Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz Zolabol #45679 üzenetére

    Stanley nedvességmérőt teszteltem már, idén januárban. Aztán összehasonlítottam egy Aldis (Workzone) nedvességmérővel. Az a konkrét darab nagyon vérzett, összevissza mért. Azért írnám, hogy AZ a konkrét darab, mert mások nem erről számoltak be a WZ mérő esetén. Az biztos hogy nekem a Stanley többszöri mérésre is relatíve konstans értékeket hozott. Aztán rámszóltak, hogy úgy illene hogy egy kicsit levágok a bütüből, 1-2 centit, és úgy is mérek. Nagy változások nem voltak az először mért értékekre.

    Hogy mennyire megbízható a mutatott érték? Nyilván csak úgy lehetne megmondani, hogy megméred vmi "ipari" mérővel, de olyanom nincs :)

    Saját tapasztalat alapján a Stanley-t tudom ajánlani. A 2015 júniusi vásárlás óta (br 14.700 e Ft) ~2e Ft-tal felment az ára a szerszamoutletben. Kis keresés után a Tímár Szerszámnál br 13.290HUF, személyes átvétellel a 7 telephely egyikén. Szállítás kb ugyanannyi mindkét cégtől, csak sz.outlet 30e ft felett, Tímárék úgy látom 20e ft rendeléstől adnak ingyenes szállítást. Sz.outlettel van tapasztalatom, korrekt és megbízható cég, mindig gyorsan szállítottak. Legyen szó szalagfűrészről vagy csak 10e Ft rendelésről. Sőt, olyan is volt hogy gyorsdarabolót rendeltem, plusz hozzá pár 300-as Maki vágókorongot. Rámírtak hogy ugyan jó lesz a gyorsdarabolóhoz amit szintén akkor akartam venni, de a daraboló 355-ös korongot fogad - "mellékattintottam", sejtették, rámszóltak, módosítottam - szóval nem feltétlen csak eladni akarnak.

    Kézigyalu kérdést átadom olyannak, aki nem egy évben 2x veszi elő. A nem túl autentikus tapasztalatomat az unis gyalukészlettel pár poszttal korábban olvashattad.

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák