Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vvili

    csendes tag

    válasz szasai #55118 üzenetére

    Szia!

    Több médialejátszó járt nálam az elmúlt években (WD TV Live, Dune TV101, Med 800, Popcorn A400, Med 600, Dune HD TV 303D),így van némi összehasonlítási alapom.
    Nemrég beszereztem egy Minix Neo U1-et (persze apróról korrekt áron) a Dune HD TV 303D mellé, természetesen a KODI iránt érzett vágyam miatt.

    A Dune, Popcorn párosnak a Med-hez képest láthatóan jobb képe volt egy 40" Samu TV-n is, és amellett hangban is visszalépés volt a Med egy erős közepes hangrendszeren hallgatva.

    Na de a lényeg. A Dune 303D és a Minix egy időben volt meg, ezért csináltam egy tesztet.Az erősítőbe (ami egy CA Azur 650r) volt bekötve mindkét lejátszó,és egyszerre indítottam el rajtuk ugyanazt az mkv fájlt nas-ról. A tv egy 55" Sony fullhd. A lejátszásban 5-7 másodperc késés volt a két player között, ezért mikor bemenetet váltottam az erősítőn ugyanazt a képsorokat láttam a Minix-en,mint Dune-n.
    Mint ahogy már más fórumtárs is leírta, semmi,de tényleg semmi különbség nem észrevehető a két lejátszó között képminőségben. A Med 600-hoz képest biztos előre lépés lenne egy S905-ös box, a Kodi tudását már nem is említem.
    Az is igaz,hogy ezeket a boxokat hackelni kell (pl:LE), hogy hibátlanul működjenek,de azt az 5-10 percet megéri rászánni,mert sokkal nagyobb az élmény használat közben.

    Torrentet futtatni nem ilyen gépeken kell.Ezek szerintem gyengék hozzá,viszont a lehetőség adott.De médialejátszónak viszont erősen ajánlott.

    Remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák