Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz DaDy0219 #45918 üzenetére
Nem biztos, hogy Zalmi. Van a zafírnak még egy jó hűtése, a dualslotos, ami a Sapphire Edition(4830, 4850) karikon van. Zalman a Toxicokon(4850) van, meg kéne tudnod, hogy milyen típusú a kari.
Amúgy nekem 4830 van, dualslotos Sappi hűtővel, és 700MHzen 75°C fölé(odáig is ritkán) nem megy a GPU hője.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Departed
őstag
válasz DaDy0219 #45927 üzenetére
Ilyet nem igazán ajánlott, ez az első szériás refhűtős:
[link]Ilyet pedig én ajánlok, nekem ilyen van, és akár lassan, extrahalkan járatva a hűtőjét is jól hűt. Nomeg szépen visszaveszi az órajeleket 2D-ben. Jó kártya, marad is szerintem 5850-ig
[link]Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
dangerzone
addikt
válasz DaDy0219 #45927 üzenetére
A leggyengébb hűtővel ellátott sapphire, az a referenciahűtős. Az meg jó pár gyártó kártyáján még rajta van. De ezzel a hűtéssel semmi gond nincsen.
Az egyetlen rossz hűtési megoldás a 4850 esetében ,az a passzív gigabyte. De ha jól szellőző házban tartják, akkor az is megfelelő. De ha nem ilyen házba teszik be, akkor bizony-bizony lehet rajta vasárnapi ebédet főzni.
-
lsc
nagyúr
válasz DaDy0219 #46005 üzenetére
Ha újrarakod az a legtisztább, az ati driverből a legújabbat /most a 9.3/, ha használni akarod a Catalyst Control Centert akkor előtte fel kell raknod a .net 2.0-t / csak ez kell, az újabbakkal/régebbiekkel lehetnek gondok/, a ccc megvan magyarul is . Ha Ati Tray Tools-t akarsz akkor csak a driver kell, nem kell a .net és a ccc .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz DaDy0219 #46009 üzenetére
Catalyst Control Center-ről egy "kis" leírás , a lényege az amit írtál . Az Ati Tray Tools is erre való, csak az Ray Adams magánfejlesztése, a kettő együtt nem megy rendesen, vagy ez vagy az . A .NET Framework egy ms program, ingyenesen letölthető, a CCC-hez kell telepíteni .
Az élet kegyetlen .
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest