Hirdetés

Aktív témák

  • rYaN-

    tag

    Nah, én most végeztem a true image home-val... Jónak tűnik a progi.
    Lementettem a rendszerem, kicsit megilyedtem hogy ugye 8 giga particióból azt mondta 6gigás backupot csinál, helyette lett 5giga :D De itt vagyok. Szal ez után visszatettem egy ghost imaget, egy alap wint, feltettem pár alap progit meg finomhangoltam és lementettem. Utána csináltam egy TIH boot cd-t, annyiban jobb a ghosttól, hogy ezt a lemezt betöltődés után kiveheted és kicserélheted az archivot tartalmazó dvd-re (de kezel USB-t, scsi-t is ettől függetlenül). Én úgy, tudtam lehet vele 1-click-restoret is csinálni, ez alatt én azt értettem, hogy egy dvd-n lesz a progi és az archiv, majd boot után nem kell cserélgetni. Ez nem igy lett, sebaj, de megy :)
    Mit irjak még... gyorsabb mint a ghost, 4 gigás particiót 5 perc alatt mentett le és 8 alatt állitotta vissza. Ajánlom mindenkinek.
    Flooder geci vagyok, igaz? :D
    Edit: mellesleg lehet vele utólag particionálgatni, anélkül hogy sérülne a rendszer (lemented és visszaállitáskor megmondod mekkora partícióra tegye), igy lehet feltenni linuxot, más wint, stb.. ez is tetszik :)

    [Szerkesztve]

    Asus A6J

Aktív témák