Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z0mbi

    senior tag

    válasz generatoros #50735 üzenetére

    aucs, aucs, aucs... :D
    2007 es 2015 os visszakoltozesem ota nem voltam egyszer se savazva ezert. De akkor most nullazo a szamlalot :P

    Barmit megtudok igerni de ekezetekkel irni nem fogok. Eszeruen a szamitogep nem arra lett kitalalva. Nalam 14 evesen ott borult a bili amikor felfedeztem hogy az Y es Z megvan cserelve. Mivel csorik voltunk, egy full alap angol 101 es billentyuzetem volt. (egy 4MHz es 286 oson amikor mar volt ismerosom akinek 486 ja volt) es ott az az erzes hogy a Magyar megforditotta az Y / Z t... (senki mas a vilagon) na ott veszitett el engem a Magyar + info. Meg angolt egyaltalan nem beszeltem de vilagos volt hogy ezt az ezkozt nem nekunk talaltak ki elsosorban.

    Az igenyessegemet lehet firtatni, vaygis nem is kell mert nem letezik ezen a teren. Vegyuk ugy hogy ez is hozzasegit ahoz hogy jobb legyek hobbi asztalosnak :) (a termeszet mindig az egyensulyra torekszik - ahol elvesz ott valahol ad. En ezt az igenyessegem inkabb atmozgatom kezenfogato iranyba -> barkacsolok, sutok, fozok, kvt, gyereket nevelek, stb.
    Mar iskolaba kivertek belolem a nyelv iranti szeretetet. Unalmas, nyogvenyelos, megunalmasabb... Inkabb real volt az ami erdekelt.
    Alapmuveltseg: hat igen ha ez ahoz tartozik akkor van nagyobb bajom is. Az Egri Csillagokat eletemben nem tudtam ravenni magam hogy vegigolvassam... En az iskola rendszert okolom mindezert nem magam :D
    Mar akkor nem tudtak a tanarok hitelesen, erdekesen eladni semmit. Nem hivataskent tekintettek a munkajukra hanem mint penzkereseti lehetoseg. Tisztelet a kivetelnek. (kozepiskolai elektrotech tanarom ebben peldaszeru volt - barkiben felkeltette az erdeklodest az elektro irant)

    Plusz mindenek felett van bennem egy egeszsegesebbnel erosebb ellenallas minden irant amit a nagy tomeg nagyra tart/szeret. (ezert nem nezek tv-t ezert kerulom a 'grammar naczi-kat', ezert nincs 10 posztom facebookon minden nap, instagram a vilag szemetdombja, es meg sorolhatnam)
    Viszont ami nagyon fontos: senkit nem nezek le azert mert olyan dolog fontos neki ami nekem nem. Tobb mint 100 ember tartozik hozzam a munkahelyemen es ha valamit megtanultam az az hogy mindenkinek megvan a maga helye. Ehez az kell hogy masok legyunk. Kellenek introvertek, kellenek akadekoskodok, kellenek analitikusok, es kellenek grammar naczik is! Ettol lesz szines es szep a massza! :)
    Gondoljatok csak bele milyen izgalmas az a fadarab amin csak parhuzamosan futnak az erek es nincs gorcs, nincs gorbulet mint egy bubinga fan... mennyivel szebb :) (persze ez szubjektiv)

Új hozzászólás Aktív témák