Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• dangerzone

addikt

válasz BandiHUN #45939 üzenetére

-Szerinted az ATI olyan vga-t kiadna, ami elqrhatja a gépedben lévő dolgokat nyáron? Pár embernek nyár óta megvan a karija, és mégis működik a gépük.

- Valahogy az én refhűtős videókártyámnak nem volt porszívóhangja , csak ha 80% fölé emeltem manuálisan a ventit játék közben. De ha hanggal játszottam, egyáltalán nem zavart.

-A gigabyte megoldását magában fikáztam. Hogy jól működjön egy rosszul szellőző házban, ahhoz ki kell egészíteni egy ventivel.

- Az s1 változatlanul nem volt témában , mikor a srác kérdezett, ezért nem állt módomban ezt a megoldást lefikázni, hiszen nem gyári hűtésmegoldásról van szó.

- Tulajdonképpen mit is kérdezett? : "melyik az a Sapphire 4850 Zafír, amelyiken olyan gyenge volt a hűtő, ami miatt nagyon feltudott melegedni.(<--- persze, ha egyáltalán létezik olyan)"

-Szerintem az erre a kérdésre adott válaszomban max annyi kivetnivaló lehet, hogy nem így írtam: "Az egyetlen rossz hűtési megoldás a 4850 esetében ,az a passzív gigabyte. De ha jól szellőző házban tartják, akkor az is megfelelő. De ha nem ilyen házba teszik be, akkor bizony-bizony lehet rajta vasárnapi ebédet főzni." VISZONT EGY VENTIVEL MEGSPÉKELVE EGÉSZ JÓ HŐMÉRSÉKLETEK ÉRHETŐEK EL. (alternatív megoldás)

-Ezt elfelejtettem, bevallom. De a srác nem írta, hogy szeretné maszekolni a kártyát, és ebből adódóan nem biztos hogy nagy hiba volt, hogy kifelejtettem azt, amit kifelejtettem.

-"SEMMILYEN elektronikai alkatrészt nem terveznek melegre"- A kártya arra van tervezve, hogy kibírja a meleget.

- "minden alkatrészre káros ez a hőfok hosszútávon"- ez így van. De változatlanul hiszek benne, hogy úgy tervezték ezt a kártyát, hogy kb 3 évig, azért bírja már ki a meleget. De megeshet ,hogy naiv vagyok, és amit a pénzemért kapok ,az egy kapitalista szenny.

Végül pedig ennyit fűznék hozzá. : A refhűtés valóban nem a legmegfelelőbb megoldás erre a kártyára, de elégséges a helyes működéséhez. Ha valaki jobb hűtést akar, áldozzon rá plusz pénzt, ezt is lehet, de a "lehet" szó nem egyenlő a "kell" szóval.

Aktív témák