Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    Sziasztok,

    TUF AX3000 V2 -t néztem, de utána láttam, hogy az AX4200 talán jobb választás lenne jobb processzorral, alacsonyabb fogyasztással.

    Nekem 4 vezetékes csatlakozás szükséges, emelett kb. 20 eszköz csatlakozik vezeték nélkül. De utóbbiak nagyobbik része nem állandó, aktív fogyasztó.

    Vezetékkel megy a PS5, Series X, valamint az egyik TV a cloud gaming miatt. Illetve valószínű becsatlakozik majd egy gamer PC is szintén vezetékkel.

    Vezeték nélkül megy további 2 TV, 1 laptop (nem állandóan), maximum 2 telefon, Google Home vezérlők (néhány Nest, Smart Clock), illetve smart home eszközök, hub (további alárendelt eszközökkel).

    Ezt nagyjából egy 20-30 ezres router is kiszolgálja, de szeretnék egy kicsit fejlődni. Ami például lényeges lenne, hogy USB csatlakozó is legyen is legyen a router -en, mert szeretnék külső tárolót rádugni a Plex miatt, és onnan lejátszani a filmeket.

    Nem akarok plusz eszközt vásárolni, inkább azt szeretném, ha router ezt ki tudná szolgálni.

    Erre mennyire alkalmas a két fenti eszköz, vagy leginkább az AX4200? Vagy esetleg más típust nézzek hasonló áron? Mert olvastam egy-két hozzászólást arról, hogy a HDD -t dobálta. Ez még létező probléma? 1 vagy 2 TB SSD menne rá.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák