Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #67 üzenetére
Szerintem 1is bőven elég mindenhez.
Az asus-hoz ha jól tudom van voltage tuner ha tuningolni is akarod akkor azt kell megvenni.
De van ilyen is: [link]
Meg szerintem ha nagyon jót akarsz akkor érdemes az asus top-ot megvárni abba a bios limitek is ki lesznek tolva (ha a simába nem lennének.)[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #516 üzenetére
Nem kell rohanni ahogy kiadnak valami újat, ezt is meg kell tapasztalni.
Én se egyből váltottam i7-re tanulva az e8xxx szérián, meg kellett várnom az új steppinget.
Sajnos kezdetben mindig szarok a driver-ek, első 3hónap a katasztrofális az új kariknál, persze a tesztek mindig legjobbnak hozzák ki... -
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #753 üzenetére
Remélem tudod hogy az eladási mutatójuk se akkora mint az elöző gyártókénak.
Ergo nem is annyi user van ilyen lapokkal, ha olyan árban adnák mint a többi lapot hidd el ugyanakkora meghibásodási aránya lenne...
Nem tudom miért vagy oda az evga-ért de az is tömeg termék ugyanúgy.. (az hogy a jelenlegi cuccaidat hype-olod, az egyértelmű már nem nagy betűvel írod le a gigabyte-ot és az EXTREME-t mint anno, de az EVGA-t igen )[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #761 üzenetére
Értünk mi téged.
És a tömegszemét foxconn-ról mi a véleményed ?(Csak mert ilyenem van, jah ez lemaradt 40k-s lap és ugyanazt a rendszert simán kiszolgálja mint a te 100k+-os lapod.)
Ha már így isteníted az evga-t... a dominator ramokkal is így voltál mégis besültek vagy lehet rosszul emlékszem ?
Esetleg egy 5970 eredményt mutatnál a limited edition lapoddal, hogy a témánál maradjunk, amit pl az én lapommal ne lehetne elérni.Subaru:
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Valaki tudna mondani egy kártya hosszt ?
Nem nagyon találok róla adatot, hogy pontosan hány cm. -
ADAM1337
nagyúr
válasz subaruwrc #898 üzenetére
A 5870 túl drága nekem, meg úgyis esni fog az ára. (Csak átfutott az agyamon a 5970 beszerzése is)
Amúgy 2gpu-s megoldások felé hajlok inkább: 9800gx2 4870x2 gtx295, ezek közül a 295 kiesik a cash/perf miatt is..
Remélem jövőhétvégén már nyüstölhetem az új kártyát kérdés még, hogy mi lesz...[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #942 üzenetére
Elég érdekes, hogy neked mindened elromlik.
Mégis dicsérgeted a 100k+-os cuccaidat, hogy milyen megbízható...[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #974 üzenetére
Túl sok lesz az összeesküvés elmélet....
Egyszerűen van hiba százalék és ennyi nem kell túl reagálni... -
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #1010 üzenetére
várjuk
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #1020 üzenetére
furmark-ot nyomj rá és hello megtudod jó-e a hűtése.
-
ADAM1337
nagyúr
Szerintem ilyen nem létezik.
Maximum más kártyájáét rávarázsolod, ha van ugyanolyan méretekkel rendelkező.
Ennyire zavar az a 2slot ?subaru: "a furmark egy nagy baromság szerintem, csak szétégeti a vrm.et."
Egy program nem okozhatna fizikai sérülést nem ?
Főleg nem úgy hogy az alapórajelekről el se mozdultunk.
(Kivétel 1-2 vírus ami a vinyóra megy tudtommal.)[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #1062 üzenetére
Anno volt hogy a win7 betöltésnél, merevre fagyott.
Ati driver hiba volt akkor 9.12 hotfix-el.
hotfix-es driver-t használsz ? (nem ajánlatos, de írják az ati oldalán hogy a hotfix-es béta driver és csak 1-1 javításért éri meg felrakni.) -
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #1064 üzenetére
Amikor jelszót kér közbe már betölti a fontos dll-eket, köztük az ati dll-eket.
Én a helyedben leszedném az összes ati driver-t és csak a sima 9.12-t raknám fel.
Cleaner meg hasonlókat megcsinálnék.(regpucolás.) -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #1137 üzenetére
Hát ennyiből én nem vonnék le következtetést.
Tény hogy nem kell egyből megvenni a legújabb vga-kat.
Szerintem 3-4 hónap kell egy jó stabil driverhez.(sajnos) -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #1215 üzenetére
Esetleg más gépben is próbáltad ?
Hátha valami más is bekavarhat. -
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #1225 üzenetére
Óriási összegen mit értettél ? (Mert anno írtad hogy 965-ről 975-re "csak" 100k volt a váltás és megérte, úgy hogy nem is tuningolsz)
Amúgy meg úgy számolj hogy boltba 100k 1db 5870 és 150k az 5970, szóval ha a bolti árakból indulunk ki az +50k-t jelentene.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #1227 üzenetére
gondolom szemmel látod azt a +133mhz-et.
2db 5870 jobb mint egy db 5970.
Az 5970-et nézve 2db 5850 egy nyákon, ergo alacsonyabb jóval az órajelei is, mert különben átlépte volna a szabványban foglalt 300w-s tdp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest