Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • skbalint

    tag

    válasz No.01 #56191 üzenetére

    Nálam egy kalibrált Panasonic 50ST50 van, ehhez kerestem egy lejátszót.
    Végül egy Apple TV-t vettem, és megvettem az Infuse Pro-t hozzá kb 4000-ért, egyben 45 alatt volt.

    Ugyan papíron nem médialejátszó, ezzel nem is kívánok vitatkozni, tényleg elfogadom, hogy sok embernek nem megfelelő, viszont az szerintem nem igaz, hogy ne lenne ugyanígy egy elég nagy halmaz akinek tökéletes.

    Hiszen:
    Nem kadenciahelyes, de ez nem látszik egyáltalán sok tv-nél az Infuse Pro-val.
    Nem lehet róla pendrive-ról és külső hdd-ről lejátszani, viszont szerintem egy NAS, vagy legalább egy jó router és hálózati megosztás már alap, ha csak egy kicsit is számít a kényelem.
    Audió kimenet sincs benne, nálam például egy bluetooth-os Harman Kardon Onyx 3-at hajt meg, minden 100 ezer alatti általam hallott hifi rendszernél szebb a hangja, meg amúgy el tudom képzelni milyen a DAC egy szállítással 20-30 ezer forintos médialejátszóban (már amelyikben van, optikai meg minden tv-n van, amire meg bármit lehet ugye dugni).

    Ha már van egy A500, amivel tökéletesen meg van elégedve (és már átugortuk azt a kérdést is, hogy miért szeretne akkor másik lejátszót), akkor én biztos legalább megnézném az Apple TV-t a saját rendszerével, ha már az itt legjobbnak mondott box-ok nem váltak be neki.

    (#56200) junkpod
    Ez, a mindent be kell állítani kijelentés azért nem feltétlen igaz, nálam a tv YCbCr-re lett kalibrálva műszerrel, valós nézési viszonyok között, kiválasztottam az Apple Tv-n ezt a színteret, és ennyi.
    Persze állítgatás címszó alatt meg lehet próbálni egyénileg kalibrálni szemmel, csak akkor hagyjuk a professzionizmust.

Új hozzászólás Aktív témák