Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz dangerzone #45929 üzenetére
érdekes,hogy azt mondod,rossz a passziv gigabyte hűtése...ennyi erővel az is marha,aki S1-et tesz a karira,mert AHHOZ SEM jár venti alapból...én inkább vettem passziv gigát+egy 12-es noctuát,amit ugyanúgy megvesznek az S1-esek is,mert az is lefőne nélküle.és tegyük hozzá,hogy a giga 1gigás kari,és a vrm része fejlettebb,+1 fázis,jobb alkatrészek,nem kell rá borda,a kari gyengén oc-s alapból,de megegyezik a giga oc karijaival felépitésben teljesen.és én teljesen elégedett vagyok a win alatti 28 fokos gpu-val is,cod4 alatt felmegy ez 42-43ra is nos,akkor mi ebben a rossz?és még a gari sincs veszélyben,mert nem kell hűtőt cserélni,2db befőttesgumi+egy venti,és egy S1-et verő hűtés van a kártyán...éltessed a refhűtőt nyugodtan...de mire abból épkézláb kari lesz,arra is kell költeni annyit,mint a giga,és akkor még nem lesz meg az 1giga vram és a fejlettebb táp...erről ennyit.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest