintem az FX ezzel a motorral.
[ Szerkesztve ]
-
Kissjeno
tag
Sziasztok !
Garanciás asus 6850 Dcu-mnak idegesítően ciripel zümmög a ventillátora. Ezzel visszaküldhetem a szervízbe vagy majd visszaküldik, hogy ez a természetes hangja.
Van valakinek tapasztalata ilyen ventillátor gariztatással? -
-
zoleeno1
veterán
válasz Malibutomi #16919 üzenetére
Botorság, hiszen:
Pl: 260-as EUR árfolyamon 35k volt 1 kari, amiben ugye szintén benne van a szállítás, vám stb.
305-ös EUR árfolyamon ha nézzük, akkor 35000/260=134.62 -> 305*134.62=41059 kéne hogy legyen az ára. De nem ennyi, 50 fölött van. Akkor hogy is van ez? De lehet én értelmezem rosszulHonor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
denko
senior tag
multhéten megvetem az ujdonsult " 6870 iceq Turbo-t.
csak sajnos nem sikerült még beszerelni , nem volt rá időm. de majd holnap munka után
Kiváncsian várom , valjon mit tud -
Turbolada II
őstag
-
Malibutomi
nagyúr
válasz zoleeno1 #16926 üzenetére
Kissé bonyolultabb, kezdve onnan, hogy ha több pénzt kell beletenniük, valószínű az árrés is nő kicsit, plusz az elmúlt hetek után nem csodálkoznék ha fölé áraznának, ez teljesen normális, mikor nem hogy egy napra, egy hétre sem lehet előre tervezni az árfolyamot.
Eurot nem figyelem, de a dollár volt hogy egy hétvége alatt 15Ft-ot ugrott, azért az nem kellemes. -
miresz
veterán
válasz Alister71 #16931 üzenetére
Hát ez igen érdekes. Most a CPU gadgeten azt figyeltem meg,hogy minden második modul(mag) 65-70%-on ment a maradék három (gondolom végrehajtó egység) 20-25%-on,alap CPU órajel mellett,de ahogy emeltem a CPU órajelét ezek a %-ok visszább kúsztak 45-50% 10-15%-ra.
CPU alap 3300Mhz VGA 775/1000Mhz.
-
zoleeno1
veterán
válasz Malibutomi #16932 üzenetére
akkor maradjunk annyiban, hogy az árfolyamhoz hozzá rakjuk a jó öreg emberi "húzzunk le még1 bőrt a köcsögről" tulajdonságot és úgy jön ki a dolog Mondjuk... ha nekem lenne boltom, én is nyilván ezt csinálnám
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
miresz
veterán
válasz csucsbicep #16936 üzenetére
Ha haza érsz és időd engedi,futtasd le,mert én is kíváncsi vagyok.
(#16935) Lord Vader: Az a durva,hogy lefutattam kétszer egymás után ugyan azon a beállításokon a tesztet és különbözött a végeredmény. Nem tudok ki igazodni ezen a procin,de tegnap frescho kolléga jól megfogalmazta: "3 modul, 6 mag es erosen ingadozo teljesitmeny. Ha tamogtajak, akkor majdnem X6, ha nem, akkor kozel X4 teljesitmeny."
[ Szerkesztve ]
-
-
Kissjeno
tag
válasz gordonfreemN #16923 üzenetére
Megpróbáltad ? Mit mondtak ?
-
polonic
félisten
-
-
Gaboman
nagyúr
AvPt tudna valaki így lemérni Frapsal?
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
lsc
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #16948 üzenetére
Ebben a hónapban már jelent meg whql catalyst, még egy nem hiszem hogy lesz.
Az élet kegyetlen .
-
gordonfreemN
addikt
válasz miresz #16946 üzenetére
Nos nem tudom, nekem 2db is volt asus 6850dc, mindkettőnek ugyanaz a ciripelős ventije volt. Mondjuk passziv táp mellett, terhelés nélkül simán lehett hallani a ciripelést, külön szabályzás mellett meg terhelésen visitott levett oldallap nélkül. Ez mind2re igaz volt.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest