- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy9
őstag
Köszönöm.
Szerintem!
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #63250 üzenetére
40 EUR most a német amazonon az új FireTV 4K, na abban jó az android és a Kodi-val sincs különösebb gond: [link]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djnice #63252 üzenetére
Ha jól látom erre nem lehet bármit csak úgy telepíteni a PlayStore-ból sem. És régió gondok nem lehetnek vele? Amazon-nál ez elég komplikált ahogy olvastam, mert itthon nem fogják forgalmazni, persze Netflix/Prime nem kellene, csak, hogy az Android-os és a helyi lejátszó része (KODI) rendesen működjön. ?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #63253 üzenetére
+ azért se jó, mert külső winyóról és Pendrive-ról lenne táplálva videókkal, az meg gondolom nem nagyon fog menni a micro USB-jén keresztül.
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #63254 üzenetére
Sideload-olni lehet apk-kat, nem bonyolult. Kell hozzá egy 1$-os kis kábel és akkor lesz a microusb otg-ből táp + sima usb aljzat, amire mehet egy hub-os gigabit usb adapter és ennyi.
[link]Ha megérkezik majd írok róla.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djnice #63255 üzenetére
A Sideload-ról néztem is videót, nekem nem lenne az, de akinek kell,annak ez már bonyolult. Mondjuk a KODI-t felraknám neki, de pl. a játékokból (gyerek van) nem tudom mi lenne a kínálat e nélkül. (Légegér is jó lenne + ha Android-os tablet-el / szifonnal lehetne vezérelni.)
Ezzel az OTG-vel ha jól értem, akkor lenne egy táp vég, ami magáé a Stick-é és akkor egy aktív, megint saját tápos USB HUB menne az adat végére, mert a winyót is külön meg kell tápolni. Szóval akkor + a kábelek és + az USB HUB ára még rájön. Már ha egyáltalán ebben a formában működne a dolog.
Így hasra ütés szerűen azért ebben nem lennék olyan biztos.
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #63256 üzenetére
Van légegér switcher is hozzá. Működik, de közvetlenül HDD-t is rádughatsz, nem kell hub, azt csak a LAN miatt írtam.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz djnice #63257 üzenetére
Az a switcher csak egy pointer-t csinál, azért ez még nem légegér. De ok, mondjuk, hogy nem fog kelleni, de mennyire biztos, hogy azon az OTG-n elég tápot kap a winyó és a stick is külön (HUB nélkül)? Vannak erre már gyakorlati tapasztalatok, vagy csak tipp?
Szerk.: látom van valami "AptoidTV" a PlayStore helyett, de gondolom azt is sideload-onli kell előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
Sziasztok, box vásárlás előtt vagyok, de kinai rendelés előtt itthon néztem szét, és eg yilyet találtam aránylag jo árban, erröl van valami vélemény vagy tapasztalat? Köszi előre is.
-
blakey
titán
válasz Motoxxx #63261 üzenetére
Felejtős az a box, feleannyíért jobbat is találhatsz. Android 7/8 nem előny médialejátszás szempontjából. Olvass vissza és találsz ajánlásokat vagy Amlogic topikban is van néhány tipp.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz Motoxxx #63261 üzenetére
Ezek a boxok csak CoreEleccel működnek jól és nem biztos, hogy ehhez is van jó belőle vagyis a távot kezeli. Droid 7.1 nem igazán film barát.
Kicsit megelőztek[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blackalex
csendes tag
Akkor melyik android jó a film lejátszáshoz? Az egreatról és a Zappitiről lemondtam és kezdtem rá venni magam,hogy egy Zidoo z9s-t vegyek és most azt olvasom,hogy nem jó az új rendszer film lejátszáshoz... Akkor mostmár jó lenne tudni,hogy tényleg mit kellene venni ami jól is működik film lejátszásban...
-
hunaqua
addikt
Pár éve nagyon szerettem az Egreat-ot.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blackalex
csendes tag
Nem volt még média lejátszóm,de kezd problémás lenni némelyik 4K film lejátszása és így elkezdtem nézegetni tapasztalat nélkül a kínálatot. Első benyomásra nekem az Egreat A5, meg a Zappiti Mini 4K HDR tetszett meg,de próbáltam minél többet olvasni róluk és nagyon sok negatív dolgot írtak róluk, főleg a Zappitiről. Az olvasottak alapján a Zidooról volt a legjobb vélemény,de már egyáltalán nem tudom,hogy mit kellene venni.
-
Csabroncka
addikt
Droid gubanc csemegézni:
djnice neked nem ér közbe szólni
"in medias res"
-
Beni2360
félisten
válasz blackalex #63268 üzenetére
A ZIDOO 8-X9S-X0 vagy az újabbak a Z sorozatot simán megveheted azon megy az android alatt a zökkenőmentes lejátszás. A általad választott amlogick rendszeren vannak gondok 1-2 kivétellel.
Itt érdeklődhetsz a ZIDOO után.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Csabroncka #63269 üzenetére
Ui-hoz: Azt hittem csak nekem tűnt fel?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Chris Kiki
senior tag
A 23.973 miért zöld és a 23.978 miért piros?
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
djnice
veterán
válasz Chris Kiki #63273 üzenetére
Egy duplázott frame-et jobban észreveszel mint egy kihagyottat.
-
djnice
veterán
Van már bővebb lista
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #63276 üzenetére
Ezért lenne jó egy HiSilicon chipes Octagon SF8008-at letesztelni Kodi-val natív linux alatt.
-
blakey
titán
válasz junkpod #63278 üzenetére
Igen, ha csak belső kapcsolathoz kell akkor elég a switch viszont egy jó router soha sem árt, idővel az embernek megnő az igénye és/vagy megfeledkezik, hogy van egy gyenge láncszem a rendszerben és ugye annyira erős a rendszer amennyire erős a leggyengébb láncszem. Gigás router nem egy vagyon, főleg ha nem kell a Wifi része.Használtan is nagyon jókat lehet kifogni, nekem tartalék routerem is van ami csak 2,4GHz-es de kiválóan működik ha netán bedöglene a fő router.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gyuláé
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy mit tudok tenni,ha egy telepítés után nincs hangom a pc-n.?!
Előtte szólt volt minden. Nem húztam ki semmit sem.
Fennt van az összes driver,hang még sincs.
https://www.arukereso.hu/…/l…/z506-5-1-980-000431-p43529195/
Ez a hangfalalam van,ami nem szól.Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Gyula
-
junkpod
veterán
A 23.973 zöld a 23.978 meg piros? Nem dunesek csinálták ezt a tesztet?
Box's don't touch!
-
blackalex
csendes tag
Általánosságban az volt sok fórumozó véleménye,hogy egy francia kacat, ami azért nincs elterjedve, mert nem szeretik. Olyan is volt aki az első próba után küldte is vissza annyira nem jött be neki. De már bánom egy kicsit, mert a múlt heti akcióban 50-be meg bírtam volna venni a Mini 4K HDR-t és nekem hatalmas előny lett volna a pici mérete és a fekete színe.
-
djnice
veterán
-
Rbert
aktív tag
válasz blackalex #63288 üzenetére
Szia
Szerintem menj el a boltba és próbáld ki mit veszel..Ne tégy úgy mint néhány ember aki házimozi rendszert vesz meghallgatás nélkül és aztán a fórumon meg ajnározza,hogy milyen jó. Közben meg egy tompán szóló részlettelen rendszert hallgat. Mert nincs viszonyítási alapja. Nem ez az első médialejátszóm,tudok különbséget tenni.Itt néhányan el vannak szállva a Hi media-tól pedig egy akadozó, bonyolultan beállitható kinai kütyü. 3 napig volt meg ennyiszer még Android eszközön nem láttam még,hogy "AZ ALKALMAZÁS LEÁLLT" feliratot,mint ezen az MP-nek nevezett valamin... Ha online veszed akkor van 14 napod,hogy visszaküld és annyi idő alatt el tudod dönteni,hogy megfelel-e vagy nem. -
djnice
veterán
válasz SunMount3r #63291 üzenetére
YT miatt.
-
instantwater
addikt
Sziasztok,
Androidos vagy linuxos boxot keresek amin tudok netrádiót hallgatni és youtubet lejátszani.
Olyat keresek amit lehet telefonról irányítani.
Pl okos TVkre lehet a youtube kliensből kiküldeni a lejátszandó tartalmat.
Illetve netrádió állomások közt lehet váltani a TV bekapcsolása nélkül egy mobil appból.Legjobb, ha egyszerre van rajta HDMI is és valamilyen csak hangkimenet, így tudok TVn youtubet nézni, vagy TV nélkül erősítőn keresztül netrádiót hallgatni.
Az sem lenne hátrány, ha fel lehetne tenni rá adblockert, hogy a youtuben ne legyenek reklámok.Létezik ilyen? Az sem baj, ha olcsón kínából.
Van Raspberry 3 elfekvőben itthon. Valaki javasolta, hogy tegyek rá Kodit.
Tud a kodi lejátszani youtuberól?
Tud netrádiót lejétszani, amiben az állomások közti váltás, illetve a lejátszás vezérlése működik egy androidos appból, hogy ne kelljen a TV t bekapcsolni, ha csak netrédiót akarok hallgatni?Köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok!
60 ezer forintért keresek médialejátszót. Az Egreat A5 lejátszót néztem ki. Ennél tudtok nekem jobbat ajánlani?
Köszönöm!
-
SunMount3r
nagyúr
Én direkt írtam ide, hogy Android-os lejátszót már nem fogok ajánlani senkinek, de fenti táblázat okán nagyon bizsereg az ujjam...
-
junkpod
veterán
válasz SunMount3r #63295 üzenetére
Épeszű ember eddig sem használt androidos lejátszót...
Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest