Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    Mielott elkezdtem epiteni be kellett adni egy "hivatalos" tervrajzot ami szerepelt a meretezes es jova is hagytak. Valamint az ellenor mar ketszer kint volt es es ala is irta, hogy a vazszerkezet torvenynek megfelelo .

    A magassag nekem is furcsa volt, de azt mondta az ellenor, hogy ebben a sorhazas kozossegben 100% bepitheto, es nincs torvenyi szabalyozas, hogy milyen magas lehet a terasz vagy a kerites.

    Mivel a terasz akar ket szintes is lehet hivatalosan akkor meg meg 4 meterrel magasabban van a terasznak a masodik szintje + azon is a korlat.
    Az egyeduli magassag korlat ami letezik az a tarto oszlop vastagsagan mulik, kb 9 meter magas lehet, azon kivul semmi.

    Kulonben nagyon normalis az egesz ugymenet. Nem baszogatnak feleslegesen, a tervrajzot akar kockas papiron is be lehet adni golyostollal megrajzolva, amig meret aranyos es rajta van minden addig nem erdeklik oket a kulsosegek. Az ellelor is ugy kezdte, hogy nem a szopatas a cel, hanem a biztonsagos es szabalyos epites es kerdezzek batran, ha kerdes van segit es elmagyaraz mindent ha nem lenne egyertelmu a szabvanyfuzet amit adtak az epitesi engedellyel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák