Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz Drebil #33058 üzenetére

    Jártam párszor az üzletükben, elöször még egy kis lyukban voltak, ezelött 20 éve a "szikviz udvarban". Akkor még az öreg Papakosmas vitte a céget. Akkoriban vett tölük egyik haverom egy uj 5 funkcios gépet.Volt szerencsém elég sokszor dolgozni a gépen.
    Semmi jöt nem tudok mondani a gépröl. Alapjában véve nagyon primitiv megoldásokkal volt épitve a gép. De ez még el is ment volna, mert hát ez látszik, amikor az ember megveszi. De az anyagminöség, az valami botrányos ! Törött, hullott szét minden mozgo, forgo, rögzitö kis bizbasz a gépen.
    Kezdödött azzal, hogy kb 2 éves lehetett a gép, amikor épp hosszlyukfuroztunk rajta, és eltörött a tengely, a tokmány mögött. Nem tulterhelés volt, egyszerüen ennyit birt. Aztán késöbb, a körfürész emelö és döntö mechanikája esett szét, igazábol ott is az anyag fáradt el botrányos modon. Az egész gép, ugy szar, ahogy van. Oké, hogy öntvény, ipari filing, de itt el is fogyott a tudomány. Aztán a haver késöbb valahogy megszabadult a géptöl, ma már ö sem venné meg szerintem.
    Mégegyszer mondom, ez 20 éve volt. Lehet, már normális(abb) anyagbol dolgoznak, de nekem nincsenek illuzioim. Bulgária...khmmm...sosem volt hires a gépiparárol.
    Én mindenképp lebeszélnélek a vásárlárol. Inkább egy használt , de megbizhato gépet vegyél, vagy nem tudom. De öket messze kerüld el, ez a személyes véleményem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák