Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz thyeby #44032 üzenetére

    Mint fentebb írtam, kifogtam egy olyan példányt ami nem egy mezei ebédlő asztal.
    Engedjük el a témát.
    Köszönöm a minősítésedet, bár nem jogos,de mint alattam szaszlaci is írja, úgy látom nem vagyok egyedül az álláspontommal.

    Természetesen anyagtól függ még nagy részben az ára, de én kis buta azt hittem ha 300 körül szeretnék ilyen asztalt valószínűleg nem várom el ugyan azt az anyagot amitől ez az asztal épp drága...

    Nem értek mindenhez, de szeretek mindenben kicsit tájékozott lenni. Úgy gondolom elég jó rálátásom van a dolgokra, és mint mondtam az adott asztal kivétel mivel ez egy "műalkotás" is egyben ezért írtam is hogy így az Ár-as része tárgytalan a dolognak. Ebből adódik hogy már nem háborgok az árán. De igen azért hülyét csinálok magamból :U ;)

    Maradjunk annyiban hogy ha nem dolgoznék és lenne időm "hobbiskodni" a megfelelő anyagok beszerzését követően kis külső segítséggel kb anyagárból tudnék csinálni. De mivel a olajat se magam cserélem az autómon, azért van az autószerelő gondolatmenet alapján és mivel van rendes munkás és mellette építkezek ezért asztaloshoz fordulnék. De a legjobb ha veszek valami kész terméket máshonnan. A kész termékeket preferálom.

    Na de ezen nem veszünk össze, de legközelebb tartsd magadban a mondandód azon részét amivel mást minősítesz. Anélkül is ugyanolyan értékű a hozzászólásod ha nem több.
    Helló

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák