- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hobby elektronika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kandri
csendes tag
A 100/100 as diginél úgy működött. Bejött a 8eres lankábel a lakásba, ott leosztották telefonra tv re es netre egy ilyen pici ķütyüvel a nevét nem tudom. Az internet kábel ment az általad vásárolt routerba ott pppoe módba kapcsolni felhasználónév jelszó és ment a net. A masik lakásomban még mindíg úgy is van. De ebbe a lakásba is így kellett de ide értek az optikai kábel kiépítéssel és bekötötték az 1000digit. Behúzták a lakásba az optikait bedugták egy szerintem routerbe zte a márkája vifit is szolgáltat és 2 1 gigabites lanportal rendelkezik+ tv kimenet és telefon kimenet. Azt a kütyüt(routert) össze kötöttük a régi routeremmel át kellett állítani pppoe ről dinamic ip re és úgy működött. Ezt nem én találtam ki, ez volt az utasítás a beszerelő fickótól. A probléma csak ott volt hogy az egy 11 eves tp link 1043RN router. Akkori gyári szoftverrel. És a teljesítménye nem volt a legjobb vezetéken 150mb/s wifin 100mb/s. Ezért elkezdtem nézegetni a routereket. És itt a hardveraprón egy router eladója azt ajánlotta hogy vegyek egy ASUS ac1200 routert custom freamverrel mert az tudja az 1000mb/s t vezetéken. Meg is vettem azt amit belinkelt nekem. Meg is jött csak nem akart dinamic ip ben működni, a tp link abban müködött minden további nélkül. És láss csodát ez is abban működik. Miután segített egy hozzászóló hogy mi a megoldás. Tehát nem pppoe ben működik hanem dinamic ip ben. És simán megy vezetéken 1000 megabit felett. Wifin 5-600 megabitet tud, de nekem a vezeték a lényeg. Úgyhogy nagyon megvagyok elégedve vele és jól működik,legalább is eddig. Remélem így is marad
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest