Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz thyeby #45060 üzenetére

    Ezt nagyjából 2 éve csináltam, ahol be van karikázva, ott kicsit látszik a kilógó sörösdoboz-darabka:

    Namost, azóta rájöttem, plusz fórumokon is megerősítették (pl itt, a kérdező fél mm különbséget mért a 2 oldalon) hogy dehogy kellett volna sörösdoboz, meg mi van ha nincs olyan külön állító anya amit te írsz.

    Pl - etető oldal felől nézve - a jobb oldalon mér az ember 3 tizeddel vastagabb vastagolást.
    Láncfeszítőt kiold, láncot levesz a 4 fogaskerékről, és a 2 jobb oldali fogaskereket nagyjából 1/3-ot emelés irányba eltekerve (feltételezve hogy egy fordulat = 1mm emelkedés) kapunk kb 3 tizedmm emelést a jobb oldalon. Ennyitől azért még nem fog a menet az anyában szorulni - és ki van a különbség is egyenlítve.

    @Generátoros? Sztem ez az EB-n, Metabo-n, bármelyik gyalun alkalmazható ahol aluról fogaskerekekkel+láncokkal oldják meg a vastagoló asztal emelését. Ráadásul ... akármekokra különbséget pontosan ki tudsz így egyenlíteni, nem függsz a sörösdoboz fix vastagságától. Hmm?

    Másik, bocsi hogy egy posztban de kopaszként még nem sorozhatom meg a fórumot. Elvesző poszt: tennap elolvastam a "Prohardver, abszolút kezdőknek" okosságot, Abban rátaláltam egy "Próba" nevű topikra, amit kifejezetten azért csináltak hogy kipróbáld, hogy nézne ki a posztod.

    Itt van ni.

    Először írd meg a nyers szöveget sima jegyzettömbbe, mentsd el hogy meglegyen. A próba topikban írd meg a posztodat, formázd meg, majd elküldés ELŐTT mentsd el a formázott szöveget szintén jegyzettömbbe, majd posztold a Próba topikba. Ha ott jó, akkor a formázott mentést ide is posztoilhatod. Ha ott is elveszik .. nem lehet hogy túl hosszú a szöveg? Erről nem találtam infót, mennyi lehet a max hossza 1-1 posztnak. Esetleg másik böngészőből is próbálhatod. Esetleg sütik (ccokie-k) törlése. Más tippem hirtelen nincs.

    @Generátoros szintén: kérdezted a ciklonos videómat. Igen ... akkor az is az enyészeté lett, de a gépemen megvan. Az egész Marius Hornberger videója alapján készült, csak én 6mm rétegeltből és 40 szegmensből építettem a favödröt, ennyi a lényeges különbség. Feltöltöttem megint, enjoy :-)

    https://www.youtube.com/watch?v=j4RPl-mlBq0

    Grizzlu: meg tudom érteni. Én is csípem a masinát :-)

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák