- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
Nem tudom létrehozni az fstab-ot. illetve:
root@RT-002215273BA6:/tmp/home/root# echo "/etc/fstab" >> /usr/local/.files
-sh: can't create /usr/local/.files: Read-only file system -
Kelvin
őstag
válasz Intruder2k5 #11199 üzenetére
Igen, kiírja hopgy nem megy mert 'elfoglalt'.
(#11200) mgrincs : Már fel is raktam, köszönöm a + kommentet hozzá"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
ambipur
tag
Halihóóó emberek!
Azt szeretném elérni, hogy a bandwith monitorozás logjai ne vesszenek el újraindításkor. Tomato firmware-t használok. Úgy néztem, hogy ezek a logok kerülhetnek az NVRAM-ba, a JIFS-be, a CIFS-be (erről mit lehet tudni, mert a JIFS-t Intruder már kifejtette korábban), illetve egy tetszőleges elérési útvonalra. Ez gondolom lehet a felcsatolt merevlemez is. Én ezt a legutóbbi lehetőséget gondolom a célom szempontjából legkedvezőbbnek. Mit szóltok hozzá?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz ambipur #11203 üzenetére
Szia!
Szerintem ennek is a jffs-ben van a legjobb helye... De persze teheted bárhova. A webadmin felületen be tudod állítani, hogy x időközönként mentse el (nálam ez 24 óra), valamint, hogy újraindítás előtt szintén mentsen egyet...Firmware csere esetén ajánlatos nyomni egy "Backup"-ot, mert ekkor elmenti az aznapi forgalmi adatokat is (ez látható az adatfile dátumából is), különben csak az utolsó automatikus mentésig lesznek meg az adatok.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ambipur
tag
válasz Intruder2k5 #11205 üzenetére
Szia Intruder!
Megpróbáltam, de nem megy: a bandwith menü azt írja, hogy az rstats program is not responding or busy. Ha visszateszem az nvram-ra, ami az alapbeállítás volt, akkor a grafikon nem üres. Mit csinálok rosszul?
-
scramble
csendes tag
Helósztok. Tudtok nekem olyanban segíteni, hogy a suliban kaptam egy olyan feladatot, hogy a WPA2-es wifit törjem fel. Adtak is egy olyan laptopot, amin be van állítva ez a wifis net. Szóval nekem olyan módszer kéne, ahogy mondjuk a rendszerleíró adatbázisból (regedit) vissza tudnám nyerni a jelszót.
Köszi. A válaszokat el tudjátok küldeni nekem: scramble@freemail.huPiros pontjaim - aki vette a fáradtságot! :( - http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=scramble&submit=
-
ArchElf
addikt
válasz scramble #11208 üzenetére
Aha, persze.
Pont itt kellett megnyilatkoznod, és ilyen átlátszó kérdést feltenned. Ha egy kicsit értenéd is amit kérdezel, akkor tudnád, hogy ilyen feladatot tuti nem kapnál az iskolában...AE
eh, tudnám, hol a 4. hozzásólásod a fórumban... meg is vagy - szánalmas próbálkozás
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Kelvin
őstag
-
Speederer
senior tag
Le akartam cserélni a transmission-t rtorrent-re, de akadnak a telepítésénél kisebb (?) gondjaim.
Ez alapján csinálom.
De már ott kezdődik, hogy el sem indítja (meg se próbálja) magától. Gondoltam sebaj, legalább manuálisan menjen először.Így indítottam volna:
/opt/bin/rtorrent -n -o import=/opt/etc/rtorrent.confAztán ezt kaptam:
rtorrent: Failed to parse command line option: Error in option file: /opt/etc/rtorrent.conf:137: Could not prepare socket for listening: Address already in useMegnéztem a 137. sor ez volt:
scgi_port=127.0.0.1:5000Kitöröltem, aztán próbáltam megint, akkor ezt írta:
rtorrent: Could not lock session directory: "/mnt/torrents/_session/", held by "DD-WRT:+1683".Na és ezzel vajon mit kezdjek?!
RT-N16-om van DD-WRT-vel.
A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
Laca 012
őstag
válasz scramble #11208 üzenetére
Elárulom jó? Ne hallgass a többiekre ők csak szoftveresen guruk, de hardver oldalról jobban megfejthető a dolog! Én tudok segíteni!! Csak szedd szét a notebook-ot, úgy hogy látszon az alaplap... Aztán egy lapos csavarhúzóval nyúlj be az egyik nagyobb négyzet alakú chip alá.. (kb 2-3db van maximum ami ilyen nagyobb ami foglalatban van az nem jó!)
Na ha lepattintottad az alaplapról, ott alatta meglátod a kódot!! Sok sikert! -
TokLac
senior tag
Üdv!
Jó rég nem írtam ide. Meghalt a routerem. A power és az air led nem világítanak. A 4db lan és wan ledek folyamatosan világítanak. A router semmire nem reagál. Ötlet? Kuka?Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
válasz Lesliegold #11218 üzenetére
Remélem. Rá mértem. Az 5Volt stabilan meg van. De pont most olvastam ezt: "Bár érdekes, hogy a 'rossz' táp a régi Xmicro routeremet csont nélkül viszi, míg az ASUS-nál minden led ég kivéve a power-ledet és amúgy teljesen halott ugyanazzal táppal (a saját tápjával, ami 1.5 évig lazán vitte)... " Bogel írta. Remélem táp csere nekem is.....
Most figyelem hogy sípol a táp. Imádkozok hogy ez legyen rossz.....
[ Szerkesztve ]
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
válasz vargalex #11220 üzenetére
Remélem! Igazad van! De nem bűvészkedek vele. Holnap reggel kap egy új tápot. Bízom benne hogy ez a gond. Imádom ezt a routert. A hibának már volt előszele. A net totál kiesése és a router meg zavarodása. Az igaz hogy egy hétig most szinte non-stop ment minden rajta keményen. Folyamatos 6,5MB/sec-es letöltés, stb. Na mondom nem bírta a gyűrődést. Ezek a tápok amúgy is gyengék. Nem rég a Hp scanneremnek szált el a tápja.
[ Szerkesztve ]
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
ambipur
tag
válasz Intruder2k5 #11210 üzenetére
Szia Intruder!
Köszönöm, igazad volt! Be kellett pipálni a Create new file-t, hogy létrejöjjön.
Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik, hogy a trensmission torrent kliensem web-es felülete a 9091-es portot használja, és ezt szeretném kívülről is elérni. Ezt hol kell beállítani a tűzfalnak?
A második, hogy nézem a firmwareben konfigurálható FTP-t. Látom, hogy lehet felvenni több felhasználót, de azt hogy lehet megadni, hogy az egyes felhasználókhoz más-más könyvtár tartozzon?
-
iday
aktív tag
Hali.
Sikerült feltöltenem a routerem-re (wl500gp v2) a tomato frimware-t.
De olyan jol (ugylátszik hogy valami nem lett jo) hogy most már nem nagyon akar müködni.
Világit mind a 4 lan led + a wlan a power meg villog.
Kommunikálni nem hajlando lan-on.
Egy kis segitséget kérnék hogy hogyan, és milyen kábellell lehetne ujra felash-elni.3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
nandris
aktív tag
válasz ambipur #11222 üzenetére
Az első képen a harmadik sorban az vendeg lenne.
Tehát létrehozol akár kézzel sambán keresztül egy FTP mappát, Bele egy ambipur, és egy pikacsu nevűt. Az ambipúr-ba egy publikus nevűt, a publikusba egy nevtelen nevűt, és kész. Az az előnye, hogy neked, csak a saját felhasználó nevedet, és jelszavadat kell megjegyezni, mert az összes mappa a te főmappádba van, és te simán tudsz lépkedni a felhasználók között. A második pikacsu névvel ellátott mappára ez nem vonatkozik. A felhasználókra vonatkozó jogokat (ir-olvas-privát) jobboldalt a felhasználóknál állítod be. Ez csak egy példa, másképp is beállítható az ftp. -
MODERÁTOR
válasz ambipur #11222 üzenetére
Szia!
Nincsmit, nagyon szívesen!
Port nyitás a tűzfalon ADSL kapcsolat esetén:
Administration - Script - Firewall részbe tedd be ezt:
iptables -I INPUT -p tcp --dport 9091 -j ACCEPT
iptables -t nat -A PREROUTING -i ppp0 -p tcp --dport 9091 -j DNAT --to-destination 192.168.1.1:9091kábelnet esetében az utolsó sor így módosul:
iptables -t nat -A PREROUTING -i vlan1 -p tcp --dport 9091 -j DNAT --to-destination 192.168.1.1:9091
Természetesen, amennyiben nálad nem 192.168.1.1 a router IP címe, akkor ezt is javítsd.
Az FTP kérdésre:
Összesen három felhasználói csoportot tudsz beállítani.
Az egyik az "anonymous", rendszerint ennek van a legkevesebb joga, esetenként csak olvasási jog, és az övé lesz az "Anonymous Root Directory*.
Kérdésed szempontjából a második csoport, a "Private" lesz a lényeges. Kiinduló mappája, a "Private Root Directory* + a saját neve, ami automatikusan létrejön, a felhasználó létrehozásakor. Tehát ha pl az /mnt/ftp/private van megadva root directory-nak, és van egy zoli, és egy thomas nevű usered ( private joggal !!! ), akkor létre fog jönni az /mnt/ftp/private/zoli és az /mnt/ftp/private/thomas mappa, és így mindegyiküknek saját elkülönített mappájuk lesz.
A harmadik pedig a Public, ide tartozik minden olyan felhasználó, aki nem "Anonymous", és nem "Private".Értelemszerűen ők a "Public Root Directory*-ba fognak login-olni.
-
vargalex
félisten
válasz Intruder2k5 #11227 üzenetére
Hi!
Igaz, én X-WRT-t használok, ott rendesen konfigolható a tűzfal. Tehát nincs szükségem iptables-re. Így nem is vagyok nagy iptables guru, de valahogy ezt a második sort nem értem (többször láttam már itt a hozzászólásoknál). Az miért is kell?
[ Szerkesztve ]
Alex
-
MODERÁTOR
válasz vargalex #11229 üzenetére
Szia!
Mint azt már többször is leírtam itt, nem vagyok nagy linux guru, tehát nem biztos, hogy én vagyok a legalkalmasabb ember, ennek a kérdésnek a megválaszolására. Sőt, biztos, hogy nem... :-)
De én úgy gondolom, már csak a nevéből adódóan is, hogy a PREROUTING parancs a routolás előtt álló csomagokon hajtódik végre, hogy konkrétan mire jó, azt viszont nem tudom. :-) Talán egyszerűen csak gyorsítja a folyamatot, mivel, az adott porton érkező csomagokat nem kell tovább elemezni, hanem azonnal a megadott IP felé továbbítja őket. De az is megeshet, hogy most jó nagy marhaságokat hordtam itt össze :-) Mivel a lighttpd külső elérését is így "szokás" megoldani, és végülis ez is egy szerverszolgáltatás, szerintem így működnie kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Egy kis kiegészítés... Most néztem utána :-)
A DNAT célpont cél (destination) NAT esetekben használatos, ilyenkor a csomag fejlécében lévő cél IP cím kerül módosításra. Tipikus felhasználási terület, amikor a publikus IP című tűzfal mögött privát IP című alkalmazás szerverek (WWW, FTP, mail, stb.) vannak, és a tűzfal az adott portjára érkező kéréseket bedobja a privát című alkalmazás szervernek. Csak a nat tábla OUTPUT és PREROUTING láncain használható.
forrás: http://www.linuxweb.hu/linux-2009/halado/netfilter.html
-
TokLac
senior tag
Üdv!
Jelentem a routerem új táppal tökéletesen újra működik! Öröm és bódottág!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását ez ügyben! Itt az ideje ki próbálnom a paradicsom firmware-t!Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
mgrincs
tag
Az az igazság, Én sem nagyon értem, miért szeretik az emberek ezt a "scriptbe írom a portnyitást", Tomato-nál is elég szép a Port forward oldal.
És valószínű jól fogja beállítani a kapcsolatfüggő paramétereket is.
Szerintem csak megszokás, mivel a régebbi tutorial-ok így használták. De javíts ki Intruder2k5, ha nem így lenne.
Akkor látom csak értelmét, ha adott optware-es szolgáltatáshoz csak akkor akarod, hogy nyitva legyen a port, amikor a háttértár csatlakoztatva van és a szolgáltatás elérhető. És persze ilyenkor a hotplug szkriptekben, vagy az start szkriptekben intézed a portnyitást/zárást.http://www.youtube.com/watch?v=HkTa3-ZZbD8
-
ambipur
tag
Szia Intruder!
Köszi a válaszokat!
A tűzfalat beállítottam, az FTP-vel még vannak gondjaim. Két felhasználót szeretnék: admin és rita. Az admin-nak a /opt/transmission mappát, rita felhasználónak a /opt/transmission/rita könyvtárat kellene látnia. Public root directory: /opt/transmission, a Private root directory-nak ugyanezt állítottam be. Az admin-nak read/write jogot, rita-nak private jogot adtam. rita felhasználónak működik a dolog, az admin viszont nem tud belépni.
Azt írtad, hogy: A harmadik pedig a Public, ide tartozik minden olyan felhasználó, aki nem "Anonymous", és nem "Private".Értelemszerűen ők a "Public Root Directory*-ba fognak login-olni. Szerintem admin-nak ilyen "Public"-nak kéne lenni, de csak read/write, read only, view only ill. private lehetőségek vannak, "Public" nincs. Hogy lehetne ezt megoldani?
-
nandris
aktív tag
válasz ambipur #11235 üzenetére
Szia
Ez nem egészen igy működik, de megoldható.
Private root dyrectori: /opt
felhasználói név: transmission -->jog: private (ir, olvas, töröl, egyszóval teljes)
Public root directory: /opt/transmission/rita
felhasználói név: akármi --> jog: amit megadsz neki
természetesen a jelszavakat ne felejtsd ki.
Anonymous root directory: Pl:/opt/anonymous
Hogyha engedélyezed akkor a lap tetején (FTP Server Configuration) állítod be a jogait.
Még egy valami, a transmission mappába a rita nevű mappát létre kell hoznod.[ Szerkesztve ]
-
nandris
aktív tag
válasz ambipur #11237 üzenetére
A directory nevekkel egy kis kavarodás van, de teljesen mindegy minek nevezzük őket, az a lényeg igy tudod csak használni. Ha, tegyük fel egy például, létrehozol egy ambipur mappát, és abba tennéd a transmission mappát, (a transmission config filet szerkeszteni kell!) akkor lehetne a felhasználói neved ambipur.Private root directory : /opt/ambipur , a másik mappád /opt/ambipur/transmission/rita-ra módosulna.
(Széthúzza sort, még mindég nem tudom miért, amikor írom, akkor jó.)[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz Intruder2k5 #11231 üzenetére
Hi!
Pontosan ezért nem értem! Itt éppen az a lényeg, hogy nem kell átirányítanod más IP-re, mert a destination maga a router! Egyébként ez az egész X-Wrt-ben ennyi:
Alex
-
nandris
aktív tag
válasz mgrincs #11234 üzenetére
Szia
Egy kicsit kínai tomatónál a Port Forwarding (nekem) egy sor akkor hogy is nézne ki?
például: transmission a 9091 porton, vagy a https a 443-ason. Az rtorrentre az S99rtorrent file-ban lévőt használom, az nincs is a firewall scriptben. (kicsit módosítva) Ha látok egyet-kettőt, akkor a többit kiszoktam totózni, de az a sok rublika összezavar. Igazából az a baj, hogy senkit nem láttam még aki írt volna, hogy gyerekek ezt ne így csináljátok, hanem emígy,mert ez sokkal egyszerűbb, átláthatóbb. A transmissiont ritkábban használom, de néha szoktam. -
hippisrác
csendes tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vargalex #11240 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor még a kezdetek kezdetén, amikor megvettem a routert, és először rákerült az OLEG, az rtorrent, és a lighttpd, akkor próbáltam azt, hogy a webes felületen nyitottam meg a portot a lighttpd-nek, és nem akart működni... Azóta úgy csinálom, hogy a routeren futó dolgoknak a firewall scriptben nyitogatom a portokat, a gépek felé pedig a webes felületen van forwardolva ami kell. Nálam ez így működik, és eddig nem is kísérleteztem megváltoztatni ezt :-)
-
hargab
csendes tag
sziasztok!
asus.ebond.hu-n lévő leírás alapján telepítettem az eddigieket premium v1-es routerre...de az rtorrent nem akar működni.
mysql részt kihagytam, de ahogy írták telepítettem a következőket:
- ipkg.sh install ipkg-opt
- ipkg.sh install uclibc-opt
- ipkg upgradeaz rtorrent telepítás után nem inditja el magát, manuális indítás esetén a következőt adja:
[root@Asus root]$ /opt/etc/init.d/S99rtorrent
Usage: awk [POSIX or GNU style options] -f progfile [--] file ...
Usage: awk [POSIX or GNU style options] [--] 'program' file ...
POSIX options: GNU long options:
-f progfile --file=progfile
-F fs --field-separator=fs
-v var=val --assign=var=val
-m[fr] val
-O --optimize
-W compat --compat
-W copyleft --copyleft
-W copyright --copyright
-W dump-variables[=file] --dump-variables[=file]
-W exec=file --exec=file
-W gen-po --gen-po
-W help --help
-W lint[=fatal] --lint[=fatal]
-W lint-old --lint-old
-W non-decimal-data --non-decimal-data
-W profile[=file] --profile[=file]
-W posix --posix
-W re-interval --re-interval
-W source=program-text --source=program-text
-W traditional --traditional
-W usage --usage
-W use-lc-numeric --use-lc-numeric
-W version --versionTo report bugs, see node `Bugs' in `gawk.info', which is
section `Reporting Problems and Bugs' in the printed version.gawk is a pattern scanning and processing language.
By default it reads standard input and writes standard output.Examples:
gawk '{ sum += $1 }; END { print sum }' file
gawk -F: '{ print $1 }' /etc/passwd
/opt/etc/init.d/S99rtorrent: /opt/etc/init.d/S99rtorrent: 131: /^[[:space:]]*session[[:space:]]*=[[:space:]]*/{print($3)}: not foundja és ps -ax -re a következőt:
[root@Asus root]$ ps -ax
Warning: bad ps syntax, perhaps a bogus '-'? See http://procps.sf.net/faq.html
PID TTY STAT TIME COMMAND
1 ? S 0:01 /sbin/init
2 ? S 0:00 [keventd]
3 ? SN 0:00 [ksoftirqd_CPU0]
4 ? S 0:00 [kswapd]
5 ? S 0:00 [bdflush]
6 ? S 0:00 [kupdated]
7 ? S 0:00 [mtdblockd]
57 ? S 0:00 telnetd
62 ? S 0:00 httpd vlan1
64 ? Ss 0:00 nas /tmp/nas.lan.conf /tmp/nas.lan.pid lan
65 ? S 0:00 syslogd -m 0 -O /tmp/syslog.log -S -l 7
69 ? S 0:00 klogd
70 ? S 0:00 [dnsmasq]
71 ? S 0:00 [khubd]
81 ? Ss 0:00 lpd
83 ? Ss 0:00 p9100d -f /dev/usb/lp0 0
88 ? S 0:00 [usb-storage-0]
89 ? S 0:00 [scsi_eh_0]
96 ? Ss 0:00 watchdog
100 ? Ss 0:00 ntp
112 ? S 0:00 udhcpc -i vlan1 -p /var/run/udhcpc0.pid -s /tmp/udhcp
113 ? S 0:00 [kjournald]
119 ? S 0:00 dropbear
129 ? S 0:00 /opt/sbin/lighttpd -f /opt/etc/lighttpd/lighttpd.conf
131 ? Ss 0:00 /opt/bin/php-fcgi
132 ? Ss 0:00 /opt/bin/php-fcgi
133 ? Ss 0:00 /opt/bin/php-fcgi
134 ? Ss 0:00 /opt/bin/php-fcgi
135 ? Ss 0:00 /usr/sbin/smbd -D -l /opt/var/log/smbd.log -s /opt/et
137 ? Ss 0:00 /usr/sbin/nmbd -D -n ASUS -o -l /tmp -s /opt/etc/samb
153 ? S 0:00 [kjournald]
156 ? S 0:00 /opt/bin/php-fcgi
157 ? S 0:00 /opt/bin/php-fcgi
158 ? S 0:00 /opt/bin/php-fcgi
159 ? S 0:00 /opt/bin/php-fcgi
160 ? Ss 0:00 dropbear
166 pts/0 Ss 0:00 -sh
210 pts/0 R+ 0:00 ps -ax -
vargalex
félisten
válasz Intruder2k5 #11245 üzenetére
Hi!
Azért nem ment, mert ha jól sejtem, akkor Olegben csak forward-ra van lehetőség a webes felületen. (Igaz, nem ismerem az Oleget, de a képek alapján úgy tűnik.)
Alex
-
ambipur
tag
válasz nandris #11239 üzenetére
Szia!
Na, sikerült megcsinálni nagyjából az elvárásaim szerint. Ezeket állítottam be:
Public root directory: /opt/transmission/rita
Private root directory: /optFelhasználók: rita - access: read/write ill. transmission - access: private
Így már úgy működik, ahogy szerettem volna.
-
ambipur
tag
Szia Intruder!
A 21-es FTP portot is szeretném elérni kívülről. Amit írtál a transmission 9091-es portjára, ha ugyanazt beírom mégegyszer a Firewall scriptbe, csak másodszorra a 9091-helyett 21-et írok, akkor fog működni az FTP kívülről?
-
MODERÁTOR
válasz ambipur #11249 üzenetére
Szia!
Nem szükséges...
Ahol az FTP-t konfigolod, azon az oldalon legfelül, úgy állítsd be, hogy LAN és WAN oldalról is el lehessen érni a szervert. Így nem kell neked külön foglalkozni a tűzfal szabályokkal...Sőt, ha tudsz IP címet, hogy honnan szeretnéd elérni, akkor még le is korlátozhatod, hogy mások ne tudják "piszkálni". Ugyanitt lentebb találod a "Connection Attempts" részt, ahol azt tudod beállítani, hogy egy IP címről X idő alatt, hány próbálkozást engedjen a router... Ebbe bele tartozik a sikeres belépés is, tehát ennek megfelelően állítsd be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest