Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Seremala #35158 üzenetére

    Szia! Érezd jól magad itt köztünk, és ne légy bátortalan, kérdezz, ha tudsz válaszolj, ha tudsz.

    Egyféle értelemben indikátora is az a topicnak, hogy van legalább egy ember, aki az elejétől már huszonhatezer hsz-t végigolvasott. Köszönjük ezt a megtisztelő kitartást!
    Egyébként tényleg volt itt szó már annyi dologról, hogy nem tudom, létezik-e lefedetlen kérdéskör. Azért senkitől nem várjuk el ezeket végigkínlódni kérdezés előtt. A kereső hasznos lehet persze.

    Kérdésedre röviden ennyit:
    Magad fejtetted meg. Két gépet köll venni. Igen ám, de az már 26 ezer pénz. Nem lenne okosabb kicsivel megtoldani, és vásárolni igazi ipari gépet két akkuval? Mert az is egy dolog, hogy a lidis, meg az aldis, az minden, csak nem ipari, a másik dolog, hogy ehhez folyamatosan olyan minőségi akkukat kapsz, amik elmennek 6-10 évoig.
    Itt egy példa. Ugyanezt 1,3 A/h-val még olcsóbban kapsz, de most ha rákeresel a jófogáson, a napokban hirdettek 2db 2 Ah-s ilyen DW akkut, amiben 5-6 töltés van csak, darabonként hatezerért.
    Többen is dicsérték már ezt a lidis occó gépet, de épp az általad írottak miatt nem adnék 26 ezret két barkácsgépért, mikor egy tízessel drágábban jóval ütősebbek vannak igásló kivitelben.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák