Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wade0303

    aktív tag

    válasz gyűrű #77328 üzenetére

    ,,Stramingre maradnak a homaticsok, vagy a firestick, vagy a shield.
    A tv-k streaming appjait nem használom." - Homaticsok, többesszámban? Akkor minimum 4 külső eszközt használsz arra amit a TV tökéletesen tud? Ennek mi az értelme?
    A streamek túlnyomó többsége (beleértve a 4K felbontásúakat is) borzalmas minőségű, azokra aztán tényleg fölösleges külső lejátszó.

    Ha meg streamingre nem használod a Homaticson az Androidot akkor mégis miben tud többet az Ugoos-CE kombónál?

    Sztem ez a topik soha sem a streamingről szólt elsősorban, hanem "helyi" tartalmak lejátszásáról ebben meg jelenleg az Ugoos (és Minix) most a CE-vel mindent vitathatatlanul beelőzött. Egyetlen hiányossága az AV1 de annak meg csak streamingen van jelentősége amire ott a TV tekintve, hogy ha már valaki kifejezetten a teljeskörű DoVi támogatásra Ugoos-t vesz akkor minimum egy közép-felső kategóriás TV-je van.

    Ezek az "apple a legstabilabb és legerősebb" jellegű dumák tipikus apple-fanboy szövegek. Konkrét technikai érvek teljes hiánya, helyette az ilyen megfoghatatlan "mert ez minőségi cucc/ jól kézre áll"-dumák. Erősebb a procija, és ez miben jön ki egy benchmarkban megjelent számon kívül? Sokat ér az erős proci egy videolejátszóban ha közben egy rakás fontos video és audio formátumot nem támogat, vagy hibás tone mappingel jelenít meg. De hát a benchmark eredményét és a csillogó alma logót nézegetni biztosan jó érzés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák