Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    Egyetértek qqzs-vel. Az a hab mindenhez IS tapad. Tesztből leragasztottunk tesómmal egy bútorlap darabot, mielőtt nekikezdtünk, hogy lássuk mit tud. Sima portalanítás, a betonfelület úgy nagyjából sík volt, meg előtte vmi Mapei gyanta tartalmú, kötést segítő anyaggal átkentük. Nemtom most a nevét, parkettás cimbi ajánlotta, kiegyenlítő előtt szokták átkenni a padlót ilyennel, olyan tejszerű anyag. Lehet valaki tudja a rendes nevét.

    A bútorlapot másnap úgy kellett felvésni az alsó lépcsőfokról :D

    Kis, ~2cm átmérőjű hurkát rajzoltunk a betonfelületre, nagyjából így, ezt elég gyorsan kell kinyomni, mert tényleg 60 másodperces. Persze így a lappal sem lehet sokat tökölni. Ráteszed, rányomod (én egyszerűen ránehézkedtem) amíg tudod "szintezed" (kalapács, nehézkedszm, stb). Aztán egy kis ideig vmi nehezékkel préseltük. Nem biztos hogy így szakszerű, de én IT-s, tesóm autószerelő :D (az ő házánál segítettem 1-2 dologban) És egyelőre működik. ~2 éves a dolog, valszeg ugyanúgy inkább a beton válna fel, meg az akác munkapult törne el ha megpróbálnánk felszedni, semmint hogy ne tartson a hab.

    Azért ha ennyira hepehupás a lépcsőd, hogy 1-15 (!) mm-es dimbek-dombok vannak benne, arra azért ... nem árt vmi kiegyenlítés. Csiszolás. Valami ...

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák