- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
Valakinek van ötlete, hogy miért nem nyílik meg a CCC-ben a performance fül? Ráklikkelek, kiír valamilyen AMD-s figyelmeztető szöveget, hogy elcseszhetem a kártyám..., aztán accept-re nyomok és semmi. El is tűnik a performance fül és utána csak úgy tudom újra előhozni, ha menü nézetet váltok (standard/advanced). Frissen rakott rendszerről van szó (Win 7 / 64bit).
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz totyax #23814 üzenetére
Így egy kicsit megnyugtatóbb a helyzet, hogy nem vagyok egyedül. A legfrissebb van fent és mivel most raktam újra a rendszert nem akarom egyből driver uninstallal kezdeni. Annyiban már nem zavar a helyzet, hogy nekem a venti szabályozása kellett volna csak, de a legújabb Speedfan már ezt is tudja, így kiváltja a drivert (lehet tudja régebbi is, én eddig a 4.40-eset használtam, az nem tudta). Cserébe viszont nem indul el a rendszerrel (startup) se hogyan sem, még registry bíbelődéssel sem.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz totyax #23824 üzenetére
HIS HD 4850 IceQ 4-esem van. Évek óta használom semmi baja nem volt eddig. Egyszerűen, ha nem minimumon forog a venti a kártyán, akkor sípol a cucc. Ezért, ha nem játszok, akkor leszabályozom 20%-ra. Nem volt még húzva a kártya (nálam nem is lesz ) és eredeti bios van rajta. Gondolom driver hiba, nem? Friss rendszeren mi más lehet a gondja?!
-
neooen
aktív tag
válasz totyax #23835 üzenetére
Azt nem értem, hogy mi történt, hogy rendszer újrarakás után jutott eszébe neki ez . A sípolás sajnos kezdettől fogva van, de ha a venti 20%-ra van visszavéve, akkor elhallgat .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest