Új hozzászólás Aktív témák
-
Prés
tag
válasz banderasz77 #7351 üzenetére
Emberek, lehet velem van a gond, de honnan veszitek ti a 2900Xt-t? Ez egy 2900 Pro 1GB-os teszt. vagy mostanság egy pro és egy xt ua? wtf?
-
banderasz77
addikt
Brrrr. Nekem is Pro van, csak XT órajeleken hajtom, amikor játszom. Főleg. Van, amikor 830/1200-on is. Sőt Ati007 nagyritkán 850/1200. Letszeteltem alapon, 3ghz-s proci értéken és sokkal gyorsabb, mint a tesztben. Bruhaha.
mod. A kedvedért módosítottam itt alul...[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
Szerintetek egy corsair VX550-es táp elég lenne egy HD2900PRO CF-hez? Mert ha igen, akkor majd a nagy 8800GT őrületben valamelyikőtök kariját megveszem bagóért.
Persze, csak ha 1 Gigás.[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
válasz banderasz77 #7361 üzenetére
Templomegere egy Quad + HD2900XT CF-et küldött meg vele.... szolid tuningval szerintem egy C2D-vel elviheti
-
Soak
veterán
válasz banderasz77 #7363 üzenetére
hát 830/1200, ott már azért elég rendesen megnő az áram felvétel az alaphoz képest... egy probát mindensetre megér
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
tuning nélkül bőven, még a 450-es is (ha nincs mellette 8 HDD). tuninggal szerintem elég az 550.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
+ az nVidia-nak nagyságrendekkel komolyabb a development relations részlege. rudi szerint a crysis-ben 5 emberük dolgozott kvázi full-time - még ha nem is lett ettől ATI-ellenes a játék (ezeket a feltételezéseket általában marhaságnak tartom), az nV-barát optimalizálások alsó hangon hozhattak 10-20%-ot - képzeld ezt hozzá a grafikonokhoz.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Ati007
őstag
Szerintem még az én HX520 is elég de kiprobáljuk majd
-
mergal
aktív tag
válasz banderasz77 #7369 üzenetére
Hát azért azt veszem észre hogy a Crysis demo óta ami egy hete sincs az apróhírdetésekben ugrásszerűen sok lett az eladó GTS. Furi, most akkor mégis ők vannak beszarva? Vagy ez a GT-nek köszönhető? ÉN kiállok a kari mellett. Főleg nemsokára egy e6750 el hajtogatni.
-
dokar
addikt
-
Gaboman
nagyúr
Abban lesz hogy igazság szerint 30-40%-os gyorsulást kellene mutatni 1 kártyás X2900-as szériának?
Én ebben már nem hiszek!
Milyen szép képzelgés lenne,mindenki eladja az ATI kártyáját mert hogy nem túl jó,erre 10-dike körül kiadna egy jó drivert azt aki eladta földhözvágná magát![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz banderasz77 #7377 üzenetére
Én sem adom el,mire nem jó ez a kártya kérdem én!
Mondj egy olyan progit ami nem játszható vele?
Szerintem se te se én nem tudok olyanról![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
banderasz77
addikt
válasz Gaboman #7378 üzenetére
Milyen igaz, és még szeretem is, az is sokat számít!
És a képminőségre visszatérve, elmentem egy jó kis játékra a haverommal hálóban. Neki 8800 Ultra-ja van. És a képminőség, hát.....
Az Ati még mindíg veri, bár meg kell hagyni, nagyon feljött azért az Nvidia a 6600GT óta.
(A kukacoskodóknak megjegyzem, ő mondta először!!!) -
Gaboman
nagyúr
válasz banderasz77 #7379 üzenetére
Ezt én annyira még nem figyeltem,pedig volt NV kártyám 2db!
7800GT,7900GT,ATI-ból meg a fene tudja mennyi már!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Ezt rudi írta aki a PH egyik házigazdája.
Februárban lesz csak következő PH teszt videókártyákról.
Had mondjam el én is, mit gondolok erről a témáról. Az aktuális review guide-okban 1600x1200 és magasabb felbontásokat javasol az ATI és NV is. Bioshock, UT3 demo, Oblivion, meg a többi shaderigényes játék is flottul elmegy 8800 GTS-en 1280-ban akár 4xAA és 16x AF nekkett is. Igen a 8800 GT gyorsabb nála, de egyelőre nem feltétlenül kell a plusz amit nyújtani tud. Idén jön még pár érdekes VGA, szóval én a 8800 GTS tulajoknak azt javasom, hogy ha nem érzik túl lassúnak a kártyájukat, akkor ne cseréljék le 8800 GT-re, hacsak nem találnak valami kevéss értesült embert, aki hajlandó érte (a szegény) 50k-t adni. Minden bizonnyal a 8800 GT ára is gyorsan csökken majd, az ATI próbál majd nyomást gyakorolni az RV670 köré épülő VGA-kal, meg jön nemsokára nagy R-es is, meg nem szabad elfelejteni, hogy a 8800 GT középkategóriás, tehát sokkal gyorsabb cuccokra is számíthatunk.[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
Az extrém felbontás és a full grafika + látványjavítók egyidejű alkalmazása bármilyen VGA-t megfektet, még az Ultra-t is. Az egyedüli kivétel a Crysis, annak még az átlagosnak tekinthető 1280x1024 is elég ehhez a mutatványhoz very high beállítások mellett...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Gaboman
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #7384 üzenetére
Ez az ami szomorú hogy ilyen programot ki mernek adni!
Annak meg csak örülni tudok ha lesz elöbb is![ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #7387 üzenetére
Igen ez van csak szomorú hogy ilyen megtörténhet,veszel egy közel 100E Ft-os kártyát és csak nézel hogy most mi is van,jó nekem 1280x1024-ben high-on szépen megy,de akkor is!
-
nagyúr
válasz banderasz77 #7369 üzenetére
ez nem a driver programozásról szól, hanem a játék optimalizásáról. sokkal fontosabb, mint a driver.
-
Xelo
addikt
hjajhh nem értem mit görcöslnek itt az emberek. ha nekem van egy jó kártyám, minden megy vele úgy ahogy szeretném (jó a Crysis-fajzatokat ne vegyük figyelembe) nem érdekel hogy mi jön ki, mi megy be jöhet 20× gyorsabb kártya is mint 2900, attól a 2900 nem rosszabb, úgyanolyan jól futnak vele a játékok mint eddig, csak van\lesz amin jobban. most 2900PRO nállam meglesz jó darabig.
-
Xelo
addikt
nyomtam végre egy 3DMark06-ot, vga alapon: 9290 pötty (1280×1024, minden alapon)
ez elfogadható eredmény Vista-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest