- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
ic503
csendes tag
válasz westcoastog #6872 üzenetére
Ne aggódj én már megtanultam együtt élni vele!
Tipp: Egér tulajdonságok---> Egérmutató beállításai--> Láthatóság---> Mozgás nyomvonalának megjelenítése. Ide tegyél pipát és állítsd rövidre!
Win7-nél működik! (Bár kicsit látod az egér mozgását!) -
mleslie
tag
Miért érzi mindenki (szinte kényszeresen), hogy húzni kell szegény karikat?
Mi nem megy játszható sebességgel?
Nekem sem a q6600, sem most az 5770-es nincs húzva és egyelőre nem is tervezem...
Pedig bírná mindkettő, de minek gyötörjem, ha amit akarok az megy maxon? -
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom,hátha tudjátok rá a választ....
Amikor kikapcsolom a számítógépet,a monitor nem kapcsol ki készenlétibe,hanem jelet keres...Az alaplapra integrált 3300-sal münködik rendesen,de a Vaporra nem találtam még megoldást.A gépem az adatlapomon.Win alatt ugy van beállítva hogy 5 perc után kapcsoljon ki,és ott tökéletesen münködik is.Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
hakos1987
őstag
válasz mleslie #6905 üzenetére
a tuning egy olyan dolog, hogy ha nem emelsz feszt (ez inkább nálam VGA-ra jellemző), akkor miért ne tolhatnám feljebb? nyilván mindegyik karinak más és más a vége, és az az órajel, amire gyárilag állítják, egy általános órajel, amit mindegyik kari tud.... a procid meg tuninggal jóval gyorsabb lenne mert alap órajelen játékokhoz pl. ami csak 1 vagy max 2 magot használ, nem túl combos...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
aram01
nagyúr
szerintetek érdemes egy kicsit felhúzni a kártyám? vagy "harmonikus" így a gépemmel?
a procit 2900-en használom a ramot 1400-on de lazán viszi a 3,3-at ram az 1600-otIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
hakos1987
őstag
ha nem kell neki +fesz akkor mindenképp érdemes lenne inkább 3,3 ghz, és 1600-as ram, meg vga-t is felhúzhatod, ha használsz olyan játékot, ami ezt igényli... (nálam DiRT2 fullHD minden maxon igényli )
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
aram01
nagyúr
válasz hakos1987 #6913 üzenetére
a dirt 2 az a gém amin soha nem fogok játszani mert nem tetszik
előrendeltem a bad company2-öt ha annak kell akkor lehet odahúzok majd neki.na meg a crysis2-ről ne is beszéljünk amúgy a dirt2 annyira éhes?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Prego
senior tag
Összeraktam isminek egy gépet: Phenom II 955+Gigabyte 5770 1GB.
Itthon kapott egy Win 7 Ultimate x64-et, lefuttattam egy 3d mark vantaget hogy megfelelő e minden vacak rajta, nem volt semmi gond.
Visszavittem neki, egy óra alatt 2x kapott szürkehalált:-Dirt2-ben nem vártuk meg a videókat, elsötétült a kép és nem jött a köv. vidi.
-Töltöttem le netről egy nagyobb fájlt, egyszer megyek megnézni hogy hol tart, rátámaszkodok az íróasztalra és szürke csíkok jelennek meg ...
majd másnap szólt hogy találjak ki valamit, mert egész nap ezt csinálta (sztem amúgy vagy parafenomén a kiscsákó, vagy UFO leszállóhelyen lakik ).
A köv driver van fent:
ATI Catalyst™ 10.2 Suite for Windows 7 (64 bit)Ha jó láttam Bad Company 2, Dirt2, rFactor a játékok amikkel játszik és én is ismerek.
Elméletileg ma megyek ránézni a gépre, de nem tom mit csináljak vele.Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Kelvin
őstag
Sziasztok, ár/érték arányban most ez a legjobb ati kártya a dx11-esek közül?
Megéri az 1gb-os verziót venni belőle?"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
22 colos monitor, Intel Core 2 Duo 3GHz, munka és szeretnék játszani is, gond nélkül. (60-70e nincs rá és nem is lesz)
Jelenleg egy hd3870-es van a gépben.
Köszönöm a gyors választ![ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
Igen 1680x1050 a felbontás. 37e-ért néztem Powercolor HD5770 1GB DDR5 (AX5770 1GBD5-MDH)
Ezért az árért nagyjából megéri? Várható esetleg valami árcsökkenés ebben szegmensben? Érdemes picit várni?
Ti elégedettek vagytok vagy esetleg így utólag mást vennétek?[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
aram01
nagyúr
nem rossz kari,csak én nem vagyok oda ennyire ezért a tégla hűtésért.Jómagam itt a ph-n vettem vapor-t itt a ph-n újonnan 39-ért.nagyon elégedett vagyok vele ha kell pü-be megadom a srác elérhetőségeit ha érdekel
mod: ha az 5830 berobban talán egy kicsit tol le az árakon,de nem lesz szerintem annyira drasztikus árcsökkenés[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
darál0w
Jómunkásember
halo-halo.
hogy álltok a 10.2vel?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
aram01
nagyúr
nálam jól működik,bár előtte sem volt rossz,na ezt jól megmondtam
-
shteer
titán
MSI 5770-MD1G + Auras Fridge JES-988 galéria
szerintem jónak tűnik..
-
darál0w
Jómunkásember
akkor megint elég nagy a kontraszt ehogy látom
nálam eddig hibátlan.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
tejeskifly
aktív tag
AVP-t próbáltam már valaki 5770-el?
-
Alister71
nagyúr
válasz tejeskifly #6936 üzenetére
Én is épp ezt akartam kérdezni
Mondjatok már infókat, hogy bírja a kari az AvP-t!
Nézegettem jutubos videókat, szépek az effektek, csorog a nyálam egy 5770 után.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
aram01
nagyúr
válasz tejeskifly #6936 üzenetére
én próbáltam de csak a demóval az meg ugyebár dx9
-
balasig
tag
válasz Alister71 #6938 üzenetére
Dx11-el elég szépen fut az AvP. Igaz az élsímítást ki kellett vennem és az anizo szűrést is alacsonyra vettem, főleg az élsímítás fogja. De anélkül is gyönyörű. Eredetibe van meg a játék, a szaggatásos problémával nem találkoztam. Driver: 10.2-es, config a profilomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest