- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Csaklegyen idom vegignezni az osszes kornyekem eloferdulo izevel:- ))) /lite on, meg samu kivetelevel eloferdul sok minden:- )))/
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
tothbe
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
''[..]mint / megannyi puszta sir[..]''
udv
neduddki
p.s. hejjes megfejtok koztt Tusi dolglott dvd-jet sorsoljuk ki:- )
mod: nem vot sorhejjes:- (((
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
G@ß!
őstag
Estét kívánok Főnökurak!
Én is vennék valami kis kacatot a vitrinbe, ami a lényeg, hogy divx-es filmeket tudjak rajta nézni, valamint mostanában jönnek ki ezek a fasza HD filmek. Ilyet is jó lenne rajta nézni.
Usb az már csak pluszt jelentene...
Köszi!!!
JÓ8! -
tothbe
addikt
1. ez dvd irós topic, és sztm az irás hogy mit meg hogan kéne a szempont legyen elsösorban egy irónál.
2. hd filmekhez vegyél hddvd vagy bluréj olvasóot, az megint nem jön ide, hd-kodekes dvd meg tudtommal asztaliban nincs, legalábbis még.
3. És akkor az usb-t mire is gondoltad? hub-nak vagy külsö vinyónak?By(e) Tothbe
-
MMSZoli
tag
Szeretném megsúgni, hogy a jelenlegi DVD-lejátszó és írók 90%-a, amiknek van HDMI kimenete (akár 1080i vagy 1080p felbontással), semmit nem tudnak kezdeni az 1080 felbontású HD DivX vagy WMV-vel. Upscale-lel nyomják, de általában 720p forrást tudnak csak lekezelni.
Kipróbáltam, hogyan menne a natív 1080 LCD TV-mel 1080p kimenetü DVD lejátszó HDMI-n keresztül natív 1080 HD DivX-el. Hát sehogy.
Sajnos ez van. Úgyhogy nem véletlenül kérik el a sok lovettát a Blue-Ray / HD-DVD készülékekért, egyébként szerintem szándékosan nem mennek feljebb a középkategóriában, nehogy a felső kategóriából szívjanak el vásárlókat.(ott nagyobb a profit) -
MMSZoli
tag
A Philips DVD-írómak van Hi-speed USB bemenete, és tök kénylemes, hogy nem kell DVD-re kiirni a DivX-et, hanem nyomhatod USB-ről a lejátszást. Ha akarom átmásolom a merevlemezre, de csak egyszeri (kényelmes) megnézéste tök jó, nem pazarlok vele lemezt, illetve időt (ha DVD+RW-re írnám meg, USB-re gyorsabb átnyomni PC-ről letöltés után)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Leszogedem: utalni ogsz:- )
Szoval meggyutt. Eppen egy nc8430asat nevelek es vagyon benne egy ts-l632d, ha mar megigertem akkortenyleg mindenbenmegnezem ami a kezm kozeleben van:- )
Es valoban nem lassa, mivel ez a laptoty nem nekem keszul, ezert sok mnde nicns rajta, de hat egy nero 6 aze akad: - ) oszt mit latok: Session is open, es alatta kis valaszthato, hogy close dvd-vr disc, ha jol sejtem Magacsak nem zarta le ezt a nyomorek lemezt mikor kiszedte az kis kacsojaval az samu-bul: - )
Erdeklodnek, lezarhatom-e es utanna fojttathatom-e a nezegetest,habar innetol kezdve az osszes erdekesseget elvesztett adolog: - )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tusi felrerted:- ) Ez a megoldas es kesz, ezert enm tuttal tovabb lepni...
udv
neduddki
mod:lezarni pedig az asztalival kell mikor kiszeded, a pana ijjenkor hujjere hisztizi magat, hogy zard ma le aszt a lemeszt:- )
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tusi74
őstag
válasz neduddki #2321 üzenetére
Már megírtam vele jópár lemezt, és ilyet még nem írt ki. Most átnéztem a használati utasítást, és a lezárásról egy fél szó nem sok, annyi sincs.
Itt a használati utasítás: [link]
Ha kivadászod a használati utasításból, hogy kell lezárni, nagyon megköszönném.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #2319 üzenetére
HI!
Na szoval lezarni nekem nem engedi sem nero sem imgburn /majdd megnesem massal is/, DE a isobusterrel kiszedett tao filekbol a nagyokat atnevezed .mpg-re es mingyart ott van elotted az anyag: - )
Az elso ~1G-s /Track 6.tao/ az az elso reklamig kb ~30min, a masodik /Track 8.tao/ ~2G-s es a vegeig 1h
udv
neduddki
p.s. remelm ez oleg Neked, majd megnezem massal is ezt a lezarast, addig meg hagy amaragyon utanna kuldom visszhttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tusi74
őstag
-
neduddki
nagyúr
HI!
Valszeg enmis engedi majd semmi win alol, meg ken nezni linux alatt, vagyugye egyertlemuen a samu-ban torteno lezaras marad mod:- )
udv
neduddki
mod: amugy orulok, hogy ezt is sikerutl megoldani:- )
-
neduddki
nagyúr
-
tothbe
addikt
de nagy lett itt a csend Tusi dvd biznice óta. Ráadásul vissza is ment, neki, pedig megnyertem a kvizjátékban.
By(e) Tothbe
-
tothbe
addikt
válasz neduddki #2332 üzenetére
hali,
Tudsz már valamit eh57 ügyében? Lassan már cserélném az 50-est egy újabb szériára, de lehet, igy megvárom a következö generációt is.
Meg megint gondolkozom valami lejátszón a dimarson 611 helyett, mert már nem eszi az új lemezeket. Olyan kéne, amin van hdmi a tv-hez meg valami jó upscaler benne (talán pl. faroudja) és esetleg még tud analóg 5.1-et is a hifi felé, akkor lenne a legtutibb.By(e) Tothbe
-
neduddki
nagyúr
HI!
HOgyne meg kismacska:- )))
Oppo 981 de annyti nem fogsz adni erte, a helis-okrol meg aszontak a bandl-nal hogy nem egy kategoria vele
udv
neduddki
mod: hat ha nem valtoztaatk sokat a 55-on akkor batran merem ajbalani, remen nem csinatak meg egy eh50/60-at:- (((
-
MMSZoli
tag
Hali,
annyit tennék hozzá, hogy láttam pár hete egy Faroudja IC-vel szerelt HDMI kimenetes DVD-írót, és nem voltam meggyőzve, hogy jobb, mint a NEM Faroudjás, pedig többe került...
Mielőtt kiadsz a a márkanévre egy csomó pénzt, én megnézném a kimenetet valósban 1080p vagy 1080i uppscale-lel, egy natív 1080 TV-vel és összevetném egy nem Faroudjás-sal.
Üdv: MMS -
tothbe
addikt
válasz neduddki #2334 üzenetére
hehe, akkor még nem tudod, mire vagyok képes pénzt áldozni, ha megéri.
Pont ezt nézegettem, meg a 971-et, mert a szürke jobban passzolna a cuccaimhoz, viszont a 981 hdmi kimenete meg hogy tudja az 1080p-s felkonvertet, az jobban tetszene. Szóval ezen dilemmázgatva irtam neked a kérdést.
Iróval meg addig tuti várok, amig nem veszik meg a régimet, bár akkor meg szinte azonnal kell lépnem, mert ugye a technika magával ragadott, ki sem birnám már egy hdd-s asztali író nélkül. És ebben meg nálam csak a Pana játszik.By(e) Tothbe
-
neduddki
nagyúr
HI!
De van, ugynis a genesi mar dok eve nem javicsa ki a farudja hibait, es ezert soikan csereltek, pl. a denen is a 3930-asba mar a silicon optix hqv-jat rakja,vagy az Anchor Bay-nek a vrs-e /ez arcam-ban/
udv
-
neduddki
nagyúr
HI!
Erdems volnan eg ijje tkeresgelni hasznlatban /multkor egy minth anemileg 100rugo fole metn volna el kicsivel/ es akkor marmeg vanoldab egy jo darabig mindnened: [link] [link]
udv
neduddki
mod: eszt meg ma fejbul tudod:- ) [link]
-
MMSZoli
tag
Philips DVDR5570H (még nem kapható, bécsi ismerösnél láttam, fejlesztésnél dolgozik), az első verzió Silicon Image 9030, a második az Anchor Bay 1010-et használta, véleményem szeint mindkettő jobb képet produkált, mint a Faroudja,amit ráadásul egy drágább készülék használt.
Szerintem érdemes ezeket megvárni, olcsóbban jobbat... Nem muszáj Philipset venned -
girnyau
tag
Sziasztok!
Asztali felvevő vásárlás előtt állok és szeretnék tőletek segítséget kérni. Olyan 80.000Ft-ot szánok vásárlásra mondjuk 160Gb-os vinyóval és valami csatlakozóval (USB, LAN) amivel a számítógéppel összeköthető. Ezenkívűl más igény nagyon nincs. Ha tudtok ajánlani valami jót és, ha lehetséges olyat ami már valakinek bevált használat során megkösznném. Kinéztem egyet csak Yamada DTR-1000HX, csak nem tudom milyen lehet. Mer a yamadákba is voltak rosszabbak meg jobbak.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Csáó! -
tusi74
őstag
Lenne egy kérdésem. Van egy Samsung HR-734-esem.
És a következőt csinálja. Ha aznapra programozok be műsorokat, tökéletesen felveszi, de ha másnapra, akkor nem azt a csatornát veszi fel, mint amit beállítottam. Nagyon bosszantó, mert így nem lehet előre programozni. Van valakinek valamilyen tippje erre? -
neduddki
nagyúr
HI!
Erre paszz, de nem is aze irtam, hanem aze, hogy elmongyam, hogy epp most mostam le egy fsc bill-t amirol multkor aradoztal!:- )
udv
-
MMSZoli
tag
Aha, van tippem, szerintem SW hiba lesz:
Javaslatok:
1) Mondjuk én úgy látom, vannak sorstársaid, de Ők mindha azt mondanák (nem vagyok penge hollandból, de úgy tűnik) , hogy csak a felvétel nevében rontja el a címet (PDC-ből), de a felvételt jó csatornából veszi fel. Megnézted, hogy nem csak a neve rossz-e? mert azt csak át kell írni.
http://www.kieskeurig.nl/review/A1872D830022C3A8C1257142003C7A28.htm
2) Ha állandóan fix az elcsúszás (pl mindig az eggyel mellette levő csatornát veszi fel) , ennek a tudatában kell előre programozni. Érdemes megnézni, hogy nem az előre programozott napok számával növeli-e a csúszás mértékét (pl egy nap múlva a P03-at veszi a P02 helyett, ha két nappal késöbbi a programozás, akkor a P04 a P02 helyett. ) Én így csinálnám, ha nagyon el akarnám rontani a SW-t.
2) Érdemes megnézni, hogy nincs-e újabb Szoftver a készülékedhez. Megnéztem 3 honlapot ( a hivatalos samsungiot is), ott nem volt letölthető, lehet, hogy a szervízt érdemes telefonon zaklatnod. -
tusi74
őstag
válasz MMSZoli #2347 üzenetére
Nagyon köszi! nemcsak a felvétel nevében rontja el, hanem rendesen. Arra már én is gondoltam, hogy kipróbálom, hogy eggyel visszább programozom. Mi történik...
Két nappal korábban kettőve visszább. Csak mit csináljak, ha az 1-esről szeretnék felvenni 3 nap múlva??
[Szerkesztve] -
MMSZoli
tag
Hello, hát ha tudod, hogy korábban hanyas csatornát akartad felvenni (pl.2. TV2), és helyette mi lett (pl. 4. helyen az RTLKlub), az már jó kiindulópont.
Két Timert programozol majd be, az elsőt rendesen a 01-re (hátha működik, a remény hal meg utoljára), és egy olyat, ahogy annyival nagyobb programszámot programozol be, mint amennyivel a múltkor elcsúszott. (4-2=2 a szokásos eltérés --> +1 (MTV1) = 3, akármi is van itt). Ha a programhiba nem véletlenszerü, hanem van benne valami logika, akkor valamelyik csak összejön.
Egyébként eszembe juott valami: érdemes megnézni, hogy hány bemeneti forrásod van, amit +/- gombokkal kiválaszthatsz (EXT1, AV, DV In, stb), vagy amennyit látsz a a Timerben.. Érdemes utánaszámolni, hogy nem annyi-e az elcsúszás, mert nem az első prograhelyet vette 1.-nek, hanem pl az EXT1-et, és az első programhely pl. a 6. helyen van a külső források után, viszont már a felvételkor ugyenezt a számot megkapva a tuner a 6. veszi fel, nem az elsőt.
Ja, a holland téma: ha van kedved és türelmed, próbáld ki a Babelfish-t:
http://www.babelfish.altavista.com/
Itt bemásolva aholland szöveget, és kiválasztva az angol/német/franciát(vagy amit vbeszélsz), kapsz egy egész korrekt ''durvafordítást''. Sajnos magyar még nincs a támogatott nyelvek között, és a szlengeket sem szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest